Welkom bij
Breinbrekers Het Streek

Zit je op Het Streek en zoek je hulp bij het huiswerk? Goed nieuws! Breinbrekers helpt jou verder op je eigen school.

Kleine groepen, dus veel persoonlijke aandacht

Begeleiding op maat, afgestemd op de behoefte

Een stok achter de deur met ons leerlingvolgsysteem.

Een goede balans tussen vrije tijd en school

Huiswerkbegeleiding, Winter School en studievaardigheden op Het Streek

Het ontbreekt aan overzicht, plannen lukt niet en jouw zoon of dochter is veel te snel afgeleid. Herkenbaar? Wat helpt is een plek om geconcentreerd huiswerk te maken en zorgvuldig te plannen. Onze begeleiders in Veenendaal ondersteunen met het maken van een realistische planning zodat het huiswerk op tijd af komt en er zowel op school als thuis meer rust ontstaat. Lees hier meer over Huiswerkbegeleiding of meld je direct aan.

→ Meer weten over Huiswerkbegeleiding → Aanmelden Huiswerkbegeleiding

In samenwerking met Het Streek biedt Breinbrekers iets extra’s. Juist in deze coronatijd!

Allereerst Winter School Bootcamp. In één intensieve week helpen we jou een achterstand voor dat lastige vak weg te werken. Verwacht geen saaie boel. Alles is net even anders. De dag begint met een gezamenlijk ontbijt. Vervolgens gaan we sporten. Zo is je hoofd helemaal leeg voordat we de lesstof induiken. Zo wordt leren tijdens de vakantie niet alleen leuker, maar ook effectiever.

Daarnaast is er ook de Crash Course Studievaardigheden. Twee keer per week spreek je één op één af met je Studie Buddy. Hij of zij leert je plannen, samenvatten en nog veel meer handige studievaardigheden. De Crash Course loopt van toets- tot toetsperiode. Ongeveer 6 weken. Klik hieronder voor meer informatie. 

→ Lees meer Winter School → Lees meer Studievaardigheden

Sluit huiswerkbegeleiding op Het Streek niet helemaal aan op jouw behoefte? Kijk ook eens naar de mogelijkheden voor Studiebegeleiding op onze vestiging aan de Klaphekweg in Ede.

Ontmoet onze coördinator

Lukie

lukie

Vrijblijvend adviesgesprek!

Twijfel je welke dienst het beste past? Bel of mail Lukie voor een persoonlijk adviesgesprek.

Mijn naam is Lukie en ik coördineer de huiswerkbegeleiding op de Klaphekweg en op het Streek. Dit betekent dat je mij te zien krijgt bij een intakegesprek. Jij en jouw zoon/dochter kunnen dan alle vragen kwijt en we kijken samen hoe Breinbrekers jouw kind kan helpen. Ik geef ook begeleiding, dit doe ik samen met een team van enthousiaste begeleiders met een onderwijsachtergrond.

Ik werk naast Breinbrekers ook nog in een groep 3 op een basisschool. Ik geniet van de afwisseling tussen 7-jarigen kinderen en de 12 tot 17-jarigen die zich ontwikkelen tot jong-volwassenen. Mijn uitdaging is om ieder kind tot leren te laten komen door de onderwijsbehoeften te ontdekken en te bieden. 

Heb je vragen? Dan kun je me altijd bellen of mailen!

We beginnen op Het Streek in Ede altijd om 14.10 uur met de begeleiding. Iedereen kan instromen zodra de schoollessen zijn afgelopen. De begeleiding geven we in de klaslokalen van de school. Met ons leerlingvolgsysteem HOMi stemmen we de begeleiding zoveel mogelijk  op wat er in het schoolrooster (Magister of It’s Learning) staat. Wekelijks ontvangen zowel de ouders als leerling het lokaalnummer waar de begeleiding gegeven wordt. Houd goed in de gaten waar de begeleiding gegeven wordt. Dit wijzigt regelmatig. Bij afwezigheid en ziekte gelde de volgende regels: 

1. Meld eventuele afwezigheid van tevoren per e-mail op hetstreek@breinbrekers.nl.

2. Alleen bij tijdige afmelding (24 uur van tevoren) kan de begeleiding op een later moment ingehaald worden.

3. Bij onverwachtse afwezigheid van jouw kind mailt Breinbrekers hierover.

Breinbrekers Ede

Openingstijden
Elke schooldag van 13.45 – 16.45

Adres: 
Bovenbuurtweg 1,
6717 XA Ede

Bel: 0636190333
Mail: hetstreek@breinbrekers.nl

Belangrijke informatie

Huiswerkbegeleiding, Vakantieschool en studievaardigheden op Het Streek

Het ontbreekt aan overzicht, plannen lukt niet en jouw zoon of dochter is veel te snel afgeleid. Herkenbaar? Wat helpt is een plek om geconcentreerd huiswerk te maken en zorgvuldig te plannen. Onze begeleiders in Veenendaal ondersteunen met het maken van een realistische planning zodat het huiswerk op tijd af komt en er zowel op school als thuis meer rust ontstaat. Lees hier meer over Huiswerkbegeleiding of meld je direct aan.

→ Meer over Huiswerkbegeleiding → Aanmelden Huiswerkbegeleiding

Heeft jouw kind behoefte om in een kleine groep met veel persoonlijke aandacht te werken aan vakinhoud? Dan is Studiebegeleiding de oplossing. Het huiswerk wordt gemaakt in een rustige omgeving, onder begeleiding van een ervaren docent met veel individuele aandacht voor het kind. Studievaardigheden, persoonlijke aandacht én vakinhoud staan bij studiebegeleiding centraal. Let op: Studiebegeleiding kan alleen op de Cuneraweg worden gevolgd.

→ Meer weten over Studiebegeleiding → Aanmelden Studiebegeleiding

In samenwerking met Het Streek biedt Breinbrekers iets extra’s. 

De Vakantieschool Bootcamp. In één intensieve week helpen we jou een achterstand voor dat lastige vak weg te werken. Verwacht geen saaie boel. Alles is net even anders. De dag begint met een gezamenlijk ontbijt. Vervolgens gaan we sporten. Zo is je hoofd helemaal leeg voordat we de lesstof induiken. Zo wordt leren tijdens de vakantie niet alleen leuker, maar ook effectiever.

→ Lees meer Vakantieschool

Sluit huiswerkbegeleiding op Het Streek niet helemaal aan op jouw behoefte? Kijk ook eens naar de mogelijkheden voor Studiebegeleiding op onze vestiging aan de Klaphekweg in Ede.

→ Meer weten over Studiebegeleiding → Aanmelden Studiebegeleiding

Al meer dan 12000 leerlingen op weg geholpen

Vrijblijvend starten zonder opzegtermijn

Ruim 25 jaar
ervaring

APELDOORN, Breukelen, EDE, NIJMEGEN EN VEENENDAAL

Al meer dan 12000 leerlingen op weg geholpen

Niet tevreden na de eerste les? Geld terug

Ruim 25 jaar
ervaring

LOKALE SPELER

Kirsta VosKirsta Vos
20:17 01 Jul 24
We zijn heel blij met breinbrekers. Betrokken en fijne studiebegeleiding in een warme en persoonlijke setting. Dankjewel Dwi voor al je goede zorgen!
Kim ZwanenburgKim Zwanenburg
20:47 30 Jun 24
Hele fijne betrokken mensen. Zoon heeft ontzettend veel baat bij de huiswerkbegeleiding gehad.
Annemarie BraberAnnemarie Braber
16:55 19 Jun 24
Onze zoon Teun heeft ca 2 jaar studiebegeleiding gehad bij Breinbrekers en is altijd met plezier (zover dat kan bij huiswerk) naar Breinbrekers gegaan. Hij heeft er een prettige, gezellige en rustige plek gevonden om z’n huiswerk te maken. Bij breinbrekers vond hij de juiste begeleiding voor de vakken die hij moeilijk vond en was er ook altijd ruimte voor een grap. Met hulp van breinbrekers nu een mooi diploma op zak!
Aiden GhalagherAiden Ghalagher
13:29 26 Oct 23
Bernhard van der ZeeBernhard van der Zee
13:34 26 Jun 23
Onze dochter heeft - ondanks dat ze in eerste instantie totaal geen zin had om naar Breinbrekers te gaan, heel veel baat gehad bij deze hulp. Daar is ze het zelf ook mee eens.In haar eentje kwam ze vaak moeilijk tot leren en mistte ze het overzicht. Nu moest ze wel. En deed het ook.Ook prioriteiten stellen en plannen hielp enorm.De sfeer was prettig, vertelde ze ons.En voor ons als ouders heel fijn om dagelijks een samenvatting te krijgen in de mail waarin ons duidelijk werd wat ze deed en nog moest doen. Heel behulpzaam. @Hans en @Eric, Bedankt.
fam smitfam smit
16:26 25 May 23
Onze dochter heeft voor haar examens economie en wiskunde bijles gehad. Beiden erg fijne en duidelijke docenten en met name haar wiskundedocent heeft ervoor gezorgd dat het kwartje wel viel en ze zelfs nog haar toetscijfer opgehaald heeft waardoor ze veel sterker haar examen in ging! Breinbrekers denkt mee, communiceert prettig en factureert volgens afspraak. Nu nog even de uitslag afwachten en is ze hopelijk geslaagd!
Rineke van EijkRineke van Eijk
15:44 03 Feb 23
Wij zijn heel tevreden over Breinbrekers. Voor onze zoon is het de beste manier om zijn huiswerk voor elkaar te krijgen. Natuurlijk had hij er eerst geen zin in en was het wennen, maar na een tijd ging dat beter. De begeleiding is vriendelijk en echt betrokken bij de leerling, maar ook op en en duidelijk naar ons als ouders.Het kost wat maar dan heb je ook wat!
Family Delfos De JongeFamily Delfos De Jonge
20:35 09 May 22
Ed bEd b
12:34 20 Apr 22
erg tevreden, een prima plek waardoor mijn zoon werk en privé goed kan scheiden.
Anneke Scholten thuisAnneke Scholten thuis
16:53 28 May 21
- Zeer goede afstemming op de individuele leerling.- Onze zoon heeft geleerd welke manier van leren het beste bij hem past.- De aanpak verschilt per vak. Leerstrategie bij een exact vak is weer anders dan bij bijvoorbeeld aardrijkskunde of bij een aantal.- Leren plannen.Kleine groep voor de studiebegeleiding. Er wordt toegewerkt naar zelfstandig leren en voorbereiding op vervolgstudie.Hartelijk dank voor de ondersteuning en de prettige samenwerking die bij tijd en wijle intensief was!-
Rolinka Van Der WoudeRolinka Van Der Woude
13:58 23 Apr 21
Mijn zoon gaat naar deze huiswerkbegeleiding en ik ben erg positief over deze begeleiding! Hetgeen wat geleerd moet worden, wordt meestal overhoord. En er wordt hem geleerd hoe hij moet leren leren en daar steeds meer zelfstandig in te worden. Hij leert eigen verantwoordelijkheid te pakken. Er wordt met hem samen gewerkt aan plannen en organiseren. En dat met heel veel geduld. Mijn zoon wordt erg geholpen en haalt nu steeds meer voldoendes en dat is heel fijn!
Renate LaurensRenate Laurens
19:05 21 Apr 21
Mijn zoon Sven krijgt sinds februari 2021 huiswerkbegeleiding van Breinbrekers. Gezien de corona periode liep hij een achterstand op en zijn cijfers stagneerde. Wat een goed beslissing om huiswerkbegeleiding in te gaan zetten! Dwi begeleid mijn zoon en dat doet ze fantastisch! De sfeer die ze naar hem overbrengt is optimistisch en ze weet Sven te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Ik dacht in eerste instantie dat Sven ervan zou balen maar het tegendeel is gebleken. Sven is vrolijker en ontspannender het geeft hem denk ik ook wel rust. De sfeer thuis is daarom ook gezelliger geworden en de cijfers zijn weer in stijgende lijn! Dus voor ouders die twijfelen, mijn advies is zeker ga het doen! het is je geld echt waard.
ericeric
09:57 16 Feb 21
Ik werk hier zelf met veel plezier. Zowel begeleiders als leerlingen krijgen hier alle ruimte om zich te ontwikkelen en het beste uit zichzelf te halen.
js_loader

Ontmoet onze Locatieleider

Lukie

lukie-scaled

Vrijblijvend adviesgesprek!

Twijfel je welke dienst het beste past? Bel 0636190333 of e-mail hetstreek@breinbrekers.nl om een persoonlijk adviesgesprek met Lukie te plannen

Ja, vertel mij meer over huiswerkbegeleiding

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Tarieven

Even voorstellen

Mijn naam is Lukie, ik ben al meer dan 25 jaar werkzaam als huiswerkbegeleidster en de laatste 4 jaren werkzaam als locatieleider van Breinbrekers op het Streek, Bovenbuurtweg te Ede. Na al die jaren doe ik dit werk nog steeds met heel veel plezier met een enthousiast team van begeleiders.

Ik ben jarenlang tienerleider geweest in de kerk en heb zeker daardoor feeling gekregen met jonge mensen. Ik durf wel te zeggen dat de omgang met hen mij wel goed afgaat. Ondanks de vooruitgang en verandering in de techniek (denk maar aan de computer en de mobiele telefoon) is de tiener zelf niet veranderd. Met mijn geduld en betrokkenheid weet ik vaak de leerling te motiveren.

Elke leerling is anders en vraagt om een stukje maatwerk. Ik onderzoek graag samen met ouders wat de beste aanpak is. Mijn jarenlange ervaring heeft gebracht dat ik samen met u als ouder goed kan meedenken over hoe we bijvoorbeeld de begeleiding van uw zoon of dochter met bijvoorbeeld ASS of ADHD (zelf ervaring mee) het beste kunnen organiseren.

Heb je vragen? Dan kun je me altijd bellen of mailen!

Praktische informatie

We beginnen op Het Streek in Ede altijd om 13.45 uur met de begeleiding. Iedereen kan instromen zodra de schoollessen zijn afgelopen. De begeleiding geven we in de klaslokalen van de school. Met ons leerlingvolgsysteem HOMi stemmen we de begeleiding zoveel mogelijk  op wat er in het schoolrooster (Magister of It’s Learning) staat. Wekelijks ontvangen zowel de ouders als leerling het lokaalnummer waar de begeleiding gegeven wordt. Houd goed in de gaten waar de begeleiding gegeven wordt. Dit wijzigt regelmatig. Bij afwezigheid en ziekte gelde de volgende regels: 

Bij afwezigheid en ziekte gelden de volgende regels:

1

Meld eventuele afwezigheid van tevoren per e-mail op hetstreek@breinbrekers.nl.

2

Alleen bij tijdige afmelding (24 uur van tevoren) kan de begeleiding op een later moment ingehaald worden.

3

Bij onverwachtse afwezigheid van jouw kind mailt Breinbrekers hierover. 

Breinbrekers begeleiding iets voor jouw zoon of dochter?

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan.

Chat openen
1
Kun je alles vinden?
Hallo, heb je nog vragen?

Als je wilt kan ik je persoonlijk adviseren via WhatsApp. Ik help je graag.

Groet!
Lukie