Enter your keyword

Cuneraweg 404, (tegenover restaurant 3 Zussen), openingstijden: maandag t/m vrijdag: 13.00 – 18.00 uur

Breinbrekers begeleiding aan de Cuneraweg

Op deze centraal gelegen locatie (tegenover restaurant 3 Zussen) verzorgt Breinbrekers studiebegeleiding, huiswerkbegeleiding en bijles. Eerst analyseren we wat nodig is. Vervolgens gaan we aan de slag met studievaardigheden, het aanbrengen van structuur, of juist vakinhoudelijke verdieping. Ontdek de mogelijkheden.

Studiebegeleiding

Behoefte om in een kleine groep met veel persoonlijke aandacht te werken aan schooltaken? We gaan aan de slag met je huiswerk, studievaardigheden én vakinhoud. Klik hier voor meer informatie.

Huiswerkbegeleiding

Het ontbreekt aan overzicht, plannen lukt niet en je bent veel te snel afgeleid. Herkenbaar? Wat helpt is een plek om geconcentreerd huiswerk te maken en zorgvuldig te plannen. Klik hier voor meer informatie.

Bijles

Een achterstand voor één of meer vakken? Met individuele vakinhoudelijke begeleiding heb je die snel weer ingehaald. Individuele vragen staan centraal bij onze studiecoaches. Klik hier voor meer informatie.

Adres: Cuneraweg 404, 3911 RW Rhenen
Bel: 0318-501959
Mail: cuneraweg@breinbrekers.nl

Klik hier voor de actuele tarievenlijst

Openingstijden Cuneraweg
Ma. 13.00 – 18.00 uur
Di.   13.00 – 18.00 uur
Wo. 13.00 – 18.00 uur
Do.  13.00 – 18.00 uur
Vr.   13.00 – 18.00 uur
Za.   Gesloten
Zo.   Gesloten

Coördinator Cuneraweg, even voorstellen

Vrijblijvend adviesgesprek
Twijfelt je welke dienst het beste past? Bel of mail Karin voor een persoonlijk adviesgesprek.

Mail Karin

Ik ben Karin Guillaume en coördineer de huiswerk- en studiebegeleiding op de Cuneraweg. Na een studie Geologie en een jaar of elf ervaring met lesgeven in het middelbaar onderwijs ben ik zo’n twintig jaar geleden begonnen met de studiebegeleiding van middelbare scholieren. De beloning is groot, als je na een paar weken de kinderen ziet “groeien”, omdat ze betere cijfers gaan halen. Leerlingen krijgen meer plezier in leren en vinden met onze hulp een goede leerstrategie.

Mijn taak is vooral het coachen van zowel de begeleiders als de leerlingen, maar ik vind het nog altijd leuk om met Aardrijkskunde (mijn vak) de diepte in te gaan, of om bijvoorbeeld lastige grammatica van Frans uit te leggen.

Bij mij kun je terecht met vragen over onze begeleiding aan jouw zoon of dochter. Bel of mail mij, ik help je graag verder!

Praktische informatie

We beginnen op de Cuneraweg altijd om 13.00 uur met de begeleiding en gaan door tot uiterlijk 18.00 uur. Iedereen kan instromen zodra de schoollessen zijn afgelopen. Met ons leerlingvolgsysteem HOMi stemmen we de begeleiding zoveel mogelijk  op wat er in het schoolrooster (Magister, SOM of It’s Learning) staat. Daarnaast zijn de volgende regels van toepassing als je begeleiding aan de Cuneraweg volgt:
1. Meld eventuele afwezigheid van tevoren per e-mail op cuneraweg@breinbrekers.nl.
2. Alleen bij tijdige afmelding (24 uur van tevoren) kan de begeleiding op een later moment ingehaald worden.
3. Bij onverwachtse afwezigheid van je zoon of dochter laat Breinbrekers dit per mail weten.

Meld je aan voor een vrijblijvende kennismaking
Cuneraweg 404, 3911 RW Rhenen, cuneraweg@breinbrekers.nl

Meld je vandaag nog aan bij Breinbrekers

Meld je vandaag aan