Enter your keyword

Huiswerkbegeleiding

Beter plannen met huiswerkbegeleiding

Met huiswerkbegeleiding lukt het om geconcentreerd en gedisciplineerd huiswerk te maken. We helpen je op weg met een planning. Dat kan 3 tot 5 middagen per week aansluitend op je lesrooster (op schoollocaties 4 of 5 middagen). Het doel is om voordat je vertrekt al je huiswerk af te hebben. Dit biedt rust bij thuiskomst. Huiswerkbegeleiding bieden we aan op school of op een van onze vestigingen in ApeldoornArnhem, Ede of Veenendaal en. Hieronder staat wat je mag verwachten.

dienst-bijles

1. Intake

Je meldt je aan via onze aanmeldpagina. Vervolgens bepalen we samen wat het beste bij je past. Direct aan de slag? Een persoonlijk intakegesprek? Of toch eerst een leerstijlentest maken, zodat onze begeleiding optimaal aansluit op jouw leerstijl?

2. Plan van aanpak

Daarna richten we het online leerlingvolgsysteem HOMi in. Uiteraard afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

3. Aan de slag

Het maken van huiswerk staat centraal. De begeleider geeft tips om te leren en checkt tijdens het overhoren of je de stof voldoende beheerst.

4. Voortgang

De voortgang is 24/7 online te volgen in HOMi. Handig voor communicatie met je mentor en ouders.

5. Evalueren

Onze begeleiders houden je voortgang continu in de gaten. Als het nodig is schakelen we je ouders in. Samen werken we aan resultaat en plezier op school.
Aanmelden

Breinbrekers begeleiding iets voor jouw zoon of dochter?

Meld je vandaag nog aan