Enter your keyword

Stationsstraat 51M Veenendaal, WE ZIJN VERHUISD

Huiswerkbegeleiding aan de Stationsstraat

LET OP! Begin februari zijn we verhuisd naar een ruimere en nieuwe locatie aan de Cuneraweg. Direct tegenover restaurant 3 Zussen.

Al een aantal jaar verzorgt Breinbrekers huiswerkbegeleiding op haar vestiging aan de Stationsstraat. Want, na een lange dag op school, is het fijn om even in een andere omgeving rustig te werken aan je huiswerk. Hoe werkt dat precies? Wij bieden de deskundigheid van school, maar de sfeer van thuis. Daarom mag je er bij ons altijd op rekenen dat er een drankje voor je klaarstaat.

Huiswerkbegeleiding

Het ontbreekt aan overzicht, plannen lukt niet en je bent veel te snel afgeleid. Herkenbaar? Je bent niet de enige. Daarom bieden we huiswerkbegeleiding. Hier vind je een plek om geconcentreerd huiswerk te maken, maar ook om zorgvuldig te plannen.

Direcht aanmelden

Adres: Stationsstraat 51M
3905 JH Veenendaal
Bel: 0636181949
Mail: stationsstraat@breinbrekers.nl

Openingstijden Stationsstraat
Elke schooldag van 13.30 – 18.00 uur

Belangrijke informatie

Coördinator Ichthus College, even voorstellen

Ik ben Anne en coördineer de huiswerkbegeleiding op het Ichthus College en de Stationsstraat. Mijn passie voor onderwijs staat vast! Hoe ik de begeleiding aanpak? Ik investeer veel tijd in de leerling. Zo leer ik hem of haar echt kennen. Dit helpt om vervolgens samen met jouw zoon of dochter te werken aan een mooi resultaat. Ik geloof dat positieve prikkels stimulerend werken. Het vieren van succes zal daarom niet ontbreken!

Doordat ik dagelijks zelf de huiswerkbegeleiding geef, trek ik veel met jouw kind op. Dankzij mijn ervaring in het onderwijs kan ik goed inschatten wat hij of zij nodig heeft. Zo bereiken we samen ons doel. Een goed resultaat ontstaat niet alleen op school, maar ook thuis. Daarom besteed ik veel aandacht aan persoonlijk contact met ouders.

Heb je vragen? Bel of mail me even.

Foto anne-min

Vrijblijvend adviesgesprek
Twijfel je welke dienst het beste past? Bel of mail.

Mail Anne

Praktische informatie

We beginnen op Stationsstraat altijd om 13.30 uur met de begeleiding en gaan door tot uiterlijk 18.00 uur. Iedereen kan instromen zodra de schoollessen zijn afgelopen. Met ons leerlingvolgsysteem HOMi stemmen we de begeleiding zoveel mogelijk  op wat er in het schoolrooster Magister staat. Hieronder zet ik de belangrijkste huisregels voor begeleiding aan de Stationsstraat op een rij:

  1. Meld eventuele afwezigheid van tevoren per e-mail op stationsstraat@breinbrekers.nl.
  2. Alleen bij tijdige afmelding (24 uur van tevoren) kan de begeleiding op een later moment ingehaald worden.
  3. Bij onaangekondigde afwezigheid van jouw zoon of dochter stelt Breinbrekers je hier per mail van op de hoogte.
Meld je aan voor een vrijblijvende kennismaking
Stationsstraat 51M, 3905 JH Veenendaal, stationsstraat@breinbrekers.nl

Meld je vandaag nog aan bij Breinbrekers

Meld je vandaag aan