Voorkom achterstanden dit (corona)schooljaar!

Corona heeft de wereld op z’n kop gezet. Zeker ook die van leerlingen, ouders en scholen. Hoe voorkom je achterstanden…

Lees meer!

Posted

15 juni 2020

Auteur

Jan Willem

Categorie

Reacties

0

Voorkom achterstanden dit (corona)schooljaar!

Corona heeft de wereld op z’n kop gezet. Zeker ook die van leerlingen, ouders en scholen. Hoe voorkom je achterstanden in het nieuwe schooljaar? En hoe organiseren we dit veilig en verantwoord? Hieronder lees je de laatste stand van zaken.

Scholen en Breinbrekerslocaties zijn weer geopend. 

Sinds 2 juni zijn de scholen weer geopend. Al is het nog wel in aangepaste vorm. Sinds deze datum zijn ook onze eigen vestigingen weer geopend. Breinbrekers werkt altijd al in kleine groepen. Daarom is het voor ons goed mogelijk om voldoende afstand te houden in de schoollokalen en op onze eigen vestigingen. Lies hier het volledige protocol dat we hanteren. Uiteraard werken we volledig conform de meest actuele richtlijnen van het RIVM.

Online en digitaal vullen elkaar aan

Het uitgangspunt is dat iedereen die weer fysiek huiswerkbegeleiding, studiebegeleiding, of bijles wil volgen dit ook kan doen. Blijf je de lessen toch liever digitaal volgen? Geeft dit even aan bij je coördinator. Onze begeleiders staan in ieder geval voor je klaar!

Achterstanden wegwerken: op naar een vliegende start!

Best even wennen al die online lessen, heb ik niet (te)veel gemist? Spannend of het volgend jaar wel lukt? Start het volgende schooljaar direct goed en schrijf je nu alvast in voor de begeleiding van Breinbrekers. Klik op deze link om je aan te melden.

Meer weten over Breinbrekers?

Blijkt een taal bijspijkeren te lastig? Bij Breinbrekers bieden we bijles voor meerdere talen aan! Voor meer informatie over wat wij voor jou kan betekenen klik hier.

Of klik op deze link om jouw kind direct aan te melden

TAGS: 

Plaats een reactie

Breinbrekers begeleiding iets voor jouw zoon of dochter?

Terugbelverzoek