Enter your keyword

Zandlaan 18A in Ede, openingstijden: maandag t/m vrijdag: 14.00 – 18.00 uur

Huiswerkbegeleiding en studiebegeleiding op de Zandlaan

Het ontbreekt aan overzicht, plannen lukt niet en jouw zoon of dochter is veel te snel afgeleid. Herkenbaar? Wat helpt is een plek om geconcentreerd huiswerk te maken en zorgvuldig te plannen. Onze begeleiders in Ede ondersteunen met het maken van een realistische planning zodat het huiswerk op tijd af komt en er zowel op school als thuis meer rust ontstaat. Lees hier meer over huiswerkbegeleiding of meld je direct aan.

Direct aanmelden

Heeft jouw kind behoefte om in een kleine groep met veel persoonlijke aandacht te werken aan schooltaken? Dan is studiebegeleiding de oplossing. Het huiswerk wordt gemaakt in een rustige omgeving, onder begeleiding van een ervaren docent met veel individuele aandacht voor het kind. Studievaardigheden, persoonlijke aandacht én vakinhoud staan bij studiebegeleiding centraal. Lees hier meer over studiebegeleiding of meld je direct aan.

Adres: Zandlaan 18A,
6717 LP Ede
Bel: 0636190333
Mail: zandlaan@breinbrekers.nl

Openingstijden de Zandlaan

Elke schooldag van 14:00 – 18:00

Belangrijke informatie

Coördinator Zandlaan, even voorstellen

Hallo!

Mijn naam is Eline en ik coördineer de huiswerkbegeleiding op de Zandlaan en op het Streek. Dit betekent dat je mij te zien krijgt bij een intakegesprek. Jij en jouw zoon/dochter kunnen dan alle vragen kwijt en we kijken samen hoe Breinbrekers jouw kind kan helpen. Ik geef ook begeleiding, dit doe ik samen met een team van enthousiaste begeleiders met een onderwijsachtergrond.

Ik werk naast Breinbrekers ook nog in een groep 3 op een basisschool. Ik geniet van de afwisseling tussen 7-jarigen kinderen en de 12 tot 17-jarigen die zich ontwikkelen tot jong-volwassenen. Mijn uitdaging is om ieder kind tot leren te laten komen door de onderwijsbehoeften te ontdekken en te bieden.

Heb je vragen? Dan kun je me altijd bellen of mailen!

eline-everglow

Vrijblijvend adviesgesprek
Eline persoonlijk spreken? Bel of mail Eline voor een persoonlijk adviesgesprek.

Contact opnemen

Praktische informatie

We beginnen op Zandlaan altijd om 14.00 uur met de begeleiding. Iedereen kan instromen zodra de schoollessen zijn afgelopen. Je logt dan in op ons leerlingvolgsysteem HOMi. Daarmee stemmen we de begeleiding zoveel mogelijk af op wat er in het schoolrooster (Magister, SOM, of It’s Learning) staat. Hieronder volgen een aantal belangrijke afspraken:
1. Meld eventuele afwezigheid van tevoren per e-mail op zandlaan@breinbrekers.nl.
2. Alleen bij tijdige afmelding (24 uur van tevoren) kan de begeleiding op een later moment ingehaald worden.
3. Bij onaangekondigde afwezigheid van je zoon of dochter stelt Breinbrekers je per mail hiervan op de hoogte.

Meld je aan voor een vrijblijvende kennismaking
Zandlaan 18a, 6717 LP Ede, zandlaan@breinbrekers.nl

Meld je vandaag nog aan bij Breinbrekers

Meld je vandaag aan