Welkom bij
Breinbrekers Canisius College

Sinds het schooljaar 2024/2025 bieden we GEEN huiswerkbegeleiding meer aan op het Canisius College. Op onze eigen locaties aan de Molenveldlaan en Keizer Karelplein in Nijmegen begeleiden we volop Canisius-leerlingen, WELKOM!

Kleine groepen, dus veel persoonlijke aandacht

Begeleiding op maat, afgestemd op de behoefte

Een stok achter de deur met ons leerlingvolgsysteem.

Een goede balans tussen vrije tijd en school

Breinbrekers Canisius College (Nijmegen)

Openingstijden
Elke schooldag van 13:00 – 17:30 

Adres:
Berg en Dalseweg 207, 6522 BK Nijmegen

Bel: 0619994860
Mail: canisius@breinbrekers.nl

Studiebegeleiding, Huiswerkbegeleiding en Bijles op Canisius College

Het ontbreekt aan overzicht, plannen lukt niet en jouw zoon of dochter is veel te snel afgeleid. Herkenbaar? Wat helpt is een plek om geconcentreerd huiswerk te maken en zorgvuldig te plannen. Onze begeleiders in Nijmegen ondersteunen met het maken van een realistische planning zodat het huiswerk op tijd af komt en er zowel op school als thuis meer rust ontstaat. Lees hier meer over Huiswerkbegeleiding of meld je direct aan. 

→ Meer over Huiswerkbegeleiding → Aanmelden Huiswerkbegeleiding

Heeft jouw kind behoefte om in een kleine groep met veel persoonlijke aandacht te werken aan vakinhoud? Dan is Studiebegeleiding de oplossing. Het huiswerk wordt gemaakt in een rustige omgeving, onder begeleiding van een ervaren docent met veel individuele aandacht voor het kind. Studievaardigheden, persoonlijke aandacht én vakinhoud staan bij studiebegeleiding centraal. → Meer weten over Studiebegeleiding → Aanmelden Studiebegeleiding

Heeft jouw puber een achterstand voor een specifiek vak? Met individuele vakinhoudelijke begeleiding is zo’n achterstand snel weer ingehaald! Onze studiecoaches stellen voorafgaand aan de bijles een studieplan op waardoor er in korte tijd veel vakinhoudelijke kennis wordt gedeeld. Zo is een voldoende voor dat moeilijke vak opeens weer haalbaar. Lees hier meer over bijles of meld je direct aan. 

→ Meer weten over Bijles → Aanmelden Bijles

Al meer dan 12000 leerlingen op weg geholpen

Vrijblijvend starten zonder opzegtermijn

Ruim 25 jaar
ervaring

APELDOORN, Breukelen, EDE, NIJMEGEN EN VEENENDAAL

Studiebegeleiding Nijmegen
5.0
Gebaseerd op 3 beoordelingen
powered by Google
Gilles de JagerGilles de Jager
05:34 01 Sep 18
Uiterst professioneel/deskundig en prettig; significant bijdragend aan bevordering studieresultaten
Madelon VonkMadelon Vonk
06:38 06 Jul 18
Bij studiebegeleiding Nijmegen leert je kind leren, plannen en zelfreflectie. Er werken vaste begeleiders die telkens weer de kinderen motiveren en ook positieve feedback geven. De structuur, duidelijkheid en regelmaat draagt bij aan een beter studieresultaat. Ik beschouw dit als een groot cadeau waar een kind het hele leven plezier van heeft.
Eric LendersEric Lenders
10:48 05 Jul 18
Veel ervaring en deskundig advies. Zij bieden de juiste hoeveelheid persoonlijke aandacht en dat is erg fijn!
Anne TalensAnne Talens
13:31 04 Jul 18
js_loader

Al meer dan 5000 leerlingen op weg geholpen

Niet tevreden na de eerste les? Geld terug

Ruim 25 jaar
ervaring

LOKALE SPELER

Ontmoet onze locatieleiders

Fenna en Inez

Vrijblijvend adviesgesprek!      

Twijfel je welke dienst het beste past? Bel 0619994860 of of e-mail canisius@breinbrekers.nl om een persoonlijk adviesgesprek te plannen

Ja, vertel mij meer over huiswerkbegeleiding

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Tarieven

Locatieleiders Canisius College, even voorstellen

Wij zijn Fenna en Inez en wij zullen dit schooljaar het Breinbrekers team op het Canisius College leiden. Inez is afgelopen jaar afgestudeerd als orthopedagoog en Fenna is bezig met haar master Pedagogische Wetenschappen. Wij hebben allebei al een aantal jaar ervaring met de begeleiding van leerlingen en vinden het leuk en uitdagend om met middelbare scholieren te werken. We hebben ervaren dat de middelbare school een uitdagende periode kan zijn waarin veel van je wordt gevraagd: Je wordt zelfstandiger en wil graag zelf meer ondernemen, je wil tijd doorbrengen met vrienden, je sport en/of hebt een baantje en daarnaast wordt er ook nog eens van je verwacht dat je lange dagen naar school toe gaat, huiswerk maakt en bedenkt wat je met je toekomst wil doen. Het vinden van een goede balans tussen al deze zaken is vaak lastig. Wij willen je helpen deze balans te vinden en je vertrouwen in het huis- en leerwerk te vergroten. Daarnaast vinden we het belangrijk dat er ook altijd ruimte is voor een goed gesprek of een lolletje. We kijken er naar uit de leerlingen van het Canisius College te leren kennen en samen met hen aan de slag te gaan!

Heb je vragen? Dan kun je me altijd bellen of mailen

Praktische informatie

We beginnen op het Canisius College altijd om 13.00 uur met de begeleiding en gaan door tot uiterlijk 17.30 uur. Iedereen kan instromen zodra de schoollessen zijn afgelopen. Met ons leerlingvolgsysteem HOMi stemmen we de begeleiding zoveel mogelijk  op wat er in het schoolrooster staat. Daarnaast zijn de volgende regels van toepassing als je begeleiding op het Canisius College volgt: 

Bij afwezigheid en ziekte gelden de volgende regels:

1

Meld eventuele afwezigheid van tevoren per e-mail op  canisius@breinbrekers.nl

2

Alleen bij tijdige afmelding (24 uur van tevoren) kan de begeleiding op een later moment ingehaald worden.

3

Als het Breinbrekersteam zich zorgen maakt over afwezigheid van jouw zoon of dochter nemen we natuurlijk contact met je op.

Ben je eruit? Meld je dan nu aan bij Breinbrekers!

Breinbrekers begeleiding iets voor jouw zoon of dochter?

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan.

Chat openen
1
Kun je alles vinden?
Hallo, heb je nog vragen?

Als je wilt kan ik je persoonlijk adviseren via Whatsapp. Ik help je graag.

Groet!
Fenna en Inez