Enter your keyword

Welkom bij Breinbrekers Apeldoorn

Moeite plannen, of wil je gewoon betere cijfers? Maak je geen zorgen! Breinbrekers helpt graag. Meld je vandaag aan   Verder lezen?
CODA (ingang museumzijde), Apeldoorn, openingstijden: maandag t/m vrijdag: 14:00 – 18:00 uur

Studiebegeleiding, huiswerkbegeleiding en bijles op CODA

Het ontbreekt aan overzicht, plannen lukt niet en jouw zoon of dochter is veel te snel afgeleid. Herkenbaar? Wat helpt is een plek om geconcentreerd huiswerk te maken en zorgvuldig te plannen. Onze begeleiders in Apeldoorn ondersteunen met het maken van een realistische planning zodat het huiswerk op tijd af komt en er zowel op school als thuis meer rust ontstaat. Lees hier meer over huiswerkbegeleiding of meld je direct aan.

Direct aanmelden

Heeft jouw kind behoefte om in een kleine groep met veel persoonlijke aandacht te werken aan schooltaken? Dan is studiebegeleiding de oplossing. Het huiswerk wordt gemaakt in een rustige omgeving in Apeldoorn, onder begeleiding van een ervaren docent met veel individuele aandacht voor het kind. Studievaardigheden, persoonlijke aandacht én vakinhoud staan bij studiebegeleiding centraal. Lees hier meer over studiebegeleiding of meld je direct aan.

Direct aanmelden

Heeft jouw puber een achterstand voor één of meer vakken? Met individuele vakinhoudelijke begeleiding is zo’n achterstand snel weer ingehaald! Onze studiecoaches stellen voorafgaand aan de bijles een studieplan op waardoor er in korte tijd veel vakinhoudelijke kennis wordt gedeeld. Zo is een voldoende voor dat moeilijke vak opeens weer haalbaar. Lees hier meer over bijles of meld je direct aan.

Direct aanmelden

Adres: Vosselmanstraat 299,
7311 CL, Apeldoorn
Bel: 0614945105
Mail: coda@breinbrekers.nl

Openingstijden CODA
Elke schooldag van 14:00-18:00

Belangrijke informatie

Coördinator op het CODA, even voorstellen

Hallo!

Ik ben Janet van Dijk en coördineer de huiswerkbegeleiding, studiebegeleiding en bijles op het CODA. Bij mij kun je terecht met vragen over onze begeleiding aan uw zoon of dochter.
Tijdens mijn studie ontdekte ik al dat mijn passie ligt bij het intensief begeleiden van leerlingen. Na een korte periode voor de klas te hebben gestaan ben ik gestart als studiebegeleider in Apeldoorn. Dit doe ik al meer dan 20 jaar met heel veel plezier. Niet in de laatste plaats, omdat ik werk met zeer ervaren en enthousiaste collega’s. Inhoudelijk vormen we een ijzersterk team met onder andere Mannie, Jan en Sandra.

Hopelijk mogen we binnenkort ook ook jouw zoon of dochter helpen.

Heb je vragen? Dan kun je me altijd bellen of mailen!

FSK-8086

Vrijblijvend adviesgesprek
Twijfel je welke dienst het beste past? Bel of mail Janet voor een persoonlijk adviesgesprek.

Contact opnemen

Praktische informatie

We beginnen op het CODA altijd om 14.00 uur met de begeleiding. Iedereen kan instromen zodra de schoollessen zijn afgelopen. Binnen het CODA hebben we onze eigen afdeling met 2 lokalen voor de studiebegeleiding en huiswerkbegeleiding. Daarnaast hebben we ook nog aparte tafels waar in alle rust bijles gevolgd kan worden. Met ons leerlingvolgsysteem HOMi stemmen we de begeleiding zoveel mogelijk  op wat er in het schoolrooster (Magister of It’s Learning) staat. Via dit systeem ben je als ouder altijd op de hoogte van gemaakte afspraken en de voortgang van jouw zoon of dochter. Bij afwezigheid en ziekte gelden de volgende regels:

1. Meld eventuele afwezigheid van tevoren per e-mail op coda@breinbrekers.nl.
2. Alleen bij tijdige afmelding (24 uur van tevoren) kan de begeleiding op een later moment ingehaald worden.
3. Als het Breinbrekers CODA team zich zorgen maakt over afwezigheid van jouw zoon of dochter nemen we natuurlijk contact met je op.

Meld je aan voor een vrijblijvende kennismaking
Vosselmanstraat 299, 7311 CL Apeldoorn, coda@breinbrekers.nl

Meld je vandaag nog aan bij Breinbrekers

Meld je vandaag aan