Breinbrekers en ABC gaan samen verder

Breinbrekers en Studiecentrum ABC gaan samen verder. Stefan en Jan Willem de Jong, oprichters van huiswerkbe…

Posted

30 mei 2017

Auteur

Jan Willem

Categorie

Reacties

3

Breinbrekers en ABC gaan samen verder

Breinbrekers en Studiecentrum ABC gaan samen verder. Stefan en Jan Willem de Jong, oprichters van huiswerkbegeleidingsinstituut Breinbrekers, zijn vanaf 1 januari 2017 de trotse nieuwe eigenaren van studiecentrum ABC. Met deze overname combineren de jonge ondernemers het beste van twee werelden: 25 jaar ervaring, netwerk en specialistische kennis van studiecentrum ABC vullen ze nu aan met jong elan en enthousiasme van Breinbrekers. Een gouden combi.

Eind augustus 2016 startten de gebroeders De Jong en Gijs de Vries, oprichter  van studiecentrum ABC, met verkennende gesprekken. De klik was er vanaf de eerste minuut. Dit kwam door de gedeelde en absolute wil om door het vuur te gaan voor leerlingen en personeel. Gijs is blij dat zijn levenswerk nu voortgezet wordt en is ervan overtuigd dat zijn bedrijf in goede handen is. Het einde van een tijdperk is een feit en Gijs kan gaan genieten van zijn welverdiende pensioen.

Op hun beurt zijn Stefan en Jan Willem erg in hun nopjes: “Dankzij deze overname zijn we in staat de leerling optimaal te voorzien in wat hij of zij nodig heeft. Intensieve begeleiding van een ervaren docent vanuit ABC, of een jonge student van Breinbrekers die het enthousiasme om te leren aanwakkert. Ook een combinatie van beiden behoort tot de mogelijkheden.” Studiecentrum ABC blijft dus gewoon bestaan naast Breinbrekers. “Ruim 25 jaar ervaring en een goede reputatie gooi je niet zomaar in de prullenbak. Dat koester je’’, aldus de ondernemers.

Wat verandert er?

Inmiddels zijn we een halfjaar onderweg en gaan we samen verder. Waarschijnlijk hebben leerlingen, ouders en docenten nog weinig van gemerkt. Dit was ook de bedoeling. We werken nog steeds met dezelfde bevlogen mensen en passen dezelfde methodiek toe. Nu en in de toekomst. Tegelijk nemen we feedback serieus en blijven we ons continu verbeteren.

Maar wat verandert er wel? De naam Studiecentrum ABC verandert op het CLV en Het Streek in Breinbrekers. Er komt een nieuwe huisstijl en naast de bestaande kanalen voor communicatie is het via de nieuwe website breinbrekers.nl nog makkelijker om contact te leggen. Studiecentrum ABC blijft wel bestaan op onze splinternieuwe externe locatie aan de Cuneraweg 404 (tegenover Zussen).

Zie ook het nieuws in Ede Stad en Veenendaalse Krant

Meer weten over Breinbrekers?

Voor meer informatie over wat Breinbrekers voor uw kind kunnen betekenen klik hier.

Klik op deze link om uw kind direct aan te melden
Maak kennis met(een deel) van het nieuwe Breinbrekersteam

TAGS: 

3 gedachten over “Breinbrekers en ABC gaan samen verder”

Plaats een reactie

Breinbrekers begeleiding iets voor jouw zoon of dochter?

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan.

Chat openen
1
Kun je alles vinden?
Hallo, heb je nog vragen?

Als je wilt kan ik je persoonlijk adviseren via WhatsApp. Ik help je graag.

Groet!
Het Breinbrekersteam