Enter your keyword

Rozet (hoofdingang), Arnhem, openingstijden: maandag t/m vrijdag: 14:00 – 18:00 uur

Studiebegeleiding, huiswerkbegeleiding en bijles op Rozet

Het ontbreekt aan overzicht, plannen lukt niet en jouw zoon of dochter is veel te snel afgeleid. Herkenbaar? Wat helpt is een plek om geconcentreerd huiswerk te maken en zorgvuldig te plannen. Onze begeleiders in Arnhem ondersteunen met het maken van een realistische planning zodat het huiswerk op tijd af komt en er zowel op school als thuis meer rust ontstaat. Lees hier meer over huiswerkbegeleiding of meld je direct aan.

Direct aanmelden

Heeft jouw kind behoefte om in een kleine groep met veel persoonlijke aandacht te werken aan schooltaken? Dan is studiebegeleiding de oplossing. Het huiswerk wordt gemaakt in een rustige omgeving, onder begeleiding van een ervaren docent met veel individuele aandacht voor het kind. Studievaardigheden, persoonlijke aandacht én vakinhoud staan bij studiebegeleiding centraal. Lees hier meer over studiebegeleiding of meld je direct aan.

Direct aanmelden

Heeft jouw puber een achterstand voor één of meer vakken? Met individuele vakinhoudelijke begeleiding is zo’n achterstand snel weer ingehaald! Onze studiecoaches stellen voorafgaand aan de bijles een studieplan op waardoor er in korte tijd veel vakinhoudelijke kennis wordt gedeeld. Zo is een voldoende voor dat moeilijke vak opeens weer haalbaar. Lees hier meer over bijles of meld je direct aan.

Direct aanmelden

Adres: Kortestraat 16,
6811 EP, Arnhem
Bel: 06 36 44 51 49
Mail: rozet@breinbrekers.nl

Openingstijden Rozet
Elke schooldag van 14:00 – 18:00

Belangrijke informatie

Coördinator op het Rozet, even voorstellen

Hallo!

Ik ben Jolein en coördineer de begeleiding op het Rozet. Alweer even geleden behaalde ik mijn Pabo-diploma. Tijdens mijn werk als juf haalde ik veel voldoening uit het werken met kinderen die wat extra aandacht nodig hadden. Dit zie je ook terug tijdens de begeleiding aan scholieren bij Breinbrekers. Daarnaast neem ik graag de tijd om de leerling goed  te leren kennen en te ontdekken wat hij of zij didactisch nodig heeft.

Bij Breinbrekers is dit mogelijk want we bieden begeleiding op maat. Ik ben een begeleider die duidelijkheid, structuur en motivatie biedt. Samen met jouw zoon of dochter zoeken we naar oplossingen, werken we aan verantwoordelijkheid en vieren we successen. Ook als ouder probeer ik je daarbij te betrekken. Hopelijk mogen we binnenkort ook jouw zoon of dochter helpen.

Heb je vragen? Dan kun je me altijd bellen of mailen.

Joleinfoto

Vrijblijvend adviesgesprek
Twijfel je welke dienst het beste past? Bel of mail Jolein voor een persoonlijk adviesgesprek.

Contact opnemen

Praktische informatie

We beginnen op het Rozet altijd om 14.00 uur met de begeleiding, zodra de schoollessen afgelopen zijn mag iedereen instromen. Binnen het Rozet hebben we onze eigen afdeling met een ruim lokaal voor de studiebegeleiding en huiswerkbegeleiding. Met ons leerlingvolgsysteem HOMi stemmen we de begeleiding zoveel mogelijk  op wat er in het schoolrooster (Magister of It’s Learning) staat. Via dit systeem ben je als ouder altijd op de hoogte van gemaakte afspraken en de voortgang van jouw zoon of dochter. Bij afwezigheid en ziekte gelden de volgende regels:

1. Meld eventuele afwezigheid van tevoren per e-mail op rozet@breinbrekers.nl.
2. Alleen bij tijdige afmelding (24 uur van tevoren) kan de begeleiding op een later moment ingehaald worden.
3. Bij onaangekondigde afwezigheid van jouw zoon of dochter stelt Breinbrekers je hier per mail van op de hoogte.

Meld je aan voor een vrijblijvende kennismaking
Kortestraat 16, 6811 EP Arnhem, rozet@breinbrekers.nl

Meld je vandaag nog aan bij Breinbrekers

Meld je vandaag aan