Intake

Welkom bij Breinbrekers!

Graag stellen we voorafgaand aan het intakegesprek alvast wat vragen. Dit helpt ons om het gesprek voor te bereiden en meteen goed van start te gaan. In onze begeleidingsvormen onderscheiden wij twee vormen: huiswerkbegeleiding en studiebegeleiding. Aan de hand van de kleuren kunt u tijdens het invullen zelf ook zien of huiswerkbegeleiding of studiebegeleiding het meest passend is. 

Waarom kiezen voor huiswerkbegeleiding?

De basis van deze begeleidingsvorm is dat je kind grotendeels zelfstandig kan werken. Af en toe wordt er wat aandacht gevraagd voor de planning; zo is er ruimte voor een gerichte vraag of kan de planning gecontroleerd worden. Ook past deze begeleidingsvorm goed wanneer je moeite hebt met concentreren of zelfstandig aan de slag gaan. 

Waarom kiezen voor studiebegeleiding?

Wanneer je kind nog wil leren hoe je je spullen goed organiseert of een planning maakt, het niet lukt om zijn of haar aandacht vol te houden gedurende een taak, er behoefte is aan vakinhoudelijke ondersteuning of in zijn geheel ondersteuning bij het Leren leren, is studiebegeleiding beter passend.

Intake

Uw naam(Vereist)
Naam kind(Vereist)
1. Plannen & organisatie(Vereist)
In iedere vorm van onze begeleiding is aandacht voor plannen & organiseren. In onze huiswerkbegeleiding wordt de planning af en toe gecheckt. In onze studiebegeleiding is er aandacht voor het samen maken van een planning.
2. Concentratie & taakinitiatie (zelf aan de slag gaan)(Vereist)
In iedere vorm van onze begeleiding is aandacht voor concentratie & taakinitiatie. In onze huiswerkbegeleiding gaan wij er vanuit dat de leerling zelfstandig aan de slag kan gaan. In onze studiebegeleiding zal dit vanuit onze kant ondersteund worden.
3. Motivatie & doelgericht gedrag(Vereist)
In iedere vorm van onze begeleiding is aandacht voor motivatie en het stellen van doelen. In onze huiswerkbegeleiding gaan wij er vanuit dat de leerling gemotiveerd is en doelen kan stellen. In onze studiebegeleiding zullen wij hier extra aandacht aan bieden.
4. Leerstrategieën(Vereist)
Het aanleren van studievaardigheden en aandacht voor leren leren kan onderdeel zijn van onze studiebegeleiding.
5. Resultaten/vakinhoudelijke ondersteuning(Vereist)
Een korte, globale vraag mag natuurlijk altijd gesteld worden. Wanneer er echter een grotere vakinhoudelijke ondersteuningsvraag is, is uw kind het beste op zijn/haar plek bij de studiebegeleiding.
6. Speciale ondersteuningsbehoeften(Vereist)
Wanneer er speciale ondersteuningsbehoeften zijn (bijvoorbeeld vanwege een diagnose), zijn we daar natuurlijk graag van op de hoogte. In onze studiebegeleiding hebben wij daar de gewenste expertise en aandacht voor.
Heeft u nog zaken die u opvallen of die u zou willen verduidelijken? Dan kunt u het veld hieronder gebruiken.

Breinbrekers begeleiding iets voor jouw zoon of dochter?

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan.

Chat openen
1
Kun je alles vinden?
Hallo, heb je nog vragen?

Als je wilt kan ik je persoonlijk adviseren via WhatsApp. Ik help je graag.

Groet!
Het Breinbrekersteam