Welkom bij
Breinbrekers Apeldoorn

Is blijven zitten voor jou geen optie? Wil jij betere cijfers voor een bepaald vak, of wil je hulp bij het leren en het maken van je huiswerk? Breinbrekers biedt je graag de helpende hand. Kom gerust langs op onze locatie in Apeldoorn of neem telefonisch of per e-mail contact met ons op.

Kleine groepen, dus veel persoonlijke aandacht

Begeleiding op maat, afgestemd op de behoefte

Een stok achter de deur met ons leerlingvolgsysteem.

Een goede balans tussen vrije tijd en school

Breinbrekers Apeldoorn

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 14:00 – 18:00

Adressen:
CODA (via hoofdingang)
Vosselmanstraat 299
7311 CL, Apeldoorn

UGO
Waleweingaarde 103
7329 BD Apeldoorn

Bel: 0614945105
Mail: coda@breinbrekers.nl

Bel: 0625287636
Mail: ugo.huiswerkbegeleiding@breinbrekers.nl

Bel: 0621657714
Mail: ugo.studievaardigheden@breinbrekers.nl

Belangrijke informatie

Vakinhoudelijke studiebegeleiding in Apeldoorn

Breinbrekers staat voor maatwerk. Iedere leerling is anders. Terwijl de een uitblinkt in bepaalde vakken, redt de ander het met de hakken over de sloot. Niets om je voor te schamen. Iedere leerling is anders en heeft zijn eigen sterke punten. Wil je met Breinbrekers aan je verbeterpunten werken? Dan kun je rekenen op maatwerk en volop persoonlijke aandacht.

Kun je je moeilijk concentreren? Lukt het je niet om de motivatie voor bepaalde vakken te vinden? Of vind je het lastig om een planning te maken en je hieraan te houden? Om welke reden je ook voor studiebegeleiding kiest, een ervaren docent helpt je met de inhoud van de vakken én met je studievaardigheden. Studiebegeleiding vindt plaats op een rustige locatie, zodat je niet van je werkzaamheden wordt afgeleid.

Bij de studiebegeleiding van Breinbrekers sta jij als leerling centraal. Welke studievaardigheden wil je ontwikkelen? Is er misschien sprake van een leerprobleem? Hoe zit je als persoon in elkaar? Jouw vaste coach kent je door en door en weet daardoor precies wat je nodig hebt om jouw studievaardigheden en daarmee ook je cijfers en zelfvertrouwen naar een hoger niveau te tillen.

Heb je moeite met één of meerdere vakken? In tegenstelling tot wat men vaak denkt, is het jaar overdoen lang niet altijd de beste oplossing. Je hebt dan wel een tweede kans op het behalen van een voldoende, maar structureel pak je jouw probleem met een vak daarbij niet aan. Een bijlesdocent van Breinbrekers werkt met jou aan een studieplan waarin alle inhoudelijke kennis is opgenomen. Ook achterstanden werk je zo weg.

Al meer dan 5000 leerlingen op weg geholpen

Niet tevreden na de eerste les? Geld terug

Ruim 25 jaar
ervaring

Lokale speler: Apeldoorn, arnhem Ede, Veenendaal

Vakinhoudelijke ondersteuning levert betere cijfers op

Bijles is niet uitsluitend bedoeld voor de leerlingen die een voldoende willen ophalen of voorkomen. Het kan namelijk ook zo zijn dat je je nog meer wilt verdiepen in een vak dat jouw interesse heeft, om daar de maximale kennis uit te halen. Of dat je voor de vervolgstudie die je voor ogen hebt bepaalde cijfers nodig hebt. Dankzij de bijlessen van kundige docenten halen leerlingen hun (on)voldoende op en halen niet zelden ook nog eens hogere cijfers dan klasgenoten. Vakinhoudelijke ondersteuning geeft je cijferlijst én je zelfvertrouwen dan ook een flinke boost.

Praktische informatie

We beginnen bij Breinbrekers altijd om 14.00 uur met de begeleiding. Iedereen kan instromen zodra de schoollessen zijn afgelopen. 

Met ons leerlingvolgsysteem HOMi stemmen we de begeleiding zoveel mogelijk  op wat er in het schoolrooster (Magister of It’s Learning) staat. Via dit systeem ben je als ouder altijd op de hoogte van gemaakte afspraken en de voortgang van jouw zoon of dochter.

Bij afwezigheid en ziekte gelden de volgende regels:

1

Meld eventuele afwezigheid van tevoren per e-mail op breukelen@breinbrekers.nl.

2

Alleen bij tijdige afmelding (24 uur van tevoren) kan de begeleiding op een later moment ingehaald worden.

3

Als het Breinbrekers-team zich zorgen maakt over afwezigheid van jouw zoon of dochter nemen we natuurlijk contact met je op.

Onze locaties in Apeldoorn

CODA (via hoofdingang)
Vosselmanstraat 299
7311 CL, Apeldoorn

UGO
Waleweingaarde 103
7329 BD Apeldoorn

Hoe we jou kunnen helpen

Geen overzicht, een slechte planner en snel afgeleid. Herkenbaar? Wat helpt is een plek om geconcentreerd huiswerk te maken en zorgvuldig te plannen.

Behoefte om in een kleine groep met veel persoonlijke aandacht je vakkennis en studievaardigheden te verbeteren. Kies dan voor Studiebegeleiding.

Een achterstand voor één of meer vakken? Met individuele vakinhoudelijke begeleiding heb je die snel weer ingehaald. Jouw vragen staan centraal!

Geef je zelfvertrouwen en vakkennis een boost. Geen saaie les, maar toffe workshops en sport. Met deze eindsprint wordt leren weer leuk. Zelfs in de vakantie!

Scoor gemiddeld een punt hoger op je eindexamen met onze examentraining dankzij ervaren en enthousiaste begeleiders.

Ben je eruit? Meld je dan nu aan bij Breinbrekers!

Breinbrekers begeleiding iets voor jouw zoon of dochter?

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan.

Chat openen
1
Kun je alles vinden?
Hallo, heb je nog vragen?

Als je wilt kan ik je persoonlijk adviseren via WhatsApp. Ik help je graag.

Groet!
Het Breinbrekersteam