Welkom bij
Breinbrekers Klaphekweg

Moeite plannen, of wil je gewoon betere cijfers? Maak je geen zorgen! Breinbrekers helpt graag op onze gloednieuwe vestiging in Ede.

Kleine groepen, dus veel persoonlijke aandacht

Begeleiding op maat, afgestemd op de behoefte

Een stok achter de deur met ons leerlingvolgsysteem.

Een goede balans tussen vrije tijd en school

Breinbrekers Ede

Openingstijden
Elke schooldag van 14:00 – 18:00

Adres:
Klaphekweg 32B,
6713 HN Ede

Bel: 0615413718
Mail: klaphekweg@breinbrekers.nl

Belangrijke informatie

Studiebegeleiding, huiswerkbegeleiding en bijles op Klaphekweg

Het ontbreekt aan overzicht, plannen lukt niet en jouw zoon of dochter is veel te snel afgeleid. Herkenbaar? Wat helpt is een plek om geconcentreerd huiswerk te maken en zorgvuldig te plannen. Onze begeleiders in Ede ondersteunen met het maken van een realistische planning zodat het huiswerk op tijd af komt en er zowel op school als thuis meer rust ontstaat. 

→ Meer over huiswerkbegeleiding → Aanmelden huiswerkbegeleiding

Heeft jouw kind behoefte om in een kleine groep met veel persoonlijke aandacht te werken aan vakinhoud? Dan is intensieve studiebegeleiding de oplossing. Het huiswerk wordt gemaakt in een rustige omgeving. Onder begeleiding van ervaren docenten. Ook helpen we met huiswerk plannen en het aanbrengen van structuur. 

→ Meer weten over studiebegeleiding → Aanmelden huiswerkbegeleiding

Heeft jouw puber een achterstand voor een specifiek vak? Met individuele vakinhoudelijke begeleiding is zo’n achterstand snel weer ingehaald! Onze studiecoaches stellen voorafgaand aan de bijles een studieplan op waardoor er in korte tijd veel vakinhoudelijke kennis wordt gedeeld. Zo wordt een voldoende halen voor dat lastige vak weer mogelijk.

→ Meer weten over bijles → Aanmelden bijles

Al meer dan 12000 leerlingen op weg geholpen

Niet tevreden na de eerste les? Geld terug

Ruim 25 jaar
ervaring

APELDOORN, Breukelen, EDE, NIJMEGEN EN VEENENDAAL

Al meer dan 12000 leerlingen op weg geholpen

Niet tevreden na de eerste les? Geld terug

Ruim 25 jaar
ervaring

LOKALE SPELER

Kirsta VosKirsta Vos
20:17 01 Jul 24
We zijn heel blij met breinbrekers. Betrokken en fijne studiebegeleiding in een warme en persoonlijke setting. Dankjewel Dwi voor al je goede zorgen!
Kim ZwanenburgKim Zwanenburg
20:47 30 Jun 24
Hele fijne betrokken mensen. Zoon heeft ontzettend veel baat bij de huiswerkbegeleiding gehad.
Annemarie BraberAnnemarie Braber
16:55 19 Jun 24
Onze zoon Teun heeft ca 2 jaar studiebegeleiding gehad bij Breinbrekers en is altijd met plezier (zover dat kan bij huiswerk) naar Breinbrekers gegaan. Hij heeft er een prettige, gezellige en rustige plek gevonden om z’n huiswerk te maken. Bij breinbrekers vond hij de juiste begeleiding voor de vakken die hij moeilijk vond en was er ook altijd ruimte voor een grap. Met hulp van breinbrekers nu een mooi diploma op zak!
Aiden GhalagherAiden Ghalagher
13:29 26 Oct 23
Bernhard van der ZeeBernhard van der Zee
13:34 26 Jun 23
Onze dochter heeft - ondanks dat ze in eerste instantie totaal geen zin had om naar Breinbrekers te gaan, heel veel baat gehad bij deze hulp. Daar is ze het zelf ook mee eens.In haar eentje kwam ze vaak moeilijk tot leren en mistte ze het overzicht. Nu moest ze wel. En deed het ook.Ook prioriteiten stellen en plannen hielp enorm.De sfeer was prettig, vertelde ze ons.En voor ons als ouders heel fijn om dagelijks een samenvatting te krijgen in de mail waarin ons duidelijk werd wat ze deed en nog moest doen. Heel behulpzaam. @Hans en @Eric, Bedankt.
fam smitfam smit
16:26 25 May 23
Onze dochter heeft voor haar examens economie en wiskunde bijles gehad. Beiden erg fijne en duidelijke docenten en met name haar wiskundedocent heeft ervoor gezorgd dat het kwartje wel viel en ze zelfs nog haar toetscijfer opgehaald heeft waardoor ze veel sterker haar examen in ging! Breinbrekers denkt mee, communiceert prettig en factureert volgens afspraak. Nu nog even de uitslag afwachten en is ze hopelijk geslaagd!
Rineke van EijkRineke van Eijk
15:44 03 Feb 23
Wij zijn heel tevreden over Breinbrekers. Voor onze zoon is het de beste manier om zijn huiswerk voor elkaar te krijgen. Natuurlijk had hij er eerst geen zin in en was het wennen, maar na een tijd ging dat beter. De begeleiding is vriendelijk en echt betrokken bij de leerling, maar ook op en en duidelijk naar ons als ouders.Het kost wat maar dan heb je ook wat!
Family Delfos De JongeFamily Delfos De Jonge
20:35 09 May 22
Ed bEd b
12:34 20 Apr 22
erg tevreden, een prima plek waardoor mijn zoon werk en privé goed kan scheiden.
Anneke Scholten thuisAnneke Scholten thuis
16:53 28 May 21
- Zeer goede afstemming op de individuele leerling.- Onze zoon heeft geleerd welke manier van leren het beste bij hem past.- De aanpak verschilt per vak. Leerstrategie bij een exact vak is weer anders dan bij bijvoorbeeld aardrijkskunde of bij een aantal.- Leren plannen.Kleine groep voor de studiebegeleiding. Er wordt toegewerkt naar zelfstandig leren en voorbereiding op vervolgstudie.Hartelijk dank voor de ondersteuning en de prettige samenwerking die bij tijd en wijle intensief was!-
Rolinka Van Der WoudeRolinka Van Der Woude
13:58 23 Apr 21
Mijn zoon gaat naar deze huiswerkbegeleiding en ik ben erg positief over deze begeleiding! Hetgeen wat geleerd moet worden, wordt meestal overhoord. En er wordt hem geleerd hoe hij moet leren leren en daar steeds meer zelfstandig in te worden. Hij leert eigen verantwoordelijkheid te pakken. Er wordt met hem samen gewerkt aan plannen en organiseren. En dat met heel veel geduld. Mijn zoon wordt erg geholpen en haalt nu steeds meer voldoendes en dat is heel fijn!
Renate LaurensRenate Laurens
19:05 21 Apr 21
Mijn zoon Sven krijgt sinds februari 2021 huiswerkbegeleiding van Breinbrekers. Gezien de corona periode liep hij een achterstand op en zijn cijfers stagneerde. Wat een goed beslissing om huiswerkbegeleiding in te gaan zetten! Dwi begeleid mijn zoon en dat doet ze fantastisch! De sfeer die ze naar hem overbrengt is optimistisch en ze weet Sven te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Ik dacht in eerste instantie dat Sven ervan zou balen maar het tegendeel is gebleken. Sven is vrolijker en ontspannender het geeft hem denk ik ook wel rust. De sfeer thuis is daarom ook gezelliger geworden en de cijfers zijn weer in stijgende lijn! Dus voor ouders die twijfelen, mijn advies is zeker ga het doen! het is je geld echt waard.
ericeric
09:57 16 Feb 21
Ik werk hier zelf met veel plezier. Zowel begeleiders als leerlingen krijgen hier alle ruimte om zich te ontwikkelen en het beste uit zichzelf te halen.
js_loader

Ontmoet onze Locatieleider

Dwi

WhatsApp-Image-2021-12-23-at-18.50.02-1

Vrijblijvend adviesgesprek!

Twijfel je welke dienst het beste past? Bel 0615413718 of e-mail klaphekweg@breinbrekers.nl om een persoonlijk adviesgesprek met Dwi te plannen

Ja, vertel mij meer over huiswerkbegeleiding

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Tarieven

Even voorstellen

 

Ik ben Dwi Koolhaas en ben coördinator voor Breinbrekers op de locatie Klaphekweg in Ede.Naast het enthousiast aansturen van m’n team, begeleid ik met minstens zoveel enthousiasme de leerlingen die voor HWB of SB naar ons toe komen.

Mijn werk doe ik al ruim 17 jaar met veel plezier en positivisme. Ik vind het heel belangrijk dat de leerlingen zich écht gezien voelen en er een veilige sfeer is waar elke (kennis)vraag gesteld kan worden.

Alle leerling krijgen van mij tijd om aan het begin van de begeleidingsmiddag een opstartgesprek te hebben, zowel over school als wel over hoe ze die dag erin staan. Naast het praktische wat er gedaan moet worden, is het belangrijk dat ze zich gezien voelen. In de praktijk streef ik er naar dat de begeleiding een goede samenwerking wordt, waarin ik niet alléén bepaal wat er gedaan gaat worden en ik ook niet de enige ben die bepaal hoe hetgeen gedaan moet worden aangevlogen gaat worden. In de begeleiding sluit ik zoveel mogelijk aan bij de sterke kanten van de leerlingen zelf, opdat ze het gevoel krijgen/hebben dat ze steeds meer zèlf keuzes kunnen maken en verantwoordelijkheid kunnen dragen voor hun huiswerk plannen en voor het uitvoeren ervan. Natuurlijk ben ik niet voor niks de begeleider en zal ik waar nodig is aansturen.

Leerlingen kunnen agv onze begeleiding al snel merken dat het een voordeel is dat onze begeleiding bij Breinbrekers naast helpend voor leren plannen en leren leren ook bijdraagt aan tijd voor ontspanning en/of vrienden. Ouders laten ons met regelmaat weten dat hun kind sinds dat het onze begeleiding krijgt, opgewekter is, minder stress ervaart, meer overzicht heeft over het huiswerk en er thuis vaak minder strijd is.

Heb je vragen? Dan kun je me altijd bellen of mailen!

Praktische informatie

We beginnen op de Klaphekweg altijd om 14.00 uur. Iedereen kan instromen zodra de schoollessen zijn afgelopen. Je logt dan in op ons leerlingvolgsysteem HOMi. Daarmee stemmen we de begeleiding zoveel mogelijk af op jouw huiswerk. Om jou goed te helpen maken we een paar belangrijke afspraken: 

Bij afwezigheid en ziekte gelden de volgende regels:

1

Meld eventuele afwezigheid van tevoren per e-mail op klaphekweg@breinbrekers.nl.

2

Alleen bij tijdige afmelding (24 uur van tevoren) kan de begeleiding op een later moment ingehaald worden.

3

Bij onverwachtse afwezigheid van jouw kind mailt Breinbrekers hierover. 

Ben je eruit? Meld je dan nu aan bij Breinbrekers!

Breinbrekers begeleiding iets voor jouw zoon of dochter?

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan.

Chat openen
1
Kun je alles vinden?
Hallo, heb je nog vragen?

Als je wilt kan ik je persoonlijk adviseren via WhatsApp. Ik help je graag.

Groet!
Dwi