Enter your keyword

CODA (ingang museumzijde), Apeldoorn, openingstijden: maandag t/m vrijdag: 14:00 – 18:00 uur

Huiswerkbegeleiding en Bijles op het CODA

Op het CODA kan jouw kind zijn of haar huiswerk maken in een prettige en rustige omgeving. Eerst analyseren we wat nodig is. Vervolgens gaan we aan de slag met studievaardigheden, het aanbrengen van structuur, of juist vakinhoudelijke verdieping (ook op vwo 6 niveau). Ontdek de mogelijkheden.

Studiebegeleiding
Behoefte om in een kleine groep met veel persoonlijke aandacht te werken aan schooltaken? We gaan aan de slag met je huiswerk, studievaardigheden én vakinhoud. Klik hier voor meer informatie.

Huiswerkbegeleiding
Het ontbreekt aan overzicht, plannen lukt niet en je bent veel te snel afgeleid. Herkenbaar? Wat helpt is een plek om geconcentreerd huiswerk te maken en zorgvuldig te plannen. Klik hier voor meer informatie.

Bijles
Een achterstand voor één of meer vakken? Met individuele vakinhoudelijke begeleiding heb je die snel weer ingehaald. Individuele vragen staan centraal bij onze studiecoaches. Klik hier voor meer informatie.

Adres: Vosselmanstraat 299,
7311 CL, Apeldoorn
Bel: 0614945105
Mail: coda@breinbrekers.nl

Klik hier voor de actuele tarievenlijst

Openingstijden CODA
Ma. 14.00 – 18.00 uur
Di.   14.00 – 18.00 uur
Wo. 14.00 – 18.00 uur
Do.  14.00 – 18.00 uur
Vr.   14.00 – 18.00 uur
Za.   Gesloten
Zo.   Gesloten

Coördinator op het CODA, even voorstellen

Vrijblijvend adviesgesprek
Twijfel je welke dienst het beste past? Bel of mail Janet voor een persoonlijk adviesgesprek.

Mail Janet

Hallo! Ik ben Janet van Dijk en coördineer de huiswerkbegeleiding, studiebegeleiding en bijles op het CODA. Bij mij kun je terecht met vragen over onze begeleiding aan uw zoon of dochter.
Tijdens mijn studie ontdekte ik al dat mijn passie ligt bij het intensief begeleiden van leerlingen. Na een korte periode voor de klas te hebben gestaan ben ik gestart als studiebegeleider in Apeldoorn. Dit doe ik 20 jaar met heel veel plezier. Niet in de laatste plaats, omdat ik werk met zeer ervaren en enthousiaste collega’s. Inhoudelijk vormen we een ijzersterk team met onder andere Mannie, Jan en Sandra.

Hopelijk mogen we binnenkort ook ook jouw zoon of dochter helpen.

Praktische informatie

We beginnen op het CODA altijd om 14.00 uur met de begeleiding. Iedereen kan instromen zodra de schoollessen zijn afgelopen. Binnen het CODA hebben we onze eigen afdeling met 2 lokalen voor de studiebegeleiding en huiswerkbegeleiding. Daarnaast hebben we ook nog aparte tafels waar in alle rust bijles gevolgd kan worden. Met ons leerlingvolgsysteem HOMi stemmen we de begeleiding zoveel mogelijk  op wat er in het schoolrooster (Magister of It’s Learning) staat. Via dit systeem ben je als ouder altijd op de hoogte van gemaakte afspraken en de voortgang van jouw zoon of dochter. Bij afwezigheid en ziekte gelden de volgende regels:
1. Meld eventuele afwezigheid van tevoren per e-mail op coda@breinbrekers.nl.
2. Alleen bij tijdige afmelding (24 uur van tevoren) kan de begeleiding op een later moment ingehaald worden.
3. Bij onaangekondigde afwezigheid van jouw zoon of dochter stelt Breinbrekers je hier per mail van op de hoogte.

Meld je aan voor een vrijblijvende kennismaking
Vosselmanstraat 299, 7311 CL Apeldoorn, coda@breinbrekers.nl

Meld je vandaag nog aan bij Breinbrekers

Meld je vandaag aan