Examentraining met Breinbrekers om beter te scoren op je examen

Met examentraining van Breinbrekers scoor je gemiddeld een punt hoger op je eindexamen. Ervaren en enthousiaste begeleiders verzorgen de trainingen.

Hoger scoren op je eindexamen

Meer zelfvertrouwen

Persoonlijke en kleinschalig

Grotere slagingskans

Ja, vertel mij meer over de examentraining

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Examentraining – 2 dagdelen €259

Examentraining

Voor velen is het examenjaar een spannende periode. Er wordt veel van je verwacht en sommige vakken liggen je misschien niet zo goed. Examentraining van Breinbrekers zorgt ervoor dat je klaar bent voor de examens en je meer zelfvertrouwen krijgt. 

Kijk je op tegen examens?

Het examen staat voor de deur. Ineens moet je alle lesstof van de afgelopen jaren paraat hebben. Ook voor de vakken die je minder goed liggen. Best pittig. Niet gek dat je hier tegenop ziet. Wat helpt is examentraining. Dit geeft jouw zelfvertrouwen een boost. We helpen je de stof écht doorgronden. En er is altijd ruimte voor het stellen van vragen.

Of wil je het maximale eruit halen?

Maar misschien wil je gewoon zo hoog mogelijk scoren. Ook dan is examentraining superhandig. Onze oefeningen, opdrachten en uitleg van de theorie helpen enorm. Ook krijg je deskundig advies van onze begeleiders. Zo ben je optimaal voorbereid.

Examentraining voor ieder vak

Bij Breinbrekers geven we trainingen voor alle vakken op alle niveaus. Examentraining duurt bij Breinbrekers twee dagen gedurende de meivakantie. 

Hoe ziet de examentraining eruit?

1
We starten met de theorie. We lopen de belangrijkste punten voor het vak na. Daarna zijn de belangrijkste onderwerpen weer on ‘top of mind’.

2

Vervolgens ga je zelfstandig aan de slag. Dit doe je met speciaal ontwikkelde voorbeeldopdrachten. We toetsen hiermee of je de theorie ook kunt toepassen. Daarna bespreken we de opdrachten gezamenlijk of individueel.

3

Je krijgt ook ‘inlever-opdrachten’ mee. Hier ga je individueel mee aan de slag. Daarna is er ruimte voor het stellen van vragen.

4

We sluiten af met een proefexamen. Dit is het meetmoment. Hierna weet je waar je staat. Wat goed gaat en wat heeft nog extra aandacht nodig? We sluiten de training af met de onderwerpen die je nog lastig vindt.

Met handig oefenmateriaal en digitale app

Je ontvangt ons eigen hard copy oefenmateriaal. Makkelijk te lezen. Met eigen oefenmateriaal. Handige QR-codes naar nuttige filmpjes. Maar check vooral ook de digitale samenvattingen direct te lezen in de app.  

Dagindeling examentraining

Blok 1Uitleg en oefeningExamenonderwerp A, B10:00 – 11:30
PauzeKoffie, thee en fruitBenen strekken en ontspanning11:30 – 11:45
Blok 2Uitleg en oefeningExamenonderwerp C, D11:45 – 13:15
PauzeKoffie, thee en fruitBenen strekken en ontspanning13:15 – 13:45
Blok 3Uitleg en oefeningExamenonderwerp E, F13:45 – 15:15

Waar en wanneer?

Examentraining bieden we in Veenendaal aan op onze vestiging aan de Cuneraweg in Veenendaal. 

Examentrainingen vinden plaats in de meivakantie

Breinbrekers begeleiding iets voor jouw zoon of dochter?

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan.

Chat openen
1
Kun je alles vinden?
Hallo, heb je nog vragen?

Als je wilt kan ik je persoonlijk adviseren via WhatsApp. Ik help je graag.

Groet!
Het Breinbrekersteam