Enter your keyword

Welkom bij Breinbrekers CLV

Zit je op het CLV en zoek je hulp bij het huiswerk? Goed nieuws! Breinbrekers helpt jou verder op je eigen school. Meld je vandaag aan   Verder lezen?
CLV Veenendaal, openingstijden: maandag t/m vrijdag: 14.15 – 17.15 uur

Huiswerkbegeleiding op het CLV

Sinds 2017 verzorgt Breinbrekers huiswerkbegeleiding op het CLV. De begeleiding geven we in de klaslokalen van school. Onze openingstijden sluiten netjes aan op het lesrooster. Direct na de reguliere lessen kan uw zoon of dochter instromen. Ontdek welke dienst het beste past bij je kind.

Huiswerkbegeleiding op school

Het ontbreekt aan overzicht, plannen lukt niet en je bent veel te snel afgeleid. Herkenbaar? Wat helpt is een plek om geconcentreerd huiswerk te maken en zorgvuldig te plannen. Klik hier voor meer informatie.

Kom ook eens langs op één van de externe vestigingen

Twijfelt je of huiswerkbegeleiding op school wel goed aansluit op de behoeften van je zoon of dochter? Misschien biedt begeleiding op één van onze externe vestigingen aan de Stationsstraat en de Cuneraweg (tegenover restaurant 3 Zussen) uitkomst.

Adres: Kerkewijk 149,
3904 JC Veenendaal
Bel: 0647087707
Mail: hwb.clv@breinbrekers.nl

Openingstijden CLV
Elke schooldag van 14:15 – 17:15

Belangrijke informatie

Coördinator CLV, even voorstellen

Hallo,

Ik ben Joyce. Al 20 jaar werk ik in de studiebegeleiding. Ik vind het heerlijk werk omdat ik echt in contact kom met de individuele leerlingen en wat voor ze kan betekenen. Door leerlingen rust en regelmaat te bieden en ze te helpen het overzicht te krijgen. Dat geeft ze meer zelfvertrouwen en dan is op den duur onze hulp niet meer nodig!

Mijn werk is de laatste jaren nog leuker en afwisselender geworden, omdat ik naast het contact met de leerlingen, ook contact met school en ouders moet onderhouden en als coördinator een aansturende functie erbij heb gekregen. Ik heb veel plezier in mijn werk en ben er trots op al zoveel leerlingen te hebben geholpen. En ik hoop dat nog heel lang vol te kunnen houden.

Heb je vragen, belof mail mij!

portret Joyce BB

Vrijblijvend adviesgesprek
Twijfel je welke dienst het beste past? Bel of mail Joyce voor een persoonlijk adviesgesprek.

Mail Joyce

Praktische informatie

We beginnen op het CLV altijd om 14.15 uur met de begeleiding. Iedereen kan instromen zodra de schoollessen zijn afgelopen. De begeleiding geven we in de klaslokalen van het CLV. Binnen de school mogen wij gebruikmaken van drie lokalen op de bovenste verdieping van het Mavohuis. Mede doordat we gratis gebruik mogen maken van de lokalen van het CLV kunnen we huiswerkbegeleiding daar aanbieden vanaf 135 euro per maand.
Met ons leerlingvolgsysteem HOMi proberen we onze begeleiding zoveel mogelijk af te stemmen op wat er in Magister is afgesproken.

1. Meld eventuele afwezigheid van tevoren per e-mail op hwb.clv@breinbrekers.nl.
2. Alleen bij tijdige afmelding (24 uur van tevoren) kan de begeleiding op een later moment ingehaald worden.
3. Bij onverwachtse afwezigheid van je kind laten we dit weten per mail.

Meld u aan voor een vrijblijvende kennismaking
Kerkewijk 149, 3904 JC Veenendaal, hwb.clv@breinbrekers.nl

Meld je vandaag nog aan bij Breinbrekers

Meld u vandaag nog aan