Enter your keyword

Meld je vandaag aan   Verder lezen?

Welkom bij Breinbrekers Klaphekweg

Moeite plannen, of wil je gewoon betere cijfers? Maak je geen zorgen! Breinbrekers helpt graag op onze goednieuwe locatie.
Klaphekweg 32B in Ede, openingstijden: maandag t/m vrijdag: 14.00 – 18.00 uur

Huiswerkbegeleiding en studiebegeleiding

Het ontbreekt aan overzicht. Plannen lukt niet. Je bent veel te snel afgeleid. Herkenbaar? Wat helpt is een plek om geconcentreerd huiswerk te maken. Maar we doen meer. Onze begeleiders leren jou realistisch te plannen. Zo is het huiswerk op tijd af. Dit zorgt voor meer rust op school. Maar zeker ook thuis. Lees hier meer over huiswerkbegeleiding of meld je direct aan.

Direct aanmelden

Wij werken in kleine groepen. Zo is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Dat is waar studiebegeleiding om draait. Je werkt aan je huiswerk in een rustige omgeving. Uiteraard onder begeleiding van een ervaren docent. Studievaardigheden, aandacht én vakinhoud staan centraal. Lees hier meer over studiebegeleiding of meld je direct aan.

Adres: Klaphekweg 32B,
6713 HN Ede
Bel: 0636190333
Mail: klaphekweg@breinbrekers.nl


Openingstijden Klaphekweg
Elke schooldag van 14:00 – 18:00

Belangrijke informatie

Coördinator Klaphekweg, even voorstellen

Hallo!

Mijn naam is Eline. Ik coördineer de huiswerkbegeleiding. Dit doe ik op de locaties Klaphekweg en Het Streek. Je krijgt mij te zien krijgt bij een intakegesprek. Daar kun je alle vragen bij me kwijt. Samen kijken we hoe Breinbrekers kan helpen. Ik geef ook begeleiding. Dit doe ik samen met een team van enthousiaste begeleiders. Ze hebben allemaal een onderwijsachtergrond.

Ik werk naast Breinbrekers ook nog in een groep 3 op een basisschool. Ik geniet van de afwisseling. Van 7-jarigen op de basisschool tot jong-volwassenen bij Breinbrekers.  Weet je wat mijn persoonlijke uitdaging is? Jou helpen ontdekken hoe jij het beste leert.

Heb je vragen? Dan kun je me altijd bellen of mailen!

eline-everglow

Vrijblijvend adviesgesprek
Eline persoonlijk spreken? Bel of mail Eline voor een persoonlijk adviesgesprek.

Contact opnemen

Praktische informatie

We beginnen op de Klaphekweg altijd om 14.00 uur. Iedereen kan instromen zodra de schoollessen zijn afgelopen. Je logt dan in op ons leerlingvolgsysteem HOMi. Daarmee stemmen we de begeleiding zoveel mogelijk af op jouw huiswerk. Om jou goed te helpen maken we een paar belangrijke afspraken:
1. Meld eventuele afwezigheid vooraf via klaphekweg@breinbrekers.nl.
2. Alleen bij tijdige afmelding (24 uur van tevoren) kan de begeleiding op een later ingehaald worden.
3. Bij onaangekondigde afwezigheid stelt Breinbrekers je per mail hiervan op de hoogte.

Meld je aan voor een vrijblijvende kennismaking
Klaphekweg 32B, 6713 HN Ede, klaphekweg@breinbrekers.nl

Meld je vandaag nog aan bij Breinbrekers

Meld je vandaag aan