Welkom bij Breinbrekers Apeldoorn

Is blijven zitten voor jou geen optie? Wil jij betere cijfers voor een bepaald vak, of wil je hulp bij het leren en het maken van je huiswerk? Breinbrekers biedt je graag de helpende hand. Kom gerust langs op onze locatie in Apeldoorn of neem telefonisch of per e-mail contact met ons op.

Breinbrekers Apeldoorn

CODA (externe locatie)
Vosselmanstraat 299
7311 CL, Apeldoorn

Vakinhoudelijke studiebegeleiding in Apeldoorn

Breinbrekers staat voor maatwerk. Iedere leerling is anders. De één blinkt uit in bepaalde vakken, de ander redt het met de hakken over de sloot. Niets om je voor te schamen. Iedere leerling is verschillend en heeft zijn eigen sterke punten. Wil je met Breinbrekers aan je verbeterpunten werken? Dan kun je rekenen op maatwerk en volop persoonlijke aandacht.

→ Meer weten over studiebegeleiding → meer weten over huiswerkbegeleiding

Bij de studiebegeleiding van Breinbrekers sta jij als leerling centraal. Welke studievaardigheden wil je ontwikkelen? Is er misschien sprake van een leerprobleem? Hoe zit je als persoon in elkaar? Jouw vaste coach kent je door en door en weet daardoor precies wat je nodig hebt. Zo tillen we  jouw studievaardigheden en daarmee ook je cijfers en zelfvertrouwen naar een hoger niveau. 

Kun je je moeilijk concentreren? Lukt het je niet om de motivatie voor bepaalde vakken te vinden? Of vind je het lastig om een planning te maken en je hieraan te houden? Om welke reden je ook voor studiebegeleiding kiest, een ervaren docent helpt je met de inhoud van de vakken én met je studievaardigheden. Studiebegeleiding vindt plaats op een rustige locatie, zodat je niet van je werkzaamheden wordt afgeleid.

→ Meer weten over studiebegeleiding → Aanmelden studiebegeleiding

Heb je moeite met één of meerdere vakken? Blijven zitten is meestal niet de beste oplossing. Je hebt dan wel een tweede kans op het behalen van een voldoende, maar structureel pak je jouw probleem met een vak daarbij niet aan. Een bijlesdocent van Breinbrekers werkt met jou aan een studieplan waarin alle inhoudelijke kennis is opgenomen. Ook achterstanden werk je zo weg.

→ Meer weten over bijles → Aanmelden bijles

Onze locaties in Apeldoorn

Al meer dan 12000 leerlingen op weg geholpen

Vrijblijvend starten zonder opzegtermijn

Ruim 25 jaar
ervaring

APELDOORN, EDE, NIJMEGEN, UTRECHT en VEENENDAAL

Al meer dan 12000 leerlingen op weg geholpen

Niet tevreden na de eerste les? Geld terug

Ruim 25 jaar
ervaring

LOKALE SPELER

Hoe we jou kunnen helpen

Geen overzicht, een slechte planner en snel afgeleid. Herkenbaar? Wat helpt is een plek om geconcentreerd huiswerk te maken en zorgvuldig te plannen.

Behoefte om in een kleine groep met veel persoonlijke aandacht je vakkennis en studievaardigheden te verbeteren. Kies dan voor Studiebegeleiding.

Een achterstand voor één of meer vakken? Met individuele vakinhoudelijke begeleiding heb je die snel weer ingehaald. Jouw vragen staan centraal!

Geef je zelfvertrouwen en vakkennis een boost. Geen saaie les, maar toffe workshops en sport. Met deze eindsprint wordt leren weer leuk.

Scoor gemiddeld een punt hoger op je eindexamen met onze examentraining dankzij ervaren en enthousiaste begeleiders.

Ben je eruit? Meld je dan nu aan bij Breinbrekers!

Breinbrekers begeleiding iets voor jouw zoon of dochter?

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan.

Chat openen
1
Kun je alles vinden?
Hallo, heb je nog vragen?

Als je wilt kan ik je persoonlijk adviseren via WhatsApp. Ik help je graag.

Groet!
Janet