Voorkom achterstanden dit (corona)schooljaar!

Corona heeft de wereld op z’n kop gezet. Zeker ook die van leerlingen, ouders en scholen. Hoe voorkom je achterstanden…

Posted

15 juni 2020

Auteur

Jan Willem

Categorie

Reacties

Voorkom achterstanden dit (corona)schooljaar!

Corona heeft de wereld op z’n kop gezet. Zeker ook die van leerlingen, ouders en scholen. Hoe voorkom je achterstanden in het nieuwe schooljaar? En hoe organiseren we dit veilig en verantwoord? Hieronder lees je de laatste stand van zaken.

De tweede golf

Helaas zitten we in Nederland sinds enkele weken in de tweede coronagolf. Erg vervelend, maar voorlopig is dit de realiteit waar we mee te maken hebben. Middelbare scholen blijven geopend en de Breinbrekers locaties daarom ook. Omdat we in kleine groepen werken is het voor ons goed mogelijk om voldoende afstand te houden. In de schoollokalen, maar ook op onze eigen vestigingen. Uiteraard werken we conform de meest actuele richtlijnen van het RIVM. 

Lees hier het volledige protocol dat we hanteren. Laatst bijgewerkt op 2 oktober 2020. 

Online en digitaal vullen elkaar aan

Het uitgangspunt is dat iedereen weer fysiek huiswerkbegeleiding, studiebegeleiding, of bijles volgt. Blijf je de lessen toch liever digitaal volgen? Geeft dit even aan bij je coördinator. Onze begeleiders staan in ieder geval voor je klaar!

Achterstanden wegwerken: op naar een vliegende start!

Vorig schooljaar was voor iedereen een bijzonder jaar. Misschien heb je wel het nodige gemist. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je dit schooljaar nog verder achterop raakt. Start daarom direct goed! Schrijf je in voor de begeleiding van Breinbrekers. Klik op deze link om je aan te melden.

Meer weten over Breinbrekers?

Achterstanden wegwerken, leren plannen en minder stress. Iets voor jou? Klik hier en ontdek wat Breinbrekers voor jou kan betekenen.

Of klik op deze link om je direct aan te melden

TAGS: 

Plaats een reactie

Breinbrekers begeleiding iets voor jouw zoon of dochter?

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan.

Chat openen
1
Kun je alles vinden?
Hallo, heb je nog vragen?

Als je wilt kan ik je persoonlijk adviseren via WhatsApp. Ik help je graag.

Groet!
Het Breinbrekersteam