Welkom bij
Breinbrekers Breukelen

Moeite met plannen, of wil je gewoon betere cijfers? Maak je geen zorgen! Breinbrekers helpt graag. Kom eens langs op onze locatie in Breukelen.

Kleine groepen, dus veel persoonlijke aandacht

Begeleiding op maat, afgestemd op de behoefte

Een stok achter de deur met ons leerlingvolgsysteem.

Een goede balans tussen vrije tijd en school

Breinbrekers Breukelen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 14:00 – 18:00 

Adres:
Breinbrekers Breukelen
Beatrixstraat 9
3621 ET, Breukelen

Bel: 0621849281
Mail: breukelen@breinbrekers.nl

Belangrijke informatie

Studiebegeleiding en bijles bij Breinbrekers Breukelen

Heeft jouw kind behoefte om in een kleine groep met veel persoonlijke aandacht te werken aan schooltaken? Dan is studiebegeleiding de oplossing. Het huiswerk wordt gemaakt in een rustige omgeving in Breukelen, onder begeleiding van een ervaren docent met veel individuele aandacht voor het kind. Studievaardigheden, persoonlijke aandacht én vakinhoud staan bij studiebegeleiding centraal.

→ Meer weten over studiebegeleiding → Aanmelden studiebegeleiding

Heeft jouw puber een achterstand voor één of meer vakken? Met individuele vakinhoudelijke begeleiding is zo’n achterstand snel weer ingehaald! Onze studiecoaches stellen voorafgaand aan de bijles een studieplan op waardoor er in korte tijd veel vakinhoudelijke kennis wordt gedeeld. Zo is een voldoende voor dat moeilijke vak opeens weer haalbaar.

→ Meer weten over bijles → Aanmelden huiswerkbegeleiding

Al meer dan 12000 leerlingen op weg geholpen

Vrijblijvend starten zonder opzegtermijn

Ruim 25 jaar
ervaring

APELDOORN, Breukelen, EDE, NIJMEGEN EN VEENENDAAL

Al meer dan 5000 leerlingen op weg geholpen

Niet tevreden na de eerste les? Geld terug

Ruim 25 jaar
ervaring

LOKALE SPELER

Ontmoet onze coördinatoren

Maria Lohman & Carlijn Vree

Vrijblijvend adviesgesprek!

Twijfel je welke dienst het beste past? Bel 0621849281 of e-mail breukelen@breinbrekers.nl om een persoonlijk adviesgesprek met Maria of Carlijn te plannen

Ja, vertel mij meer over huiswerkbegeleiding

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Tarieven

Coördinatoren Breukelen, even voorstellen

Ik ben Maria Lohman en coördinator van de vestiging Breinbrekers in Breukelen. Voordat ik coördinator werd, was ik ruim 4 jaar werkzaam als huiswerk-, studiebegeleider en bijlesdocente Frans van de Taalstroom Breukelen.

‘Uitgaan van het vertrouwen in eigen kunnen’ is voor mij de basis in het begeleiden van de leerlingen. Door een positieve en enthousiaste benadering van de leerling waarbij individuele leerwensen en -behoeften centraal staan, zie ik leerlingen groeien en betere resultaten behalen. Samen met een ervaren team van studiebegeleiders en coördinator- collega Carlijn  helpen wij uw kind om het beste uit zichzelf te halen.

Ik ben Carlijn Vree en coördinator van de studiebegeleiding op locatie Breinbrekers Breukelen. Samen met mijn collega’s zorg ik ervoor dat jouw zoon of dochter zich zo goed mogelijk kan ontwikkelen en op school het beste uit zichzelf kan halen. 

Vanuit mijn achtergrond in de pedagogische wetenschappen probeer ik goed aan te sluiten bij de behoeften van uw kind. Ik denk graag samen me je na over een passende begeleiding. 

U kunt ons benaderen voor een persoonlijk gesprek om de mogelijkheden te bespreken wat wij voor uw kind kunnen betekenen.

Tot ziens!

Praktische informatie

We beginnen bij Breinbrekers altijd om 14.00 uur met de begeleiding. Iedereen kan instromen zodra de schoollessen zijn afgelopen. 

Met ons leerlingvolgsysteem HOMi stemmen we de begeleiding zoveel mogelijk  op wat er in het schoolrooster (Magister of It’s Learning) staat. Via dit systeem ben je als ouder altijd op de hoogte van gemaakte afspraken en de voortgang van jouw zoon of dochter.

Bij afwezigheid en ziekte gelden de volgende regels:

1

Meld eventuele afwezigheid van tevoren per e-mail op breukelen@breinbrekers.nl.

2

Alleen bij tijdige afmelding (24 uur van tevoren) kan de begeleiding op een later moment ingehaald worden.

3

Als het Breinbrekers-team zich zorgen maakt over afwezigheid van jouw zoon of dochter nemen we natuurlijk contact met je op.

Ben je eruit? Meld je dan nu aan bij Breinbrekers!

Breinbrekers begeleiding iets voor jouw zoon of dochter?

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan.

Chat openen
1
Kun je alles vinden?
Hallo, heb je nog vragen?


Als je wilt kan ik je persoonlijk adviseren via WhatsApp. Ik help je graag.


Groet!
Maria