Welkom bij
Breinbrekers Karel de Grote College

Stap even uit de schoolse omgeving, volg studie-of huiswerkbegeleiding

Kleine groepen, dus veel persoonlijke aandacht

Begeleiding op maat, afgestemd op de behoefte

Een stok achter de deur met ons leerlingvolgsysteem.

Een goede balans tussen vrije tijd en school

Breinbrekers Karel de Grote College (Nijmegen)

Openingstijden
Elke schooldag van 13:00 – 18:00 

Adres:
Wilhelminasingel 13, 6524 AJ Nijmegen

Bel: 0625434490
Mail: kgc@breinbrekers.nl

Belangrijke informatie

Studiebegeleiding, Huiswerkbegeleiding en Bijles op Karel de Grote College

Het ontbreekt aan overzicht, plannen lukt niet en jouw zoon of dochter is veel te snel afgeleid. Herkenbaar? Wat helpt is een plek om geconcentreerd huiswerk te maken en zorgvuldig te plannen. Onze begeleiders in Nijmegen ondersteunen met het maken van een realistische planning zodat het huiswerk op tijd af komt en er zowel op school als thuis meer rust ontstaat. Lees hier meer over Huiswerkbegeleiding of meld je direct aan. 

→ Meer over Huiswerkbegeleiding → Aanmelden Huiswerkbegeleiding

Heeft jouw kind behoefte om in een kleine groep met veel persoonlijke aandacht te werken aan vakinhoud? Dan is Studiebegeleiding de oplossing. Het huiswerk wordt gemaakt in een rustige omgeving, onder begeleiding van een ervaren docent met veel individuele aandacht voor het kind. Studievaardigheden, persoonlijke aandacht én vakinhoud staan bij studiebegeleiding centraal.

→ Meer weten over Studiebegeleiding → Aanmelden Studiebegeleiding

Heeft jouw puber een achterstand voor een specifiek vak? Met individuele vakinhoudelijke begeleiding is zo’n achterstand snel weer ingehaald! Onze studiecoaches stellen voorafgaand aan de bijles een studieplan op waardoor er in korte tijd veel vakinhoudelijke kennis wordt gedeeld. Zo is een voldoende voor dat moeilijke vak opeens weer haalbaar. Lees hier meer over bijles of meld je direct aan. 

→ Meer weten over Bijles → Aanmelden Bijles

Al meer dan 12000 leerlingen op weg geholpen

Vrijblijvend starten zonder opzegtermijn

Ruim 25 jaar
ervaring

APELDOORN, Breukelen, EDE, NIJMEGEN EN VEENENDAAL

Al meer dan 5000 leerlingen op weg geholpen

Niet tevreden na de eerste les? Geld terug

Ruim 25 jaar
ervaring

LOKALE SPELER

Ontmoet onze locatieleider(s)

Aafke & Bente

Vrijblijvend adviesgesprek!

Twijfel je welke dienst het beste past? Bel 0625434490 of e-mail kgc@breinbrekers.nl om een persoonlijk adviesgesprek met ons in te plannen

Ja, vertel mij meer over huiswerkbegeleiding

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Tarieven

Even voorstellen

Wij zijn Aafke en Bente, de locatieleiding van Breinbrekers op het Karel de Grote College. Aafke is geschoold als orthopedagoog en Bente is afgestudeerd als toegepast psycholoog. Samen sturen wij een team van coaches en stagiaires aan in het begeleiden en ondersteunen van leerlingen. 

Met onze samengevoegde kennis en waarden ondersteunen wij leerlingen in het behalen van hun leerdoelen. Graag stellen we in samenspraak met alle betrokkenen, inclusief de leerling zelf, een haalbaar plan op om deze doelen te behalen. Belangrijke waarden die we binnen deze ondersteuning nastreven zijn verantwoordelijkheid en zelfredzaamheid van de leerling. Tijdens de pubertijd ontwikkelen kinderen zich in snel tempo waarbij het ontdekken van hun positie in de wereld om zich heen belangrijk is en er een wens naar zelfstandigheid is.

Het dragen van deze zelfstandigheid is echter nog niet zo makkelijk als het soms lijkt. De vaardigheden die hiervoor van belang zijn, zijn namelijk nog volop in ontwikkeling in deze leeftijdsfase. Door deze tweestrijd is het naar ons idee van belang dat een leerling gehoord wordt, en dat we in samenspraak werken aan diens ontwikkeling. Door samen aan de ontwikkeling van de benodigde vaardigheden te werken, behaalt uw kind hetgeen wat hij/zij/die ook zelf wenst.

We kijken ernaar uit om kennis te maken met u en uw kind, en samen aan de slag te gaan!

Heb je vragen? Dan kun je me altijd whatsappen, bellen of mailen!

Praktische informatie

We beginnen op het KGC altijd om 13.00 uur met de begeleiding en gaan door tot uiterlijk 18.00 uur. Iedereen kan instromen zodra de schoollessen zijn afgelopen. Met ons leerlingvolgsysteem HOMi stemmen we de begeleiding zoveel mogelijk af op wat er in het schoolrooster staat. Daarnaast zijn de volgende regels van toepassing als je begeleiding op het KGC volgt: 

Bij afwezigheid en ziekte gelden de volgende regels:

1

Meld eventuele afwezigheid van tevoren per e-mail op kgc@breinbrekers.nl

2

Alleen bij tijdige afmelding (24 uur van tevoren) kan de begeleiding op een later moment ingehaald worden.

3

Als het Breinbrekersteam zich zorgen maakt over afwezigheid van jouw zoon of dochter nemen we natuurlijk contact met je op.

Ben je eruit? Meld je dan nu aan bij Breinbrekers!

Breinbrekers begeleiding iets voor jouw zoon of dochter?

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan.

Chat openen
1
Kun je alles vinden?
Hallo, heb je nog vragen?

Als je wilt kan ik je persoonlijk adviseren via WhatsApp. Ik help je graag.

Groet!
Aafke