Enter your keyword

Welkom bij Breinbrekers op de Cuneraweg!

Stap even uit de schoolse omgeving, volg studie- of huiswerkbegeleiding Meld je vandaag aan   Verder lezen?
Cuneraweg 404, (tegenover restaurant 3 Zussen), openingstijden: maandag t/m vrijdag: 13.00 – 18.00 uur

Breinbrekers begeleiding aan de Cuneraweg

Het ontbreekt aan overzicht, plannen lukt niet en jouw zoon of dochter is veel te snel afgeleid. Herkenbaar? Wat helpt is een plek om geconcentreerd huiswerk te maken en zorgvuldig te plannen. Onze begeleiders in Arnhem ondersteunen met het maken van een realistische planning zodat het huiswerk op tijd af komt en er zowel op school als thuis meer rust ontstaat. Lees hier meer over huiswerkbegeleiding of meld je direct aan.

Direct aanmelden

Heeft jouw kind behoefte om in een kleine groep met veel persoonlijke aandacht te werken aan schooltaken? Dan is studiebegeleiding de oplossing. Het huiswerk wordt gemaakt in een rustige omgeving, onder begeleiding van een ervaren docent met veel individuele aandacht voor het kind. Studievaardigheden, persoonlijke aandacht én vakinhoud staan bij studiebegeleiding centraal. Lees hier meer over studiebegeleiding of meld je direct aan.

Direct aanmelden

Heeft jouw puber een achterstand voor één of meer vakken? Met individuele vakinhoudelijke begeleiding is zo’n achterstand snel weer ingehaald! Onze studiecoaches stellen voorafgaand aan de bijles een studieplan op waardoor er in korte tijd veel vakinhoudelijke kennis wordt gedeeld. Zo is een voldoende voor dat moeilijke vak opeens weer haalbaar. Lees hier meer over bijles of meld je direct aan.

Adres: Cuneraweg 404, 3911 RW Rhenen
Bel: 0318-501959
Mail: cuneraweg@breinbrekers.nl

Openingstijden Cuneraweg
Elke schooldag van 13:00 – 18:00

Belangrijke informatie

Coördinator Cuneraweg, even voorstellen

Ik ben Karin Guillaume en coördineer de huiswerk- en studiebegeleiding op de Cuneraweg. Na een studie Geologie en een jaar of elf ervaring met lesgeven in het middelbaar onderwijs ben ik zo’n twintig jaar geleden begonnen met de studiebegeleiding van middelbare scholieren. De beloning is groot, als je na een paar weken de kinderen ziet “groeien”, omdat ze betere cijfers gaan halen. Leerlingen krijgen meer plezier in leren en vinden met onze hulp een goede leerstrategie.

Mijn taak is vooral het coachen van zowel de begeleiders als de leerlingen, maar ik vind het nog altijd leuk om met Aardrijkskunde (mijn vak) de diepte in te gaan, of om bijvoorbeeld lastige grammatica van Frans uit te leggen.

Bij mij kun je terecht met vragen over onze begeleiding aan jouw zoon of dochter. Hiervoor ben ik te bereiken via e-mail of via de telefoon, ik help je graag verder!

team-6

Vrijblijvend adviesgesprek
Twijfelt je welke dienst het beste past? Bel of mail Karin voor een persoonlijk adviesgesprek.

Mail Karin

Praktische informatie

We beginnen op de Cuneraweg altijd om 13.00 uur met de begeleiding en gaan door tot uiterlijk 18.00 uur. Iedereen kan instromen zodra de schoollessen zijn afgelopen. Met ons leerlingvolgsysteem HOMi stemmen we de begeleiding zoveel mogelijk  op wat er in het schoolrooster (Magister, SOM of It’s Learning) staat. Daarnaast zijn de volgende regels van toepassing als je begeleiding aan de Cuneraweg volgt:
1. Meld eventuele afwezigheid van tevoren per e-mail op cuneraweg@breinbrekers.nl.
2. Alleen bij tijdige afmelding (24 uur van tevoren) kan de begeleiding op een later moment ingehaald worden.
3. Bij onverwachtse afwezigheid van je zoon of dochter laat Breinbrekers dit per mail weten.

Meld je aan voor een vrijblijvende kennismaking
Cuneraweg 404, 3911 RW Rhenen, cuneraweg@breinbrekers.nl

Meld je vandaag nog aan bij Breinbrekers

Meld je vandaag aan