Welkom bij
Breinbrekers Keizer Karelplein

Stap even uit de schoolse omgeving, volg studie-of huiswerkbegeleiding

Kleine groepen, dus veel persoonlijke aandacht

Begeleiding op maat, afgestemd op de behoefte

Een stok achter de deur met ons leerlingvolgsysteem.

Een goede balans tussen vrije tijd en school

Breinbrekers Keizer Karelplein (Nijmegen)

Openingstijden
Elke schooldag van 13:00 – 18:00 

Adres:
Keizer Karelplein 11, 6511 NE Nijmegen 

Bel: 0621585619
Mail: keizerkarel@breinbrekers.nl

Studiebegeleiding, Huiswerkbegeleiding en Bijles op Keizer Karelplein

Heeft jouw kind behoefte om in een kleine groep met veel persoonlijke aandacht te werken aan vakinhoud? Dan is Studiebegeleiding de oplossing. Het huiswerk wordt gemaakt in een rustige omgeving, onder begeleiding van een ervaren docent met veel individuele aandacht voor het kind. Studievaardigheden, persoonlijke aandacht én vakinhoud staan bij studiebegeleiding centraal.

→ Meer weten over Studiebegeleiding → Aanmelden Studiebegeleiding

Heeft jouw puber een achterstand voor een specifiek vak? Met individuele vakinhoudelijke begeleiding is zo’n achterstand snel weer ingehaald! Onze studiecoaches stellen voorafgaand aan de bijles een studieplan op waardoor er in korte tijd veel vakinhoudelijke kennis wordt gedeeld. Zo is een voldoende voor dat moeilijke vak opeens weer haalbaar. Lees hier meer over bijles of meld je direct aan. 

→ Meer weten over Bijles → Aanmelden Bijles

Al meer dan 12000 leerlingen op weg geholpen

Vrijblijvend starten zonder opzegtermijn

Ruim 25 jaar
ervaring

APELDOORN, Breukelen, EDE, NIJMEGEN EN VEENENDAAL

Al meer dan 5000 leerlingen op weg geholpen

Niet tevreden na de eerste les? Geld terug

Ruim 25 jaar
ervaring

LOKALE SPELER

Ontmoet onze locatieleiders

Hannah & Fleur

Vrijblijvend adviesgesprek!

Twijfel je welke dienst het beste past? Bel 0621585619 of e-mail keizerkarel@breinbrekers.nl om een persoonlijk adviesgesprek met ons te plannen

Ja, vertel mij meer over huiswerkbegeleiding

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Tarieven

Even voorstellen

Wij zijn Hannah Aalbers en Fleur Hofs en we sturen het Breinbrekersteam op het Keizer Karelplein in Nijmegen aan. Hannah is orthopedagoog en Fleur heeft de lerarenopleiding Engels afgerond en heeft een aantal jaar ervaring in het persoonlijk begeleiden en coachen van leerlingen.

Met persoonlijke aandacht, enthousiasme en oprechte interesse hopen we leerlingen net dat duwtje in de rug te kunnen geven waardoor de leerling het beste uit zichzelf kan halen. Dit is wat we samen met ons team elke dag weer wil bereiken.  Door middel van oprechte, open gespreksvoering met een vleugje humor proberen we de leerlingen te leren kennen. Door met de leerling aan doelen te werken en te behalen, zal blijken dat de leerling er bij ons nooit alleen voor staat.

We houden van een ongedwongen sfeer op de werkvloer. Ons team bestaat uit coaches en stagiaires die het beste voor hebben met de leerlingen. Ons team is divers en zo kunnen we iedere leerling die bij ons komt helpen. Onze taak hierbij is om het overzicht te behouden en te zorgen dat alles in goede banen loopt. Hierbij vinden we het belangrijk dat iedereen zich goed voelt en achter de werkzaamheden staat die hij/zij uitvoert. Alleen als je jezelf goed voelt, kun je dit ook overbrengen naar de leerlingen die je begeleidt. 

De begeleiding van de leerlingen op het Keizer Karelplein is heel divers. Leerlingen van verschillende scholen met verschillende leeftijden en niveaus kunnen bij ons terecht. Voor iedereen een plekje dus! Wij komen graag in contact met jullie als ouders en leerlingen om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Tot ziens!

Heb je vragen? Dan kun je ons altijd bellen of mailen!

Praktische informatie

We beginnen op Keizer Karelplein altijd om 13.00 uur met de begeleiding en gaan door tot uiterlijk 18.00 uur. Iedereen kan instromen zodra de schoollessen zijn afgelopen. Met ons leerlingvolgsysteem HOMi stemmen we de begeleiding zoveel mogelijk af op wat er in het schoolrooster (Magister, SOM of It’s Learning) staat. Daarnaast zijn de volgende regels van toepassing als je begeleiding aan Keizer Karelplein volgt: 

Bij afwezigheid en ziekte gelden de volgende regels:

1

Meld eventuele afwezigheid van tevoren per e-mail op keizerkarel@breinbrekers.nl

2

Alleen bij tijdige afmelding (24 uur van tevoren) kan de begeleiding op een later moment ingehaald worden.

3

Als het Breinbrekersteam zich zorgen maakt over afwezigheid van jouw zoon of dochter nemen we natuurlijk contact met je op.

Ben je eruit? Meld je dan nu aan bij Breinbrekers!

Breinbrekers begeleiding iets voor jouw zoon of dochter?

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan.

Chat openen
1
Kun je alles vinden?
Hallo, heb je nog vragen?

Als je wilt kan ik je persoonlijk adviseren via WhatsApp. Ik help je graag.

Groet!
Hannah