Enter your keyword

Rozet (hoofdingang), Arnhem, openingstijden: maandag t/m vrijdag: 14:00 – 18:00 uur

Studiebegeleiding en bijles op het Rozet

Bij Rozet kan jouw kind zijn of haar huiswerk maken in een prettige en rustige omgeving. Eerst analyseren we wat nodig is. Vervolgens gaan we aan de slag met studievaardigheden, het aanbrengen van structuur, of juist vakinhoudelijke verdieping. Ontdek de mogelijkheden.

Studiebegeleiding
Behoefte om in een kleine groep met veel persoonlijke aandacht te werken aan schooltaken? We gaan aan de slag met je huiswerk, studievaardigheden én vakinhoud. Klik hier voor meer informatie.

Huiswerkbegeleiding
Het ontbreekt aan overzicht, plannen lukt niet en je bent veel te snel afgeleid. Herkenbaar? Wat helpt is een plek om geconcentreerd huiswerk te maken en zorgvuldig te plannen. Klik hier voor meer informatie.

Bijles
Een achterstand voor één of meer vakken? Met individuele vakinhoudelijke begeleiding heb je die snel weer ingehaald. Individuele vragen staan centraal bij onze studiecoaches. Klik hier voor meer informatie.

Adres: Kortestraat 16,
6811 EP, Arnhem
Bel: 0636445149
Mail: rozet@breinbrekers.nl

Klik hier voor de actuele tarievenlijst

Openingstijden Rozet
Ma. 14.00 – 18.00 uur
Di.   14.00 – 18.00 uur
Wo. 14.00 – 18.00 uur
Do.  14.00 – 18.00 uur
Vr.   14.00 – 18.00 uur
Za.   Gesloten
Zo.   Gesloten

Coördinator op het Rozet, even voorstellen

Vrijblijvend adviesgesprek
Twijfel je welke dienst het beste past? Bel of mail Jolein voor een persoonlijk adviesgesprek.

Mail Jolein

Hallo! Ik ben Jolein en coördineer de begeleiding op het Rozet. Alweer even geleden behaalde ik mijn Pabo-diploma. Tijdens mijn werk als juf haalde ik veel voldoening uit het werken met kinderen die wat extra aandacht nodig hadden. Dit zie je ook terug tijdens de begeleiding aan scholieren bij Breinbrekers. Daarnaast neem ik graag de tijd om de leerling goed  te leren kennen en te ontdekken wat hij of zij didactisch nodig heeft. Bij Breinbrekers is dit mogelijk want we bieden begeleiding op maat. Ik ben een begeleider die duidelijkheid, structuur en motivatie biedt. Samen met jouw zoon of dochter zoeken we naar oplossingen, werken we aan verantwoordelijkheid en vieren we successen. Ook als ouder probeer ik je daarbij te betrekken.

Hopelijk mogen we binnenkort ook jouw zoon of dochter helpen.

Heb je vragen, bel of mail even.

Praktische informatie

We beginnen op het Rozet altijd om 14.00 uur met de begeleiding. Iedereen kan instromen zodra de schoollessen zijn afgelopen. Binnen het Rozet hebben we onze eigen afdeling met een ruim lokaal voor de studiebegeleiding en huiswerkbegeleiding. Met ons leerlingvolgsysteem HOMi stemmen we de begeleiding zoveel mogelijk  op wat er in het schoolrooster (Magister of It’s Learning) staat. Via dit systeem ben je als ouder altijd op de hoogte van gemaakte afspraken en de voortgang van jouw zoon of dochter. Bij afwezigheid en ziekte gelden de volgende regels:
1. Meld eventuele afwezigheid van tevoren per e-mail op rozet@breinbrekers.nl.
2. Alleen bij tijdige afmelding (24 uur van tevoren) kan de begeleiding op een later moment ingehaald worden.
3. Bij onaangekondigde afwezigheid van jouw zoon of dochter stelt Breinbrekers je hier per mail van op de hoogte.

Meld je aan voor een vrijblijvende kennismaking
Kortestraat 16, 6811 EP Arnhem, rozet@breinbrekers.nl

Meld je vandaag nog aan bij Breinbrekers

Meld je vandaag aan