Welkom bij
Breinbrekers Ichthus College

Sinds het schooljaar 2022/2023 bieden we GEEN huiswerkbegeleiding meer aan op het Ichthus College. Op onze eigen locatie aan de Cuneraweg in Veenendaal begeleiden we volop Ichthus-leerlingen, WELKOM!

Kleine groepen, dus veel persoonlijke aandacht

Begeleiding op maat, afgestemd op de behoefte

Een stok achter de deur met ons leerlingvolgsysteem.

Een goede balans tussen vrije tijd en school

Breinbrekers Veenendaal

Openingstijden
Elke schooldag van 13:00 – 18:00 uur op onze locatie aan de Cuneraweg 404 (tegenover restaurant 3 zussen)

Bel: 0636181949
Mail: hwb.cuneraweg@breinbrekers.nl

Belangrijke informatie

Huiswerkbegeleiding

Het ontbreekt aan overzicht, plannen lukt niet en jouw zoon of dochter is veel te snel afgeleid. Herkenbaar? Wat helpt is een plek om geconcentreerd huiswerk te maken en zorgvuldig te plannen. Onze begeleiders in Veenendaal ondersteunen met het maken van een realistische planning zodat het huiswerk op tijd af komt en er zowel op school als thuis meer rust ontstaat.

→ Meer weten over huiswerkbegeleiding → Aanmelden huiswerkbegeleiding

Heeft jouw puber een achterstand voor een specifiek vak? Met individuele vakinhoudelijke begeleiding is zo’n achterstand snel weer ingehaald! Onze studiecoaches stellen voorafgaand aan de bijles een studieplan op waardoor er in korte tijd veel vakinhoudelijke kennis wordt gedeeld. Zo is een voldoende voor dat moeilijke vak opeens weer haalbaar.

→ Meer weten over bijles → Aanmelden bijles

Is huiswerkbegeleiding op het Ichthus College niet helemaal wat jouw zoon of dochter nodig heeft? Kijk dan ook eens naar studiebegeleiding op onze externe vestiging aan de Cuneraweg (tegenover restaurant 3 Zussen).

Al meer dan 12000 leerlingen op weg geholpen

Vrijblijvend starten zonder opzegtermijn

Ruim 25 jaar
ervaring

APELDOORN, Breukelen, EDE, NIJMEGEN EN VEENENDAAL

Al meer dan 12000 leerlingen op weg geholpen

Niet tevreden na de eerste les? Geld terug

Ruim 25 jaar
ervaring

LOKALE SPELER

Ramona BurgersRamona Burgers
08:01 30 Jun 23
Fijn hoe breinbrekers onze dochter heeft ondersteund! Het contact is goed en in haar geval heeft het geholpen om over te gaan naar het volgende leerjaar. Dus we zijn blij met breinbrekers en bevelen dit aan.
Danielle van EkrisDanielle van Ekris
13:09 23 Jun 23
Bij Breinbrekers hebben scholieren een fijne plek om hun huiswerk te maken en begeleiding te krijgen bij plannen en vakken die ze moeilijk vinden. Ook denken de begeleiders bij Breinbrekers mee welke begeleiding het beste is voor de scholier. Mijn kinderen vinden hier hun rustige plek om hun huiswerk te maken.
Safety FirstSafety First
09:41 23 Jun 23
Wij hebben voor meerdere kinderen al jaren goede ervaringen met Breinbrekers. Onze dochter is er zelf ook heel blij mee en heeft er veel steun aan gehad.
Caroline PriemCaroline Priem
18:24 20 Apr 22
Onze zoon heeft bijna een jaar studiebegeleiding gehad. Hulp met plannen, huiswerk maken en overhoren. Begeleiding is prettig in de omgang, communiceren regelmatig over de voortgang. Staan open voor gesprekken over de gemaakte vorderingen.Zeer tevreden!
Majid FarahMajid Farah
16:33 20 Apr 22
Margriet DoolaardMargriet Doolaard
16:18 16 Jan 20
Voor ons een fijne ervaring: Volgens mijn dochter is het nóg saaier dan school, maar daardoor helpt het haar juist zo goed. Huiswerk maken in een prikkelarme omgeving, met behulpzame en vriendelijke begeleiding. Ze gaat er trouw naar toe om haar huiswerk te maken!
Astrid van den DriesAstrid van den Dries
15:39 16 Jan 20
We zijn er blij dat onze dochter hier op huiswerkbegeleiding zit. Het geeft haar veel rust en ons zeker ook. Als ze thuis nog huiswerk moet maken of leren krijgen we hier een mail over. Ook overhoren ze haar, als ze vinden dat ze het nog niet goed genoeg kent moet ze nog verder leren.
js_loader

Ontmoet onze coördinator

Anne

Vrijblijvend adviesgesprek!

Twijfel je welke dienst het beste past? Bel 0850700009 of e-mail ichthus@breinbrekers.nl om een persoonlijk adviesgesprek met Esther te plannen

Ja, vertel mij meer over huiswerkbegeleiding

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Tarieven

Coördinator op het Ichthus College, even voorstellen

Ik ben Anne en coördineer de huiswerkbegeleiding op het Ichthus College. Mijn passie voor onderwijs staat vast! Hoe ik de begeleiding aanpak? Ik investeer veel tijd in de leerling. Zo leer ik hem of haar echt kennen. Dit helpt om vervolgens samen met jouw zoon of dochter te werken aan een mooi resultaat. Ik geloof dat positieve prikkels stimulerend werken. Het vieren van succes zal daarom niet ontbreken!

Doordat ik dagelijks zelf de huiswerkbegeleiding geef, trek ik veel met jouw kind op. Dankzij mijn ervaring in het onderwijs kan ik goed inschatten wat hij of zij nodig heeft. Zo bereiken we samen ons doel. Een goed resultaat ontstaat niet alleen op school, maar ook thuis. Daarom besteed ik veel aandacht aan persoonlijk contact met ouders.
Heb je vragen? Dan kun je me altijd bellen of mailen!

Praktische informatie

We beginnen op het Ichthus College altijd om 13.25 uur met de begeleiding. Iedereen kan instromen zodra de schoollessen zijn afgelopen. De begeleiding geven we in de klaslokalen van het Ichthus College. Met ons leerlingvolgsysteem HOMi stemmen we de begeleiding zoveel mogelijk  op wat er in het schoolrooster van SOM staat. Wekelijks ontvangen zowel de ouders als leerling het lokaalnummer waar de begeleiding gegeven wordt. Houd goed in de gaten waar de begeleiding plaatsvindt. Dit wijzigt regelmatig. Bij afwezigheid en ziekte gelden de volgende regels:

Bij afwezigheid en ziekte gelden de volgende regels:

1

Meld eventuele afwezigheid van tevoren per e-mail op ichthus@breinbrekers.nl.

2

Alleen bij tijdige afmelding (24 uur van tevoren) kan de begeleiding op een later moment ingehaald worden.

3

Bij onverwachtse afwezigheid van jouw kind mailt Breinbrekers hierover. 

Ben je eruit? Meld je dan nu aan bij Breinbrekers!

Breinbrekers begeleiding iets voor jouw zoon of dochter?

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan.

Chat openen
1
Kun je alles vinden?
Hallo, heb je nog vragen?

Als je wilt kan ik je persoonlijk adviseren via WhatsApp. Ik help je graag.

Groet!
Esther