Welkom bij
Breinbrekers Molenveldlaan

Moeite met plannen, of wil je gewoon betere cijfers? Maak je geen zorgen! Breinbrekers helpt graag. Kom eens langs op onze locatie op de Molenveldlaan

Kleine groepen, dus veel persoonlijke aandacht

Begeleiding op maat, afgestemd op de behoefte

Een stok achter de deur met ons leerlingvolgsysteem.

Een goede balans tussen vrije tijd en school

Breinbrekers Nijmegen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 12:00 – 18:00 

Adres:
Molenveldlaan 59
6523 RJ, Nijmegen

Bel: 0626962020
Mail: molenveldlaan@breinbrekers.nl

Belangrijke informatie

Studiebegeleiding, huiswerkbegeleiding en bijles op Molenveldlaan

Heeft jouw kind behoefte om in een kleine groep met veel persoonlijke aandacht te werken aan schooltaken? Dan is studiebegeleiding de oplossing. Het huiswerk wordt gemaakt in een rustige omgeving, onder begeleiding van een ervaren begeleider met veel individuele aandacht voor het kind. Studievaardigheden, persoonlijke aandacht én vakinhoud staan bij studiebegeleiding centraal.

→ Meer weten over studiebegeleiding → Aanmelden studiebegeleiding

Het ontbreekt aan overzicht, plannen lukt niet en jouw zoon of dochter is veel te snel afgeleid. Herkenbaar? Wat helpt is een plek om geconcentreerd huiswerk te maken en zorgvuldig te plannen. Onze begeleiders in Nijmegen ondersteunen met het maken van een realistische planning zodat het huiswerk op tijd af komt en er zowel op school als thuis meer rust ontstaat. Lees hier meer over Huiswerkbegeleiding of meld je direct aan. 

→ Meer weten over huiswerkbegeleiding → Aanmelden huiswerkbegeleiding

Heeft jouw puber een achterstand voor één of meer vakken? Met individuele vakinhoudelijke begeleiding is zo’n achterstand snel weer ingehaald! Onze studiecoaches stellen voorafgaand aan de bijles een studieplan op waardoor er in korte tijd veel vakinhoudelijke kennis wordt gedeeld. Zo is een voldoende voor dat moeilijke vak opeens weer haalbaar.

→ Meer weten over bijles → Aanmelden huiswerkbegeleiding

Al meer dan 12000 leerlingen op weg geholpen

Vrijblijvend starten zonder opzegtermijn

Ruim 25 jaar
ervaring

APELDOORN, Breukelen, EDE, NIJMEGEN EN VEENENDAAL

Al meer dan 12000 leerlingen op weg geholpen

Niet tevreden na de eerste les? Geld terug

Ruim 25 jaar
ervaring

LOKALE SPELER

Ontmoet onze locatieleider

Caitlin

Vrijblijvend adviesgesprek!

Twijfel je welke dienst het beste past? Bel 0626962020 of e-mail molenveldlaan@breinbrekers.nl om een persoonlijk adviesgesprek met ons in te plannen

Ja, vertel mij meer over huiswerkbegeleiding

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Tarieven

Locatieleider op het Molenveldlaan, even voorstellen

Het is niet dat een leerling iets niet kan, maar nóg niet kan. Deze groeimindset brengen we graag onze leerlingen bij.

Ik ben Caitlin de Wit en heb als locatieleider al ruim zeven jaar ervaring in het begeleiden en coachen van leerlingen op verschillende locaties. Met ons vaste team, bestaande uit Inez, Esmée en Fleur, werken we nauw samen om elke leerling een positieve leerervaring te bieden. Elke werkdag is anders, dat maakt ons werk leuk en afwisselend. Dagelijks hebben wij contact met leerlingen en nauw contact met alle betrokkenen. Zo houden wij overzicht op de ontwikkeling van de leerlingen om samen met het team de begeleiding zo goed mogelijk af te stemmen.

Onze locatie aan de Molenveldlaan is ideaal gelegen, op slechts 5-10 minuten fietsen van de meeste middelbare scholen. Hier bieden we een rustige en ondersteunende omgeving voor studiebegeleiding, huiswerkbegeleiding en persoonlijke coaching.

Op de Molenveldlaan wordt gestreefd naar proactieve leerlingen die de regie in eigen handen nemen. Samen zorgen wij ervoor dat er mooie en passende interventies ingezet worden, waardoor elke leerling vertrouwen in zichzelf krijgt en zelfredzaam wordt. Werken vanuit vertrouwen vinden wij belangrijk! Hierdoor voelen leerlingen zich gezien en meer op hun gemak. Leerlingen kunnen dan beter aangeven waar ze in vastlopen en waar dus hulp gewenst is. Wij denken graag in oplossingen. Als bijvoorbeeld blijkt dat een leerstrategie bij een leerling niet passend is, gaan we samen op zoek naar een andere manier van leren.

Heb je vragen? Dan kun je ons altijd bellen of mailen!

Praktische informatie

We beginnen op de Molenveldlaan altijd om 12.00 uur met de begeleiding. Iedereen kan instromen zodra de schoollessen zijn afgelopen. 

Met ons leerlingvolgsysteem HOMi stemmen we de begeleiding zoveel mogelijk  op wat er in het schoolrooster (Magister of It’s Learning) staat. Via dit systeem ben je als ouder altijd op de hoogte van gemaakte afspraken en de voortgang van jouw zoon of dochter.

Bij afwezigheid en ziekte gelden de volgende regels:

1. Meld eventuele afwezigheid van tevoren per e-mail op molenveldlaan@breinbrekers.nl

2. Alleen bij tijdige afmelding (24 uur van tevoren) kan de begeleiding op een later moment ingehaald worden.

3. Als het Breinbrekersteam zich zorgen maakt over afwezigheid van jouw zoon of dochter nemen we natuurlijk contact met je op.

Ben je eruit? Meld je dan nu aan bij Breinbrekers!

Breinbrekers begeleiding iets voor jouw zoon of dochter?

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan.

Chat openen
1
Kun je alles vinden?
Hallo, heb je nog vragen?

Als je wilt kan ik je persoonlijk adviseren via WhatsApp. Ik help je graag.

Groet!
Janet