Welkom bij Breinbrekers Veenendaal

Blijft datzelfde vak je steeds maar moeilijkheden bezorgen? Of heb je moeite met het plannen van je werkzaamheden, waardoor je constant het gevoel hebt dat je met je neus achter de feiten aanloopt? Wil jij die vicieuze cirkel voorkomen of doorbreken? Bij Breinbrekers in Veenendaal ben je aan het juiste adres voor bijles en studiebegeleiding.

Breinbrekers Veenendaal

Cuneraweg (externe locatie)
Cuneraweg 404

3911 RW Rhenen (tegenover restaurant 3 Zussen)

Vakinhoudelijke studiebegeleiding in Veenendaal

Bijles of huiswerkbegeleiding verloopt heel anders dan een standaard les in jouw klas op school. Waar jouw docent de aandacht moet verdelen over vaak niet minder dan 30 leerlingen, staat een docent van Breinbrekers jou geheel tot jouw beschikking. In een korte tijd wordt er met jou veel kennis gedeeld. Zo blijken je doelen na een tijdje weer haalbaar.

→ Meer weten over studiebegeleiding → meer weten over huiswerkbegeleiding

Welke studievaardigheden wil jij ontwikkelen of verbeteren? Het antwoord op die vraag is voor iedere leerling weer anders. Ook kan het zo zijn dat je na verloop van tijd een verbetering hebt doorgemaakt en de focus nu op een ander punt wilt leggen. Samen met je coach stel je aan het begin van het traject een plan van aanpak op, maar ruimte voor aanpassing blijft altijd bestaan.

Huiswerk leren maken en lesstof leren leren. Dat klinkt misschien eenvoudig, maar bij plannen, organiseren en prioriteren komt veel meer kijken dan je denkt. Is er bij jou sprake van een leer- of gedragsprobleem? Dan kan dat een nog grotere uitdaging opleveren. Jouw coach van Breinbrekers Veenendaal heeft de juiste kennis van zaken en stelt jouw persoonlijkheid als uitgangspunt.

→ Meer weten over studiebegeleiding → Aanmelden studiebegeleiding

Zie je elke keer weer op tegen de lessen van dat vak waarvoor je geen of met de grootste moeite een voldoende haalt? Heb je een achterstand in het huiswerk en voelt elke nieuwe opgave als een last op je schouders? Een bijlesdocent van Breinbrekers is er voor je als je wel wat hulp kunt gebruiken. Je volgt de lessen naast je normale lesuren. De docent helpt je met de stof waarmee je het moeilijk hebt en beantwoordt alle vragen die je hierover hebt.

→ Meer weten over bijles → Aanmelden bijles

Onze locaties in Veenendaal

Wij houden het klein, dus meer aandacht voor jou

Een stok achter de deur met ons online leerlingvolgsysteem

Geen opgave te lastig, we hebben voor ieder vak een expert

In een veilige omgeving leer je het snelst, geen vraag is ons te gek

Huiswerkbegeleiding
schoollocatie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vanaf
€164,-
per maand

Studiebegeleiding vestiging
Breinbrekers

 

  vanaf

€299,-
per maand

Huiswerkbegeleiding vestiging
Breinbrekers

 

 

vanaf
€219,-
per maand

Al meer dan 12000 leerlingen op weg geholpen

Vrijblijvend starten zonder opzegtermijn

Ruim 25 jaar
ervaring

APELDOORN, Breukelen, EDE, NIJMEGEN EN VEENENDAAL

Al meer dan 12000 leerlingen op weg geholpen

Niet tevreden na de eerste les? Geld terug

Ruim 25 jaar
ervaring

LOKALE SPELER

Hoe we jou kunnen helpen

Geen overzicht, een slechte planner en snel afgeleid. Herkenbaar? Wat helpt is een plek om geconcentreerd huiswerk te maken en zorgvuldig te plannen.

Behoefte om in een kleine groep met veel persoonlijke aandacht je vakkennis en studievaardigheden te verbeteren. Kies dan voor Studiebegeleiding.

Een achterstand voor één of meer vakken? Met individuele vakinhoudelijke begeleiding heb je die snel weer ingehaald. Jouw vragen staan centraal!

Geef je zelfvertrouwen en vakkennis een boost. Geen saaie les, maar toffe workshops en sport. Met deze eindsprint wordt leren weer leuk.

Scoor gemiddeld een punt hoger op je eindexamen met onze examentraining dankzij ervaren en enthousiaste begeleiders.

Ben je eruit? Meld je dan nu aan bij Breinbrekers!

Breinbrekers begeleiding iets voor jouw zoon of dochter?

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan.

Chat openen
1
Kun je alles vinden?
Hallo, heb je nog vragen?

Als je wilt kan ik je persoonlijk adviseren via WhatsApp. Ik help je graag.

Groet!
Esther