Enter your keyword

Welkom bij Breinbrekers op het Ichthus College! Al ruim 7 jaar verzorgt Breinbrekers huiswerkbegeleiding en bijles op het Ichthus College in Veenendaal. Meld je vandaag aan   Verder lezen?
Ichthus College Veenendaal, openingstijden: maandag t/m vrijdag: 13:25 – 16:15 uur

Huiswerkbegeleiding en bijles op het Ichthus College

Het ontbreekt aan overzicht, plannen lukt niet en jouw zoon of dochter is veel te snel afgeleid. Herkenbaar? Wat helpt is een plek om geconcentreerd huiswerk te maken en zorgvuldig te plannen. Onze begeleiders op het Ichtus College in Veenendaal ondersteunen met het maken van een realistische planning zodat het huiswerk op tijd af komt en er zowel op school als thuis meer rust ontstaat. Lees hier meer over huiswerkbegeleiding of meld je direct aan.

Direct aanmelden

Heeft jouw puber een achterstand voor één of meer vakken? Met individuele vakinhoudelijke begeleiding is zo’n achterstand snel weer ingehaald! Onze studiecoaches stellen voorafgaand aan de bijles een studieplan op waardoor er in korte tijd veel vakinhoudelijke kennis wordt gedeeld. Zo is een voldoende voor dat moeilijke vak opeens weer haalbaar. Lees hier meer over bijles of meld je direct aan.

Direct aanmelden

Adres: Vondellaan 4,
3906 EA Veenendaal
Bel: 0636181949
Mail: ichthus@breinbrekers.nl

Openingstijden Ichthus
Elke schooldag van 13:25 – 16:15. Vrijdag gesloten.

Belangrijke informatie

Coördinator Ichthus College, even voorstellen

Ik ben Anne en coördineer de huiswerkbegeleiding op het Ichthus College en de Stationsstraat. Mijn passie voor onderwijs staat vast! Hoe ik de begeleiding aanpak? Ik investeer veel tijd in de leerling. Zo leer ik hem of haar echt kennen. Dit helpt om vervolgens samen met jouw zoon of dochter te werken aan een mooi resultaat. Ik geloof dat positieve prikkels stimulerend werken. Het vieren van succes zal daarom niet ontbreken!

Doordat ik dagelijks zelf de huiswerkbegeleiding geef, trek ik veel met jouw kind op. Dankzij mijn ervaring in het onderwijs kan ik goed inschatten wat hij of zij nodig heeft. Zo bereiken we samen ons doel. Een goed resultaat ontstaat niet alleen op school, maar ook thuis. Daarom besteed ik veel aandacht aan persoonlijk contact met ouders.

Heb je vragen? Bel of mail me even.

Foto anne-min

Vrijblijvend adviesgesprek
Twijfel je welke dienst het beste past? Bel of mail Anne voor een persoonlijk adviesgesprek.

Mail Anne

Praktische informatie

We beginnen op het Ichthus College altijd om 13.25 uur met de begeleiding. Iedereen kan instromen zodra de schoollessen zijn afgelopen. De begeleiding geven we in de klaslokalen van het Ichthus College. Met ons leerlingvolgsysteem HOMi stemmen we de begeleiding zoveel mogelijk  op wat er in het schoolrooster van SOM staat. Wekelijks ontvangen zowel de ouders als leerling het lokaalnummer waar de begeleiding gegeven wordt. Houd goed in de gaten waar de begeleiding gegeven wordt. Dit wijzigt regelmatig. Bij afwezigheid en ziekte gelden de volgende regels:

1. Meld eventuele afwezigheid van tevoren per e-mail op ichthus@breinbrekers.nl.
2. Alleen bij tijdige afmelding (24 uur van tevoren) kan de begeleiding op een later moment ingehaald worden.
3. Bij onverwachtse afwezigheid van jouw kind mailt Breinbrekers hierover.

Meld je aan voor een vrijblijvende kennismaking
Vondellaan 4, 3906 EA Veenendaal, ichthus@breinbrekers.nl

Meld je vandaag nog aan bij Breinbrekers

Meld je vandaag aan