Enter your keyword

Breinbrekers en IvHA gaan samen verder

Breinbrekers en IvHA gaan samen verder

Breinbrekers en IvHA gaan samen verder

Breinbrekers en Instituut voor Huiswerkbegeleiding Apeldoorn bundelen de krachten. Stefan en Jan Willem de Jong, oprichters van huiswerkbegeleidingsinstituut Breinbrekers, zijn vanaf 1 januari 2018 de trotse nieuwe eigenaren van IvHA. Met deze overname combineren de jonge ondernemers het beste van twee werelden: 35 jaar ervaring, netwerk en specialistische kennis van IvHA vullen ze nu aan met jong elan en enthousiasme van Breinbrekers. Een gouden combi.

Het is allemaal snel gegaan. In oktober startten de gebroeders De Jong en Janet van Dijk, eigenaar  van IvHA, met verkennende gesprekken. De klik was er vanaf de eerste minuut. Dit kwam door de gedeelde en absolute wil om door het vuur te gaan voor leerlingen en personeel. Janet is blij dat de samenwerking met Breinbrekers continuïteit biedt. Hierdoor houden zij en haar collega’s van IvHA meer tijd over voor wat ze het allerliefst doen: het helpen van leerlingen met huiswerk door de tijd te nemen voor een persoonlijke aanpak.

Op hun beurt zijn Stefan en Jan Willem erg in hun nopjes: “Dankzij deze overname zijn we in staat de leerling optimaal te voorzien in wat hij of zij nodig heeft. Intensieve begeleiding van een ervaren docent vanuit IvHA, of een jonge starter van Breinbrekers die het enthousiasme om te leren aanwakkert.” De naam IvHA blijft dus gewoon bestaan naast Breinbrekers. “Ruim 25 jaar ervaring en een goede reputatie gooi je niet zomaar in de prullenbak. Dat koester je’’, aldus de ondernemers.

Wat verandert er?

Wat goed is moet je goed houden. We werken nog steeds met dezelfde bevlogen mensen en passen dezelfde methodiek toe. Nu en in de toekomst. Tegelijk nemen we feedback serieus en blijven we ons continu verbeteren. Tegelijk zitten we ook niet stijl. We introduceren bij het IvHA extra diensten. De ene leerling heeft discipline en een steuntje in de rug. De ander zoekt juist intensieve vakinhoudelijke begeleiding. Vanaf 2018 bieden we voor ieder wat wild. Ook starten we met een online leerlingvolgsysteem en ruimere openingstijden van 14.00 tot 18.00 uur.

Meer weten over Breinbrekers?

Voor meer informatie over wat Breinbrekers voor uw kind kunnen betekenen klik hier.

Klik op deze link om uw kind direct aan te melden

Geen reacties

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd