Welkom bij
Breinbrekers Klaphekweg

Moeite plannen, of wil je gewoon betere cijfers? Maak je geen zorgen! Breinbrekers helpt graag op onze gloednieuwe vestiging in Ede.

Kleine groepen, dus veel persoonlijke aandacht

Begeleiding op maat, afgestemd op de behoefte

Een stok achter de deur met ons leerlingvolgsysteem.

Een goede balans tussen vrije tijd en school

Breinbrekers Ede

Openingstijden
Elke schooldag van 14:00 – 18:00

Adres:
Klaphekweg 32B,
6713 HN Ede

Bel: 0615413718
Mail: klaphekweg@breinbrekers.nl

Belangrijke informatie

Studiebegeleiding, huiswerkbegeleiding en bijles op Klaphekweg

Het ontbreekt aan overzicht, plannen lukt niet en jouw zoon of dochter is veel te snel afgeleid. Herkenbaar? Wat helpt is een plek om geconcentreerd huiswerk te maken en zorgvuldig te plannen. Onze begeleiders in Ede ondersteunen met het maken van een realistische planning zodat het huiswerk op tijd af komt en er zowel op school als thuis meer rust ontstaat. 

→ Meer weten over huiswerkbegeleiding → Aanmelden huiswerkbegeleiding

Heeft jouw kind behoefte om in een kleine groep met veel persoonlijke aandacht te werken aan vakinhoud? Dan is intensieve studiebegeleiding de oplossing. Het huiswerk wordt gemaakt in een rustige omgeving. Onder begeleiding van ervaren docenten. Ook helpen we met huiswerk plannen en het aanbrengen van structuur. 

→ Meer weten over studiebegeleiding → Aanmelden huiswerkbegeleiding

Heeft jouw puber een achterstand voor een specifiek vak? Met individuele vakinhoudelijke begeleiding is zo’n achterstand snel weer ingehaald! Onze studiecoaches stellen voorafgaand aan de bijles een studieplan op waardoor er in korte tijd veel vakinhoudelijke kennis wordt gedeeld. Zo wordt een voldoende halen voor dat lastige vak weer mogelijk.

→ Meer weten over bijles → Aanmelden bijles

Al meer dan 12000 leerlingen op weg geholpen

Niet tevreden na de eerste les? Geld terug

Ruim 25 jaar
ervaring

APELDOORN, Breukelen, EDE, NIJMEGEN EN VEENENDAAL

Al meer dan 12000 leerlingen op weg geholpen

Niet tevreden na de eerste les? Geld terug

Ruim 25 jaar
ervaring

LOKALE SPELER

fam smitfam smit
16:26 25 May 23
Onze dochter heeft voor haar examens economie en wiskunde bijles gehad. Beiden erg fijne en duidelijke docenten en met name haar wiskundedocent heeft ervoor gezorgd dat het kwartje wel viel en ze zelfs nog haar toetscijfer opgehaald heeft waardoor ze veel sterker haar examen in ging! Breinbrekers denkt mee, communiceert prettig en factureert volgens afspraak. Nu nog even de uitslag afwachten en is ze hopelijk geslaagd!
Rineke van EijkRineke van Eijk
15:44 03 Feb 23
Wij zijn heel tevreden over Breinbrekers. Voor onze zoon is het de beste manier om zijn huiswerk voor elkaar te krijgen. Natuurlijk had hij er eerst geen zin in en was het wennen, maar na een tijd ging dat beter. De begeleiding is vriendelijk en echt betrokken bij de leerling, maar ook op en en duidelijk naar ons als ouders.Het kost wat maar dan heb je ook wat!
Ed bEd b
12:34 20 Apr 22
erg tevreden, een prima plek waardoor mijn zoon werk en privé goed kan scheiden.
Anneke Scholten thuisAnneke Scholten thuis
16:53 28 May 21
- Zeer goede afstemming op de individuele leerling.- Onze zoon heeft geleerd welke manier van leren het beste bij hem past.- De aanpak verschilt per vak. Leerstrategie bij een exact vak is weer anders dan bij bijvoorbeeld aardrijkskunde of bij een aantal.- Leren plannen.Kleine groep voor de studiebegeleiding. Er wordt toegewerkt naar zelfstandig leren en voorbereiding op vervolgstudie.Hartelijk dank voor de ondersteuning en de prettige samenwerking die bij tijd en wijle intensief was!-
Rolinka Van Der WoudeRolinka Van Der Woude
13:58 23 Apr 21
Mijn zoon gaat naar deze huiswerkbegeleiding en ik ben erg positief over deze begeleiding! Hetgeen wat geleerd moet worden, wordt meestal overhoord. En er wordt hem geleerd hoe hij moet leren leren en daar steeds meer zelfstandig in te worden. Hij leert eigen verantwoordelijkheid te pakken. Er wordt met hem samen gewerkt aan plannen en organiseren. En dat met heel veel geduld. Mijn zoon wordt erg geholpen en haalt nu steeds meer voldoendes en dat is heel fijn!
Renate LaurensRenate Laurens
19:05 21 Apr 21
Mijn zoon Sven krijgt sinds februari 2021 huiswerkbegeleiding van Breinbrekers. Gezien de corona periode liep hij een achterstand op en zijn cijfers stagneerde. Wat een goed beslissing om huiswerkbegeleiding in te gaan zetten! Dwi begeleid mijn zoon en dat doet ze fantastisch! De sfeer die ze naar hem overbrengt is optimistisch en ze weet Sven te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Ik dacht in eerste instantie dat Sven ervan zou balen maar het tegendeel is gebleken. Sven is vrolijker en ontspannender het geeft hem denk ik ook wel rust. De sfeer thuis is daarom ook gezelliger geworden en de cijfers zijn weer in stijgende lijn! Dus voor ouders die twijfelen, mijn advies is zeker ga het doen! het is je geld echt waard.
ericeric
09:57 16 Feb 21
Ik werk hier zelf met veel plezier. Zowel begeleiders als leerlingen krijgen hier alle ruimte om zich te ontwikkelen en het beste uit zichzelf te halen.
js_loader

Ontmoet onze coördinator

Eric

erik

Vrijblijvend adviesgesprek!

Twijfel je welke dienst het beste past? Bel of mail Eric voor een persoonlijk adviesgesprek.

Ja, vertel mij meer over huiswerkbegeleiding

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Tarieven

Coördinator locatie Klaphekweg, even voorstellen

Aangenaam kennis te maken. Mijn naam is Eric. Ik ben coördinator en studiebegeleider op de Klaphekweg 32b in Ede. Ons uitgangspunt is dat we jou helpen met het maken van je huiswerk. Tegelijk leren we je dat slim aan aan te pakken. Samen met Dwi, Richard, Hans en Bastiaan help ik je daarmee.

Zelf heb ik een achtergrond in HRM training en en ik heb gewerkt als docent Engels in Japan. Ons team is heel divers. Zo kunnen we iedere leerling die bij ons komt helpen. Alle begeleiders in ons team hebben veel ervaring in het begeleiden van leerlingen. Dat maakt dat ons team aan de Klaphekweg het beste uit jou zullen halen. Als je vragen hebt dan hoor ik dat graag. Je kunt me bellen of mailen. Ik hoop je snel te spreken.

Heb je vragen? Dan kun je me altijd bellen of mailen!

Praktische informatie

We beginnen op de Klaphekweg altijd om 14.00 uur. Iedereen kan instromen zodra de schoollessen zijn afgelopen. Je logt dan in op ons leerlingvolgsysteem HOMi. Daarmee stemmen we de begeleiding zoveel mogelijk af op jouw huiswerk. Om jou goed te helpen maken we een paar belangrijke afspraken: 

Bij afwezigheid en ziekte gelden de volgende regels:

1
Meld eventuele afwezigheid van tevoren per e-mail op klaphekweg@breinbrekers.nl.

2

Alleen bij tijdige afmelding (24 uur van tevoren) kan de begeleiding op een later moment ingehaald worden.

3

Bij onverwachtse afwezigheid van jouw kind mailt Breinbrekers hierover. 

Ben je eruit? Meld je dan nu aan bij Breinbrekers!

Breinbrekers begeleiding iets voor jouw zoon of dochter?

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan.

Chat openen
1
Kun je alles vinden?
Hallo, heb je nog vragen?

Als je wilt kan ik je persoonlijk adviseren via WhatsApp. Ik help je graag.

Groet!
Het Breinbrekersteam