Welkom bij
Breinbrekers Cuneraweg

Stap even uit de schoolse omgeving, volg studie-of huiswerkbegeleiding

Kleine groepen, dus veel persoonlijke aandacht

Begeleiding op maat, afgestemd op de behoefte

Een stok achter de deur met ons leerlingvolgsysteem.

Een goede balans tussen vrije tijd en school

Breinbrekers Cuneraweg (Veenendaal)

Openingstijden
Elke schooldag van 13:00 – 18:00 

Adres:
Cuneraweg 404, 3911 RW Rhenen (tegenover restaurant 3 Zussen)

Bel: 0611910514
Mail: cuneraweg@breinbrekers.nl

Belangrijke informatie

Studiebegeleiding, Huiswerkbegeleiding en Bijles op Cuneraweg

Het ontbreekt aan overzicht, plannen lukt niet en jouw zoon of dochter is veel te snel afgeleid. Herkenbaar? Wat helpt is een plek om geconcentreerd huiswerk te maken en zorgvuldig te plannen. Onze begeleiders in Veenendaal ondersteunen met het maken van een realistische planning zodat het huiswerk op tijd af komt en er zowel op school als thuis meer rust ontstaat. Lees hier meer over Huiswerkbegeleiding of meld je direct aan. 

→ Meer weten over Huiswerkbegeleiding → Aanmelden Huiswerkbegeleiding

Heeft jouw kind behoefte om in een kleine groep met veel persoonlijke aandacht te werken aan vakinhoud? Dan is Studiebegeleiding de oplossing. Het huiswerk wordt gemaakt in een rustige omgeving, onder begeleiding van een ervaren docent met veel individuele aandacht voor het kind. Studievaardigheden, persoonlijke aandacht én vakinhoud staan bij studiebegeleiding centraal. → Meer weten over Studiebegeleiding → Aanmelden Studiebegeleiding

Heeft jouw puber een achterstand voor een specifiek vak? Met individuele vakinhoudelijke begeleiding is zo’n achterstand snel weer ingehaald! Onze studiecoaches stellen voorafgaand aan de bijles een studieplan op waardoor er in korte tijd veel vakinhoudelijke kennis wordt gedeeld. Zo is een voldoende voor dat moeilijke vak opeens weer haalbaar. Lees hier meer over bijles of meld je direct aan. 

→ Meer weten over Bijles → Aanmelden Bijles

Al meer dan 12000 leerlingen op weg geholpen

Vrijblijvend starten zonder opzegtermijn

Ruim 25 jaar
ervaring

APELDOORN, Breukelen, EDE, NIJMEGEN EN VEENENDAAL

Al meer dan 12000 leerlingen op weg geholpen

Niet tevreden na de eerste les? Geld terug

Ruim 25 jaar
ervaring

LOKALE SPELER

Ramona BurgersRamona Burgers
08:01 30 Jun 23
Fijn hoe breinbrekers onze dochter heeft ondersteund! Het contact is goed en in haar geval heeft het geholpen om over te gaan naar het volgende leerjaar. Dus we zijn blij met breinbrekers en bevelen dit aan.
Danielle van EkrisDanielle van Ekris
13:09 23 Jun 23
Bij Breinbrekers hebben scholieren een fijne plek om hun huiswerk te maken en begeleiding te krijgen bij plannen en vakken die ze moeilijk vinden. Ook denken de begeleiders bij Breinbrekers mee welke begeleiding het beste is voor de scholier. Mijn kinderen vinden hier hun rustige plek om hun huiswerk te maken.
Safety FirstSafety First
09:41 23 Jun 23
Wij hebben voor meerdere kinderen al jaren goede ervaringen met Breinbrekers. Onze dochter is er zelf ook heel blij mee en heeft er veel steun aan gehad.
Caroline PriemCaroline Priem
18:24 20 Apr 22
Onze zoon heeft bijna een jaar studiebegeleiding gehad. Hulp met plannen, huiswerk maken en overhoren. Begeleiding is prettig in de omgang, communiceren regelmatig over de voortgang. Staan open voor gesprekken over de gemaakte vorderingen.Zeer tevreden!
Majid FarahMajid Farah
16:33 20 Apr 22
Margriet DoolaardMargriet Doolaard
16:18 16 Jan 20
Voor ons een fijne ervaring: Volgens mijn dochter is het nóg saaier dan school, maar daardoor helpt het haar juist zo goed. Huiswerk maken in een prikkelarme omgeving, met behulpzame en vriendelijke begeleiding. Ze gaat er trouw naar toe om haar huiswerk te maken!
Astrid van den DriesAstrid van den Dries
15:39 16 Jan 20
We zijn er blij dat onze dochter hier op huiswerkbegeleiding zit. Het geeft haar veel rust en ons zeker ook. Als ze thuis nog huiswerk moet maken of leren krijgen we hier een mail over. Ook overhoren ze haar, als ze vinden dat ze het nog niet goed genoeg kent moet ze nog verder leren.
js_loader

Ontmoet onze coördinator

Esther van Doornik

Vrijblijvend adviesgesprek!

Twijfel je welke dienst het beste past? Bel 0611910514 of e-mail cuneraweg@breinbrekers.nl om een persoonlijk adviesgesprek met Esther te plannen

Ja, vertel mij meer over huiswerkbegeleiding

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Tarieven

Coördinator locatie Cuneraweg, even voorstellen

Ik ben Esther van Doornik en coördinator van de studiebegeleiding op de Cuneraweg. Ik heb pedagogiek gestudeerd en mij gespecialiseerd op het gebied van onderwijs. Door mijn ervaringen heb ik een goede basiskennis ontwikkeld om de leerlingen te kunnen helpen met elk vak. 

Ik vind het gaaf om leerlingen te begeleiden, zodat ze hun schooltijd gemakkelijker doorkomen. Door mijn achtergrond heb ik oog voor de leerling en ben ik altijd op zoek naar een manier van werken die passend is voor de leerling. 

De kracht van de Cuneraweg zijn de ervaren begeleiders met elk hun vakgebied. Bij studiebegeleiding nemen we echt de tijd voor de leerling. Als coördinator wil ik dat leerlingen zich prettig voelen en met een positief gevoel weer bij ons vertrekken. 

Heb je vragen? Dan kun je me altijd bellen of mailen!

Praktische informatie

We beginnen op de Cuneraweg altijd om 13.00 uur met de begeleiding en gaan door tot uiterlijk 18.00 uur. Iedereen kan instromen zodra de schoollessen zijn afgelopen. Met ons leerlingvolgsysteem HOMi stemmen we de begeleiding zoveel mogelijk  op wat er in het schoolrooster (Magister, SOM of It’s Learning) staat. Daarnaast zijn de volgende regels van toepassing als je begeleiding aan de Cuneraweg volgt: 

Bij afwezigheid en ziekte gelden de volgende regels:

1

Meld eventuele afwezigheid van tevoren per e-mail op  cuneraweg@breinbrekers.nl

2

Alleen bij tijdige afmelding (24 uur van tevoren) kan de begeleiding op een later moment ingehaald worden.

3

Als het Breinbrekersteam zich zorgen maakt over afwezigheid van jouw zoon of dochter nemen we natuurlijk contact met je op.

Ben je eruit? Meld je dan nu aan bij Breinbrekers!

Breinbrekers begeleiding iets voor jouw zoon of dochter?

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan.

Chat openen
1
Kun je alles vinden?
Hallo, heb je nog vragen?

Als je wilt kan ik je persoonlijk adviseren via WhatsApp. Ik help je graag.

Groet!
Esther