Welkom bij Breinbrekers Utrecht

Wil je voorkomen dat je blijft zitten? Wil je betere cijfers voor een bepaald vak halen, of kun je wel wat hulp gebruiken bij het plannen van je huiswerk? De coaches en vakdocenten van Breinbrekers Utrecht staan graag voor je klaar. Wil je meer weten? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op of kom langs op onze locaties.

Breinbrekers Utrecht

Beatrixstraat (externe locatie)
Beatrixstraat 9
3621 ET, Breukelen

Vakinhoudelijke studiebegeleiding in Utrecht

Bij Breinbrekers Utrecht hebben we maatwerk hoog in het vaandel staan. Waarom? Omdat iedere leerling nu eenmaal anders is. Pas wanneer de begeleiding aangepast is op jou als persoon, weet je het maximale uit jezelf te halen. Met persoonlijke aandacht helpen we jou met het bereiken van de doelen die je voor ogen hebt.

→ Meer weten over studiebegeleiding → meer weten over huiswerkbegeleiding

Een tekst op de juiste manier bestuderen, hoofd- en bijzaken van elkaar onderscheiden, zelfstandig werken, informatie verwerken, plannen en reflecteren: het zijn zomaar wat voorbeelden van studievaardigheden die je helpen het maximale uit jezelf te halen. Zelfs wanneer je een talent hebt voor een bepaald vak, kunnen studieproblemen roet in het eten gooien. Vergelijk het eens met een atleet zonder hardloopschoenen: op blote voeten zullen zijn tijden een stuk minder indrukwekkend zijn.

Merk je dat je voor bepaalde vakken maar weinig gemotiveerd bent? Ben je snel afgeleid tijdens het maken van je huiswerk? Of vind je het lastig om het huiswerk van al je vakken te organiseren, waardoor je misschien een achterstand hebt opgebouwd? Iedere leerling heeft zo zijn eigen redenen om voor studiebegeleiding te kiezen. Onze ervaren docenten ondersteunen je met het ontwikkelen van je studievaardigheden en voorzien je van vakinhoudelijke uitleg.

→ Meer weten over studiebegeleiding → Aanmelden studiebegeleiding

Sommige vakken liggen je nu eenmaal niet. Niets om je voor te schamen. Maar dat betekent natuurlijk niet dat je er niets aan hoeft te doen. Een onvoldoende zie je immers liever niet terug op je cijferlijst. Wil je jouw cijfer(s) verbeteren en achterstanden voor een bepaald vak wegwerken? Onze vakdocenten behandelen alle inhoudelijke kennis met je en doen dit geheel aangepast op jouw tempo en persoonlijke wensen.

→ Meer weten over bijles → Aanmelden bijles

Onze locaties in Utrecht

Al meer dan 12000 leerlingen op weg geholpen

Vrijblijvend starten zonder opzegtermijn

Ruim 25 jaar
ervaring

APELDOORN, EDE, NIJMEGEN, UTRECHT en VEENENDAAL

Al meer dan 12000 leerlingen op weg geholpen

Niet tevreden na de eerste les? Geld terug

Ruim 25 jaar
ervaring

LOKALE SPELER

Hoe we jou kunnen helpen

Geen overzicht, een slechte planner en snel afgeleid. Herkenbaar? Wat helpt is een plek om geconcentreerd huiswerk te maken en zorgvuldig te plannen.

Behoefte om in een kleine groep met veel persoonlijke aandacht je vakkennis en studievaardigheden te verbeteren. Kies dan voor Studiebegeleiding.

Een achterstand voor één of meer vakken? Met individuele vakinhoudelijke begeleiding heb je die snel weer ingehaald. Jouw vragen staan centraal!

Geef je zelfvertrouwen en vakkennis een boost. Geen saaie les, maar toffe workshops en sport. Met deze eindsprint wordt leren weer leuk.

Scoor gemiddeld een punt hoger op je eindexamen met onze examentraining dankzij ervaren en enthousiaste begeleiders.

Ben je eruit? Meld je dan nu aan bij Breinbrekers!

Breinbrekers begeleiding iets voor jouw zoon of dochter?

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan.

Chat openen
1
Kun je alles vinden?
Hallo, heb je nog vragen?

Als je wilt kan ik je persoonlijk adviseren via WhatsApp. Ik help je graag.

Groet!
Maria en Carlijn