Rozet

Welkom bij
Breinbrekers Arnhem

Moeite met plannen, of wil je gewoon betere cijfers? Maak je geen zorgen! Breinbrekers helpt graag. Kom eens langs op onze locatie in het Rozet-gebouw.

Kleine groepen, dus veel persoonlijke aandacht

Begeleiding op maat, afgestemd op de behoefte

Een stok achter de deur met ons leerlingvolgsysteem.

Een goede balans tussen vrije tijd en school

Breinbrekers Anrhem

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 14:00 – 18:00 

Adres:
Rozet (via hoofdingang)
Kortestraat 16
6811 EP, Arnhem

Bel: 0634825761
Mail: stefan@breinbrekers.nl

Belangrijke informatie

Studiebegeleiding, huiswerkbegeleiding en bijles op het Rozet

Het ontbreekt aan overzicht, plannen lukt niet en jouw zoon of dochter is veel te snel afgeleid. Herkenbaar? Wat helpt is een plek om geconcentreerd huiswerk te maken en zorgvuldig te plannen. Onze begeleiders in Arnhem ondersteunen met het maken van een realistische planning zodat het huiswerk op tijd af komt en er zowel op school als thuis meer rust ontstaat. 

→ Meer weten over huiswerkbegeleiding → Aanmelden huiswerkbegeleiding

Heeft jouw kind behoefte om in een kleine groep met veel persoonlijke aandacht te werken aan schooltaken? Dan is studiebegeleiding de oplossing. Het huiswerk wordt gemaakt in een rustige omgeving in Arnhem, onder begeleiding van een ervaren docent met veel individuele aandacht voor het kind. Studievaardigheden, persoonlijke aandacht én vakinhoud staan bij studiebegeleiding centraal.

→ Meer weten over studiebegeleiding → Aanmelden huiswerkbegeleiding

Heeft jouw puber een achterstand voor één of meer vakken? Met individuele vakinhoudelijke begeleiding is zo’n achterstand snel weer ingehaald! Onze studiecoaches stellen voorafgaand aan de bijles een studieplan op waardoor er in korte tijd veel vakinhoudelijke kennis wordt gedeeld. Zo is een voldoende voor dat moeilijke vak opeens weer haalbaar.

→ Meer weten over bijles → Aanmelden huiswerkbegeleiding

Al meer dan 5000 leerlingen op weg geholpen

Niet tevreden na de eerste les? Geld terug

Ruim 25 jaar
ervaring

Lokale speler: Apeldoorn, arnhem Ede, Veenendaal

Ontmoet onze coördinator

Stefan de Jong

Vrijblijvend adviesgesprek!

Twijfel je welke dienst het beste past? Bel of mail Stefan voor een persoonlijk adviesgesprek.

Coördinator op het Rozet, even voorstellen

Hallo! Ik ben Stefan de Jong en coördineer de huiswerkbegeleiding, studiebegeleiding en bijles op het Rozet. Bij mij kun je terecht met vragen over onze begeleiding aan jouw zoon of dochter.

Ik ben een enthousiaste docent Economie met een ondernemende insteek. Ik krijg energie van de momenten waarbij je merkt dat bij een leerling daadwerkelijk het kwartje valt. Als ze succes boeken. 

Inhoudelijk vormen we een ijzersterk team met onder andere Mannie, Jan en Sandra. Hopelijk mogen we binnenkort ook ook jouw zoon of dochter helpen.

Heb je vragen? Dan kun je me altijd bellen of mailen!

Praktische informatie

We beginnen op het Rozet altijd om 14.00 uur met de begeleiding. Iedereen kan instromen zodra de schoollessen zijn afgelopen. Binnen het Rozet hebben we onze eigen afdeling met 2 lokalen voor de studiebegeleiding en huiswerkbegeleiding. Daarnaast hebben we ook nog aparte tafels waar in alle rust bijles gevolgd kan worden. 

Met ons leerlingvolgsysteem HOMi stemmen we de begeleiding zoveel mogelijk  op wat er in het schoolrooster (Magister of It’s Learning) staat. Via dit systeem ben je als ouder altijd op de hoogte van gemaakte afspraken en de voortgang van jouw zoon of dochter.

Bij afwezigheid en ziekte gelden de volgende regels:

1

Meld eventuele afwezigheid van tevoren per e-mail op stefan@breinbrekers.nl.

2

Alleen bij tijdige afmelding (24 uur van tevoren) kan de begeleiding op een later moment ingehaald worden.

3

Als het Breinbrekers Rozet-team zich zorgen maakt over afwezigheid van jouw zoon of dochter nemen we natuurlijk contact met je op.

Breinbrekers Arnhem

Breinbrekers begeleiding iets voor jouw zoon of dochter?

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan.