Over Ons

Daarom Breinbrekers.

wij geloven dat iedere leerling baat heeft bij persoonlijke aandacht

wij begrijpen de school- en leefwereld van de leerling

wij bieden daarom een vakinhoudelijk en sociaal steuntje in de rug

Onze visie

Leren in een omgeving waar afleiding altijd op de loer ligt

24/7 je reputatie en sociale leven bijhouden op TikTok, Snapchat, Instagram en tegelijkertijd presteren in de klas. Ga er maar aanstaan als tiener in de 21e eeuw. Als vader of moeder is het ook soms lastig. Je kind gun je het allerbeste, maar helpen lukt niet altijd.

Het resultaat op school en in huis?

Gebrekkig overzicht, onzekerheid, stress en demotivatie. Thuis merk je het vooral aan de telkens terugkerende ruzies over huiswerk. 

Geen grote landelijke keten, maar een lokale speler

Wij zijn en blijven een kleine lokale speler. Jouw begeleider kent je daardoor persoonlijk. Zo krijg je altijd de aanpak die jou het beste past. Dit doen we met plezier, aandacht en verantwoordelijkheid. Bij de leerling én de begeleider. Je wordt immers niet slim met tegenzin.

Vaste krachten in plaats van snelle personeelswisselingen

Bij Breinbrekers staat een team van ruim 100 mensen voor je klaar. Geen invalskrachten, maar mensen met een vast contract. Wij geloven namelijk in de krachtige combinatie van ervaring, aangevuld met jong enthousiasme. Zo voorkomen we dat er telkens een onervaren en nieuw gezicht voor de groep staat. Hieronder stellen een aantal medewerkers zich voor. 

Iedereen gelijke kansen: daarom Stichting Studiekans

Iedere scholier heeft baat bij persoonlijke aandacht. Ook leerlingen met ouders die het financieel minder breed hebben. Met iedereen, bedoelen we dus ook écht iedereen. Speciaal voor deze doelgroep werken Stichting Studiekans en Breinbrekers met zoveel mogelijk scholen samen. Klik hier om meer over de stichting te lezen.

Breinbrekers begeleiding iets voor jouw zoon of dochter?

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan.

Chat openen
1
Kun je alles vinden?
Hallo, heb je nog vragen?

Als je wilt kan ik je persoonlijk adviseren via WhatsApp. Ik help je graag.

Groet!
Het Breinbrekersteam