Bijles.

Met bijles krijg je een extra steun in de rug en ben je beter voorbereid. Een achterstand wegwerken voor een vak? Moeite om het tempo van de klas bij te benen? Met vakinhoudelijke bijles helpen we je weer op weg. 

Al meer dan 12.000 leerlingen op weg geholpen

Niet tevreden na de eerste les? Geld terug

Ruim 25 jaar
ervaring

Lokale speler in de regio

Ja, vertel mij meer over de bijles

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Verbeter je vakkennis met individuele bijles

Je meldt je aan voor bijles via onze aanmeldpagina. Vervolgens bepalen we samen wat het beste bij je past. Direct aan de slag met bijles? Een persoonlijk intakegesprek? Het intakegesprek zorgt ervoor dat we meer inzicht krijgen in de specifieke uitdagingen en doelstellingen die jij hebt voor de bijlesperiode.

Tijdens dit gesprek maken we een plan van aanpak voor je bijlessen. In dit plan zetten we de doelen die je wilt bereiken met bijles. Dit kan bijvoorbeeld het beheersen van lesstof zijn of het ophalen van je cijfers.

Na het vaststellen van jouw doelen in het plan van aanpak gaat de daadwerkelijke bijles beginnen. We gaan je helpen om de lesstof voor een of meer vakken echt te doorgronden. Als er meer leerlingen met dezelfde vragen zijn, is er ook de mogelijkheid om van elkaar te leren. 

Over de voortgang van je bijlessen hebben we contact met je ouders. 

Wat is bijles?

Tijdens bijles gaan we één-op-één aan de slag met het verbeteren van je vakkennis. Het doel is om jouw te ondersteunen waar jij dit nodig hebt. Of het nu gaat om het beter begrijpen van lesstof of het ophalen van jouw cijfers, bijles van Breinbrekers helpt!

Waar kun je ons vinden?

Bijles bieden we aan op één van onze vestigingen in Apeldoorn, Breukelen, Ede, Nijmegen of Veenendaal

Breinbrekers begeleiding iets voor jouw zoon of dochter?

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan.

Chat openen
1
Kun je alles vinden?
Hallo, heb je nog vragen?

Als je wilt kan ik je persoonlijk adviseren via WhatsApp. Ik help je graag.

Groet!
Het Breinbrekersteam