Welkom bij
Breinbrekers CLV

Sinds het schooljaar 2024/2025 bieden we GEEN huiswerkbegeleiding meer aan op het CLV. Op onze eigen locatie aan de Cuneraweg in Veenendaal begeleiden we volop CLV-leerlingen, WELKOM!

Kleine groepen, dus veel persoonlijke aandacht

Begeleiding op maat, afgestemd op de behoefte

Een stok achter de deur met ons leerlingvolgsysteem.

Een goede balans tussen vrije tijd en school

Breinbrekers Veenendaal

Openingstijden
Elke schooldag van 14:15 – 17:15

Adres:
Kerkewijk 149,
3904 JC Veenendaal

Bel: 0647087707
Mail: hwb.clv@breinbrekers.nl

Belangrijke informatie

Huiswerkbegeleiding, steunlessen en studievaardigheden op het CLV

Sinds 2017 verzorgde Breinbrekers huiswerkbegeleiding op het CLV. De begeleiding geven we in de klaslokalen van school. Onze openingstijden sluiten netjes aan op het lesrooster. Direct na de reguliere lessen kan uw zoon of dochter instromen. Ontdek welke dienst het beste past bij je kind.

Het ontbreekt aan overzicht, plannen lukt niet en je bent veel te snel afgeleid. Herkenbaar? Wat helpt is een plek om geconcentreerd huiswerk te maken en zorgvuldig te plannen. Klik hieronder voor meer informatie.

→ Meer over huiswerkbegeleiding → Aanmelden huiswerkbegeleiding

Heeft jouw kind behoefte om in een kleine groep met veel persoonlijke aandacht te werken aan vakinhoud? Dan is Studiebegeleiding de oplossing. Het huiswerk wordt gemaakt in een rustige omgeving, onder begeleiding van een ervaren docent met veel individuele aandacht voor het kind. Studievaardigheden, persoonlijke aandacht én vakinhoud staan bij studiebegeleiding centraal. Let op: Studiebegeleiding kan alleen op de Cuneraweg gevolgd worden.

→ Meer weten over Studiebegeleiding → Aanmelden Studiebegeleiding

Kijk dan ook eens naar onze Studiebegeleiding op onze externe vestiging. Je vindt ons vlakbij het CLV aan de Cuneraweg (tegenover restaurant 3 Zussen).

Al meer dan 12000 leerlingen op weg geholpen

Vrijblijvend starten zonder opzegtermijn

Ruim 25 jaar
ervaring

APELDOORN, Breukelen, EDE, NIJMEGEN EN VEENENDAAL

Al meer dan 12000 leerlingen op weg geholpen

Niet tevreden na de eerste les? Geld terug

Ruim 25 jaar
ervaring

LOKALE SPELER

Veenendaal DanstVeenendaal Danst
13:00 21 Nov 23
De extra begeleiding, uitleg, het leren plannen en het leren omgaan met mede scholieren uit andere klassen hebben een positief effect op het welzijn van mijn kind. O.a. Joyce en Marinde nemen de tijd om de leerlingen te begeleiden, extra uitleg te geven, maar ook leren ze de kinderen het juiste gedrag te hanteren. Extra hulp bij de opvoeding. Iedere week ontvang je een update over je kind, ook als het toch nog even iets moet doornemen voor een SO of een toets. Korte lijnen, positieve coaching en betere cijfers. Mijn kind hoeft nagenoeg geen huiswerk meer te doen als te thuis komt. School en ontspanning in een juiste verhouding. Dank Breibrekers, jullie maken het verschil en geven rust.
Joyce PottersJoyce Potters
09:26 15 Jun 23
Al onze examenkandidaten zijn geslaagd!! GEFELICITEERD ALLEMAAL!
Danny BoonDanny Boon
19:19 23 May 23
Hulp met plannen en overhoren van het huiswerk. Dagelijks duidelijke terugkoppeling van wat is gedaan en wat nog moet worden gedaan. Fijne communicatie en meedenken door medewerkers Breinbrekers.
Jolanda Van VerseveldJolanda Van Verseveld
15:48 23 Apr 23
Robert HeijermanRobert Heijerman
19:23 17 Apr 23
Zijn altijd op de hoogte wat er aan huiswerk gedaan moet worden, helpen met plannen en worden op tijd overhoord voor een proefwerk of so. Ouders/verzorgers worden geïnformeerd over wat er gedaan is die middag en wat er thuis nog gedaan moet worden. Wij zijn tevreden met de werkwijze van breinbrekers.
Sonja JansenSonja Jansen
13:17 05 Apr 23
Onze zoon die vorig jaar aan het einde 8 tekorten stond, heeft met behulp van breinbrekers dit kunnen wegwerken. Dit jaar direct met breinbrekers gestart en het gaat super.
Wendy Korver-SchreuderWendy Korver-Schreuder
09:31 05 Apr 23
Een fijne plek voor mijn zoon om zijn huiswerk te maken en hier hulp bij te krijgen wanneer dat nodig was. Er werd meegedacht hoe hij dingen het beste aan kon pakken.Hierdoor voelde hij meer vrije tijd en ontspanning thuis! Inmiddels gaat hij het weer zelf proberen en hebben wij er vertouwen in!
Marjolein de VeerMarjolein de Veer
17:04 04 Apr 23
Zeer goede begeleiding! Je wordt van alles dagelijks op de hoogte gehouden. En de schoolresultaten zijn zeer verbeterd sinds begeleiding van Breinbrekers
Bert ValkenburgBert Valkenburg
18:37 25 May 22
Wij hebben uitstekende ervaringen met Breinbrekers. Bij aanvang van het schooljaar was er aandacht voor de individuele situatie van ons kind. Men was makkelijk toegankelijk en de communicatielijnen waren kort en direct. In gezamenlijkheid konden wij een plan van aanpak opstellen om ons kind te motiveren en enthousiasmeren. Na verloop van tijd zag ons de kind de voordelen van BB, en plukte hij de vruchten van de structurele aanpak en de aangeleerde way of working. Waar nodig ontvang je als ouder feedback over de houding en inzet van je kind alsmede over de voortgang van afzonderlijke huiswerk opdrachten en eventuele aandachtspunten. In combinatie met de inzet van ons kind resulteerde e.e.a. in prima resultaten. Dat geeft ons kind veel zelfvertrouwen. Thuis bovendien geen onrust en discussie rond het huiswerk. Zowel voor ouder als kind een uitkomst !
Marijke de RoosMarijke de Roos
15:28 21 Apr 22
Leren léren, echt moeite doen om nieuwe stof onder de knie te krijgen, is iets wat leerlingen op de basisschool niet altijd leren. Eenmaal in de eerste was het flink aanpoten om ineens 80 franse woorden te leren én goed te kunnen schrijven en daarnaast nog vele andere vakken huiswerk te hebben. Om spanning thuis te verminderen, hebben wij contact opgenomen met Breinbrekers. Een hele goede keus! Meteen kon onze zoon terecht. Wat een persoonlijke hulp en tools krijgt hij daar, maar ook als ouders krijgen wij steeds een persoonlijke terugkoppeling. Het geeft meer rust en overzicht. Fijn!
Like WarringaLike Warringa
15:39 20 Apr 21
Breinbrekers kent een persoonlijke benadering van iedere leerling. Van een ‘weerstand om tot leren te komen’ heb ik mijn kind zien gaan stralen! Hij is trots op het kunnen leren en ervaart de ondersteuning vanuit Breinbrekers als fijn en opbouwend. Leren leren, overhoord worden, duwtjes in de goede richting geven, maar ten alle tijde de verantwoordelijkheid bij het kind zelf. Dat doen jullie supergoed dames en heren van Breinbrekers!!!!
Corine de VriesCorine de Vries
08:21 20 Apr 21
Breinbrekers heeft onze dochter handvaten en houvast gegeven toen het op school wat lastiger was. Overgang van basisschool naar VO is niet niets en na een jaar topsportklas kan dat nog lastiger worden. Afspraken zijn helder en duidelijk en we worden als ouders goed geinformeerd. Verantwoordelijkheid bij onze dochter werd telkena vergroot. En de groei ook. Nu vlak voor het HAVO-examen kan ze bijna zonder begeleiding. Trots op deze dame ! Tnx HWB! Een aanrader wat ons betreft als je t nodig hebt.Hartelijke groetCorine en Danniek
Willeke DruartWilleke Druart
14:00 13 Jan 20
Super goed team mensen die onze zoon heel goed hebben geholpen en begeleid op het CLV. Ook onze dochter wordt super goed geholpen en begeleid. Dat doen ze nu ruim 7 jaar in totaal. Hopelijk na 10 juni niet meer nodig maar wat zullen we het missen. De mailtjes, het contact wat onze kinderen met ze hebben gehad en de goede begeleiding. Ik wens iedereen heel veel succes die door hen begeleid wordt.
js_loader

Ontmoet onze locatieleiders op het CLV

Joyce en Marinde

joyce-scaled

Vrijblijvend adviesgesprek!

Twijfel je welke dienst het beste past? Bel 0647087707 of e-mail hwb.clv@breinbrekers.nl om een persoonlijk adviesgesprek met ons te plannen

Ja, vertel mij meer over huiswerkbegeleiding

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Tarieven

Even voorstellen

Ik ben Joyce en ik heb héél lang geleden zelf ook op het CLV gezeten. Al 25 jaar werk ik in de huiswerkbegeleiding. Mijn sterke kant is de uitleg van exacte vakken.

Ik ben Marinde en na mijn studie Geschiedenis ben ik aan de slag gegaan in de huiswerkbegeleiding. Dat werk doe ik inmiddels al een aantal jaar met veel plezier. Mijn specialiteit ligt op het gebied van de maatschappijvakken.

We vinden het werken met individuele leerlingen heel fijn. We bieden ze rust en regelmaat en helpen ze overzicht te krijgen. Als locatieleiders zijn wij ook verantwoordelijk voor het contact met ouders.

We zijn er trots op dat we (met ons hele team) al zoveel leerlingen hebben geholpen.

Heb je nog vragen om te zien of we iets voor jou kunnen betekenen? Dan kun je ons altijd whatsappen, bellen of mailen!

Praktische informatie

We beginnen op het CLV altijd om 14.15 uur met de begeleiding. Iedereen kan instromen zodra de schoollessen zijn afgelopen. De begeleiding geven we in de klaslokalen van het CLV. Binnen de school mogen wij gebruikmaken van drie lokalen op de bovenste verdieping van het Mavohuis.  

Met ons leerlingvolgsysteem HOMi proberen we onze begeleiding zoveel mogelijk af te stemmen op wat er in Magister is afgesproken.

Bij afwezigheid en ziekte gelden de volgende regels:

1

Meld eventuele afwezigheid van tevoren per e-mail op hwb.clv@breinbrekers.nl.

 

2

Alleen bij tijdige afmelding (24 uur van tevoren) kan de begeleiding op een later moment ingehaald worden.

3

Bij onverwachtse afwezigheid van jouw kind mailt Breinbrekers hierover. 

Ben je eruit? Meld je dan nu aan bij Breinbrekers!

Breinbrekers begeleiding iets voor jouw zoon of dochter?

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan.

Chat openen
1
Kun je alles vinden?
Hallo, heb je nog vragen?

Als je wilt kan ik je persoonlijk adviseren via WhatsApp. Ik help je graag.

Groet!
Joyce en Marinde