Enter your keyword

Examentraining

Hoger scoren op je examen

Met Breinbrekers scoor je gemiddeld een punt hoger op je eindexamen. Ervaren en enthousiaste en begeleiders verzorgen de trainingen.

Kijk je op tegen de examens?

Op één moment alle kennis van de afgelopen jaren paraat hebben. Ook voor de vakken die je minder goed liggen. Best uitdagend. Niet vreemd dat veel leerlingen hier tegenop zien. Wat helpt is examentraining. Dit zorgt voor meer zelfvertrouwen. We helpen je de stof écht doorgronden.  En er is altijd ruimte is voor het stellen van vragen.

Wil je het maximale eruit halen?

Misschien wil je gewoon zo hoog mogelijk scoren. Ook dan is examentraining erg handig. Met onze oefeningen, opdrachten en uitleg van de theorie helpen enorm. Ook krijg je deskundig advies van onze begeleiders. Zo ben je optimaal voorbereid.

PJG_20170531_Breinbrekers_small_013

Met vertrouwen je examen tegemoet

1. Maximaal 5 leerlingen per begeleider

We houden het klein. Zo is er maximale persoonlijke aandacht voor jou.

2. Altijd het meest recente lesmateriaal

Jaarlijks updaten we ons examenmateriaal, zodat de oefeningen altijd aansluiten op het examen van dit jaar.

3. Meer grip op de examenstof

Onze ervaren begeleiders leggen alles nog een keer uit. Zo leer je de examenstof écht doorgronden.

4. 96 procent slagingskans

Examentraining van Breinbrekers helpt. We zijn dan ook trots op een slagingspercentage van 96%.

Hoe ziet de training eruit?

Trainingen duren bij Breinbrekers 2 dagen. Ze zijn beschikbaar voor alle vakken op alle niveaus. Een examentraining van Breinbrekers is grofweg als volgt opgebouwd:

  1. We beginnen met de theorie. We lopen de belangrijkste punten voor het vak na. Daarna zijn de belangrijkste onderwerpen weer on ‘top of mind’.
  2. Vervolgens ga je zelfstandig aan de slag met speciaal ontwikkelde voorbeeldopdrachten. We toetsen hiermee of je de theorie ook kunt toepassen. Na afloop worden de opdrachten gezamenlijk of individueel besproken.
  3. Daarnaast krijg je ook inleveropdrachten mee. Hier ga je individueel mee aan de slag, waarna aan het einde ruimte is voor het stellen van vragen.
  4. We sluiten af met een proefexamen. Dit is het meetmoment. Hierna weet je waar je staat. Wat goed gaat en wat nog extra aandacht nodig heeft. Ter afsluiting van de training behandelen we de onderdelen die je lastig vindt.

Wat kost het?
Een 2-daagse examentraining kost 249 euro bij Breinbrekers.

Breinbrekers begeleiding iets voor jouw zoon of dochter?

Meld je vandaag nog aan