Welkom bij Breinbrekers Ede

Heb je het gevoel dat er geen balans meer bestaat tussen school en vrije tijd? Ben je naar jouw mening veel te lang met je huiswerk bezig, terwijl je inspanningen niet de gewenste resultaten opleveren? Breinbrekers helpt je met betere resultaten en doet dat op zo’n manier, dat je ook weer meer plezier in school beleeft.

Breinbrekers Ede

Klaphekweg (externe locatie)
Klaphekweg 32-B
6713 HN Ede

Vakinhoudelijke studiebegeleiding in Ede

Bij Breinbrekers Ede ben je aan het juiste adres voor bijles en studiebegeleiding. Het programma dat je volgt is opgezet voor een individuele aanpak. Op maat dus. Onze ervaren docenten weten precies hoe ze zelfs de meest lastige lesstof duidelijk kunnen overbrengen en hebben daarnaast oog voor jou als persoon. Dankzij die persoonlijke aanpak weet ook jij het beste uit jezelf te halen.

→ Meer weten over studiebegeleiding → meer weten over huiswerkbegeleiding

De een vindt het lastig om te plannen en de ander om prioriteiten te stellen. Stuk voor stuk kunnen deze knelpunten je cijfers beïnvloeden, zelfs wanneer je eigenlijk niet zo veel moeite met een vak hebt. Zonde, vind je ook niet? Werken aan je studievaardigheden betekent met meer plezier je huiswerk maken én dat terugzien in je cijferlijst. 

Heb je behoefte aan extra ondersteuning bij vakinhoudelijke vragen, maar zou je je huiswerk ook beter willen plannen en organiseren? Breinbrekers Ede ondersteunt je met de studiebegeleiding op beide vlakken. Jouw begeleider helpt je bij het opstellen van een realistische planning en geeft uitleg over de vragen die je hebt bij bepaalde vakken. Je schuift direct na je laatste lesuur bij studiebegeleiding aan.

→ Meer weten over studiebegeleiding → Aanmelden studiebegeleiding

Zijn het niet zozeer je studievaardigheden die voor jou de uitdaging vormen, maar een specifiek vak? Dan is bijles van Breinbrekers in Ede voor jou een slimme keuze. Of het nu gaat om exacte vakken als Wiskunde, Scheikunde of Natuurkunde, een van de vreemde talen of misschien Economie: bij ons vind je alle vakdocenten onder één dak. Zij helpen je met het doorgronden van de lesstof voor een of meerdere vakken. 

→ Meer weten over bijles → Aanmelden bijles

Onze locaties in Ede

Wij houden het klein, dus meer aandacht voor jou

Een stok achter de deur met ons online leerlingvolgsysteem

Geen opgave te lastig, we hebben voor ieder vak een expert

In een veilige omgeving leer je het snelst, geen vraag is ons te gek

Huiswerkbegeleiding
schoollocatie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vanaf
€164,-
per maand

Studiebegeleiding vestiging
Breinbrekers

 

  vanaf

€299,-
per maand

Huiswerkbegeleiding vestiging
Breinbrekers

 

 

vanaf
€219,-
per maand

Al meer dan 12000 leerlingen op weg geholpen

Vrijblijvend starten zonder opzegtermijn

Ruim 25 jaar
ervaring

APELDOORN, EDE, NIJMEGEN, UTRECHT en VEENENDAAL

Al meer dan 12000 leerlingen op weg geholpen

Niet tevreden na de eerste les? Geld terug

Ruim 25 jaar
ervaring

LOKALE SPELER

Hoe we jou kunnen helpen

Geen overzicht, een slechte planner en snel afgeleid. Herkenbaar? Wat helpt is een plek om geconcentreerd huiswerk te maken en zorgvuldig te plannen.

Behoefte om in een kleine groep met veel persoonlijke aandacht je vakkennis en studievaardigheden te verbeteren. Kies dan voor Studiebegeleiding.

Een achterstand voor één of meer vakken? Met individuele vakinhoudelijke begeleiding heb je die snel weer ingehaald. Jouw vragen staan centraal!

Geef je zelfvertrouwen en vakkennis een boost. Geen saaie les, maar toffe workshops en sport. Met deze eindsprint wordt leren weer leuk.

Scoor gemiddeld een punt hoger op je eindexamen met onze examentraining dankzij ervaren en enthousiaste begeleiders.

Ben je eruit? Meld je dan nu aan bij Breinbrekers!

Breinbrekers begeleiding iets voor jouw zoon of dochter?

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan.

Chat openen
1
Kun je alles vinden?
Hallo, heb je nog vragen?

Als je wilt kan ik je persoonlijk adviseren via WhatsApp. Ik help je graag.

Groet!
Dwi