Welkom bij Breinbrekers Nijmegen

Problemen met studievaardigheden als plannen en lage cijfers voor één of meerdere vakken kunnen een hoop stress veroorzaken. Wil jij met dat vervelende gevoel afrekenen en je cijfer(s) ophalen? Dat doe je met de enthousiaste aanpak van de coaches en bijlesdocenten van Breinbrekers Nijmegen.

Breinbrekers Nijmegen

Keizer Karelplein
Keizer Karelplein 11
6511 NE, Nijmegen

Vakinhoudelijke studiebegeleiding in Nijmegen

Groeien kun je pas wanneer je jezelf als uitgangspunt neemt. Wanneer individuele wensen en leerbehoeften centraal staan, kun je het beste uit jezelf halen en kom je tot het beste resultaat. Daarom werkt Breinbrekers Nijmegen met een individuele aanpak. Wat zijn jouw knelpunten, doelstellingen maar ook sterke punten? Met een op maat gemaakt plan van aanpak zet je écht stappen in de juiste richting.

→ Meer weten over studiebegeleiding → meer weten over huiswerkbegeleiding

Na de laatste les van je schooldag ga je naar studiebegeleiding. Daar plan en organiseer je met je begeleider je huiswerk. Heb je vakinhoudelijke vragen? Ook die kun je daar stellen. Iedere leerling gaat individueel aan de slag met zijn huiswerk en het leren voor een toets. Je kunt je werk door je coach laten controleren en je laten overhoren. Tussendoor is tijd voor een korte pauze. Zo blijf je scherp!

Soms is het de vakinhoudelijke kant die problemen oplevert, maar soms ook het leren zelf. Studievaardigheden als plannen, analyseren en reflecteren heb je voor al je vakken nodig. Ook voor de vakken waar je goede cijfers voor scoort. Iedere leerling besluit om zijn eigen redenen om voor studiebegeleiding te kiezen. De coaches van Breinbrekers bieden de individuele ondersteuning die je nodig hebt. Studiebegeleiding vindt in een rustige omgeving plaats.

→ Meer weten over studiebegeleiding → Aanmelden studiebegeleiding

Sommige vakken kunnen behoorlijk pittig zijn. Terwijl de een moeite heeft met wiskundige formules, heeft de ander de grootste moeite om het Duitse naamvallensysteem te begrijpen. Wanneer je de koe niet direct bij de horens vat, wordt je achterstand alsmaar groter. Wil jij dat voorkomen of oplossen? Bij Breinbrekers vind je alle vakdocenten onder één dak.

→ Meer weten over bijles → Aanmelden bijles

Onze locaties in Nijmegen

Al meer dan 12000 leerlingen op weg geholpen

Vrijblijvend starten zonder opzegtermijn

Ruim 25 jaar
ervaring

APELDOORN, EDE, NIJMEGEN, UTRECHT en VEENENDAAL

Al meer dan 12000 leerlingen op weg geholpen

Niet tevreden na de eerste les? Geld terug

Ruim 25 jaar
ervaring

LOKALE SPELER

Hoe we jou kunnen helpen

Geen overzicht, een slechte planner en snel afgeleid. Herkenbaar? Wat helpt is een plek om geconcentreerd huiswerk te maken en zorgvuldig te plannen.

Behoefte om in een kleine groep met veel persoonlijke aandacht je vakkennis en studievaardigheden te verbeteren. Kies dan voor Studiebegeleiding.

Een achterstand voor één of meer vakken? Met individuele vakinhoudelijke begeleiding heb je die snel weer ingehaald. Jouw vragen staan centraal!

Geef je zelfvertrouwen en vakkennis een boost. Geen saaie les, maar toffe workshops en sport. Met deze eindsprint wordt leren weer leuk.

Scoor gemiddeld een punt hoger op je eindexamen met onze examentraining dankzij ervaren en enthousiaste begeleiders.

Ben je eruit? Meld je dan nu aan bij Breinbrekers!

Breinbrekers begeleiding iets voor jouw zoon of dochter?

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan.

Chat openen
1
Kun je alles vinden?
Hallo, heb je nog vragen?

Als je wilt kan ik je persoonlijk adviseren via WhatsApp. Ik help je graag.

Groet!
Hannah