Enter your keyword

Ichthus College Veenendaal, openingstijden: maandag t/m vrijdag: 13:50 – 16:30 uur

Huiswerkbegeleiding en bijles op het Ichthus College

Al ruim 7 verzorgt Breinbrekers huiswerkbegeleiding en bijles op het Ichthus College. De begeleiding geven we in de klaslokalen van school. Onze openingstijden sluiten netjes aan op het lesrooster. Direct na de reguliere lessen kan jouw zoon of dochter instromen. Ontdek welke dienst het beste past bij jouw kind.

Huiswerkbegeleiding

Het ontbreekt aan overzicht, plannen lukt niet en je bent veel te snel afgeleid. Herkenbaar? Wat helpt is een plek om geconcentreerd huiswerk te maken en zorgvuldig te plannen. Klik hier voor meer informatie.

Bijles

Een achterstand voor één of meer vakken? Met individuele vakinhoudelijke begeleiding heb je die snel weer ingehaald. Individuele vragen staan centraal bij onze studiecoaches. Klik hier voor meer informatie.

Adres: Vondellaan 4,
3906 EA Veenendaal
Bel: 0636181949
Mail: ichthus@breinbrekers.nl

Klik hier voor de actuele tarievenlijst

Openingstijden Ichthus
Ma. 13.50 – 16.30 uur
Di.   13.50 – 16.30 uur
Wo. 13.50 – 16.30 uur
Do.  13.50 – 16.30 uur
Vr.   Gesloten
Za.   Gesloten
Zo.   Gesloten

Coördinator Ichthus College, even voorstellen

Vrijblijvend adviesgesprek
Twijfel je welke dienst het beste past? Bel of mail Anne voor een persoonlijk adviesgesprek.

Mail Anne

Ik ben Anne en coördineer de huiswerkbegeleiding op het Ichthus College en de Stationsstraat. Mijn passie voor onderwijs staat vast! Hoe ik de begeleiding aanpak? Ik investeer veel tijd in de leerling. Zo leer ik hem of haar echt kennen. Dit helpt om vervolgens samen met jouw zoon of dochter te werken aan een mooi resultaat. Ik geloof dat positieve prikkels stimulerend werken. Het vieren van succes zal daarom niet ontbreken!

Doordat ik dagelijks zelf de huiswerkbegeleiding geef, trek ik veel met jouw kind op. Dankzij mijn ervaring in het onderwijs kan ik goed inschatten wat hij of zij nodig heeft. Zo bereiken we samen ons doel. Een goed resultaat ontstaat niet alleen op school, maar ook thuis. Daarom besteed ik veel aandacht aan persoonlijk contact met ouders.

Heb je vragen? Bel of mail me even.

Praktische informatie

We beginnen op het Ichthus College altijd om 13.50 uur met de begeleiding. Iedereen kan instromen zodra de schoollessen zijn afgelopen. De begeleiding geven we in de klaslokalen van het Ichthus College. Met ons leerlingvolgsysteem HOMi stemmen we de begeleiding zoveel mogelijk  op wat er in het schoolrooster van SOM staat. Wekelijks ontvangen zowel de ouders als leerling het lokaalnummer waar de begeleiding gegeven wordt. Houd goed in de gaten waar de begeleiding gegeven wordt. Dit wijzigt regelmatig.
1. Meld eventuele afwezigheid van tevoren per e-mail op ichthus@breinbrekers.nl.
2. Alleen bij tijdige afmelding (24 uur van tevoren) kan de begeleiding op een later moment ingehaald worden.
3. Bij onverwachtse afwezigheid van jouw kind mailt Breinbrekers hierover.

Meld je aan voor een vrijblijvende kennismaking
Vondellaan 4, 3906 EA Veenendaal, ichthus@breinbrekers.nl

Meld je vandaag nog aan bij Breinbrekers

Meld je vandaag aan