Welkom bij
Breinbrekers CODA

Moeite met plannen, of wil je gewoon betere cijfers? Maak je geen zorgen! Breinbrekers helpt graag. Kom eens langs op onze locatie in het CODA-gebouw.

Kleine groepen, dus veel persoonlijke aandacht

Begeleiding op maat, afgestemd op de behoefte

Een stok achter de deur met ons leerlingvolgsysteem.

Een goede balans tussen vrije tijd en school

Breinbrekers Apeldoorn

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 14:00 – 18:00 

Adres:
CODA (via hoofdingang)
Vosselmanstraat 299
7311 CL, Apeldoorn

Bel: 0614945105
Mail: coda@breinbrekers.nl

Belangrijke informatie

Studiebegeleiding, huiswerkbegeleiding en bijles op CODA

Heeft jouw kind behoefte om in een kleine groep met veel persoonlijke aandacht te werken aan schooltaken? Dan is studiebegeleiding de oplossing. Het huiswerk wordt gemaakt in een rustige omgeving in Apeldoorn, onder begeleiding van een ervaren docent met veel individuele aandacht voor het kind. Studievaardigheden, persoonlijke aandacht én vakinhoud staan bij studiebegeleiding centraal.

→ Meer weten over studiebegeleiding → Aanmelden studiebegeleiding

Het ontbreekt aan overzicht, plannen lukt niet en jouw zoon of dochter is veel te snel afgeleid. Herkenbaar? Wat helpt is een plek om geconcentreerd huiswerk te maken en zorgvuldig te plannen. Onze begeleiders in Apeldoorn ondersteunen met het maken van een realistische planning zodat het huiswerk op tijd af komt en er zowel op school als thuis meer rust ontstaat. 

→ Meer weten over huiswerkbegeleiding → Aanmelden huiswerkbegeleiding

Heeft jouw puber een achterstand voor één of meer vakken? Met individuele vakinhoudelijke begeleiding is zo’n achterstand snel weer ingehaald! Onze studiecoaches stellen voorafgaand aan de bijles een studieplan op waardoor er in korte tijd veel vakinhoudelijke kennis wordt gedeeld. Zo is een voldoende voor dat moeilijke vak opeens weer haalbaar.

→ Meer weten over bijles → Aanmelden huiswerkbegeleiding

Al meer dan 12000 leerlingen op weg geholpen

Vrijblijvend starten zonder opzegtermijn

Ruim 25 jaar
ervaring

APELDOORN, Breukelen, EDE, NIJMEGEN EN VEENENDAAL

Al meer dan 12000 leerlingen op weg geholpen

Niet tevreden na de eerste les? Geld terug

Ruim 25 jaar
ervaring

LOKALE SPELER

rolus karssenrolus karssen
18:02 07 Feb 23
Wendy BlomWendy Blom
08:23 07 Feb 23
Goede en professionele huiswerkbegeleiding. De cijfers van mijn zoon zijn enorm verbeterd!
Gustina KarssenGustina Karssen
18:23 06 Feb 23
Annalieke van der VeenAnnalieke van der Veen
17:27 06 Feb 23
Heel fijn begeleidingsinstituut! Janet van Dijk geeft al jarenlang gepassioneerd leiding aan een team gedreven en deskundige docenten. In de groepen heerst naast rust een prettige en serieuze werksfeer. Er wordt niet alleen aandacht besteed aan het ‘huiswerk maken’, maar zeker ook aan leerstrategieën en leren plannen. Voor elk kind is specifieke aandacht op maat. Nu hebben wij wél bewust gekozen voor het duurdere pakket ‘studiebegeleiding’, omdat onze zoon dit nodig heeft. Dan krijgt hij meer individuele begeleiding en dus tijd dan bij ‘huiswerkbegeleiding’. Hij werkt met alle medewerkers prettig samen, al heeft hij natuurlijk wel een voorkeur. Janet weet áltijd iets positiefs te noemen, waardoor de kinderen snel meer zelfvertrouwen opbouwen. Wij zijn zeer tevreden!
W DW D
16:50 31 Oct 22
henny mourik vanhenny mourik van
17:29 16 May 22
Meteen bij mijn eerste informatieve bezoek voelden de sfeer, de lokalen en de medewerkers plezierig en professioneel aan. Schoon, netjes, serieus maar wel ontspannen. Hier zag ik onze zoon wel zitten.De medewerkers kennen de handvatten en valkuilen van pubers, kennen het onderwijs, kennen de leerstof en de methodes hoe zij de leerlingen kunnen helpen. Uiteindelijk moeten de jongelui het zelf doen, maar aan Breinbrekers zal het niet liggen.Zij voelen aan waar de scheidslijn tussen helpen/ sturen en eigen verantwoording van de leerling ligt.Het is prettig om verslagjes te krijgen, zodat wij als ouders op de hoogte zijn.Kortom: wij zijn al 3 jaar zeer tevreden over onze keuze.
Melaniepetra VerhoefMelaniepetra Verhoef
15:21 18 May 21
Zeer fijne, deskundige en geduldige hulp voor mijn dochter. Mijn dochter haalt goede resultaten en zit in VWO5. Moeilijke vakken als scheikunde, natuurkunde, wiskunde en economie gaat zo veel beter nu ze deze hulp heeft.
Yvonne CasteelsYvonne Casteels
10:57 26 Jan 20
De medewerkers van Breinbrekers voelen goed aan welke vorm van huiswerkbegeleiding of bijles nodig is voor het individuele kind. Mijn dochter die vastliep in haar eindexamen havo hebben ze er vakkundig doorheen geloodst. Mijn zoon die bij andere huiswerkinstituten met prachtige smoezen door de mazen van het net wist te glippen krijgt daarvoor hier geen kans. Heel erg fijn dat bij Breinbrekers genoeg levenservaring zit om met het soms best lastige pubergedrag om te kunnen gaan. Met veel geduld en positieve inzet van de medewerkers zitten zijn cijfers nu op een examenwaardig niveau. Kortom: wij zijn erg tevreden en raden Breinbrekers van harte aan.
js_loader

Ontmoet onze coördinator

Janet van Dijk

Vrijblijvend adviesgesprek!

Twijfel je welke dienst het beste past? Bel 0614945105 of e-mail coda@breinbrekers.nl om een persoonlijk adviesgesprek met Janet te plannen

Ja, vertel mij meer over huiswerkbegeleiding

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Tarieven

Coördinator op het CODA, even voorstellen

Hallo! Ik ben Janet van Dijk en coördineer de huiswerkbegeleiding, studiebegeleiding en bijles op het CODA. Bij mij kun je terecht met vragen over onze begeleiding aan jouw zoon of dochter.

Tijdens mijn studie ontdekte ik al dat mijn passie ligt bij het intensief begeleiden van leerlingen. Na een korte periode voor de klas te hebben gestaan ben ik gestart als studiebegeleider in Apeldoorn. Dit doe ik al meer dan 25 jaar met heel veel plezier. Niet in de laatste plaats, omdat ik werk met zeer ervaren en enthousiaste collega’s. 

Inhoudelijk vormen we een ijzersterk team met onder andere Iris, Jan en Sandra. Hopelijk mogen we binnenkort ook ook jouw zoon of dochter helpen.

Heb je vragen? Dan kun je me altijd bellen of mailen!

Praktische informatie

We beginnen op het CODA altijd om 14.00 uur met de begeleiding. Iedereen kan instromen zodra de schoollessen zijn afgelopen. Binnen het CODA hebben we onze eigen afdeling met 2 lokalen voor de studiebegeleiding en huiswerkbegeleiding. Daarnaast hebben we ook nog aparte tafels waar in alle rust bijles gevolgd kan worden. 

Met ons leerlingvolgsysteem HOMi stemmen we de begeleiding zoveel mogelijk  op wat er in het schoolrooster (Magister of It’s Learning) staat. Via dit systeem ben je als ouder altijd op de hoogte van gemaakte afspraken en de voortgang van jouw zoon of dochter.

Bij afwezigheid en ziekte gelden de volgende regels:

Ben je eruit? Meld je dan nu aan bij Breinbrekers!

Breinbrekers begeleiding iets voor jouw zoon of dochter?

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan.

Chat openen
1
Kun je alles vinden?
Hallo, heb je nog vragen?

Als je wilt kan ik je persoonlijk adviseren via WhatsApp. Ik help je graag.

Groet!
Janet