Veenendaal vergoedt begeleiding minima

Woont u in Veenendaal en heeft u een beperkt inkomen? Dan is de kans groot dat huiswerkbegeleiding voor uw kind volledig vergoed…

Posted

25 oktober 2017

Auteur

Jan Willem

Categorie

Reacties

Veenendaal vergoedt begeleiding minima

Woont u in Veenendaal en heeft u een beperkt inkomen? Dan is de kans groot dat huiswerkbegeleiding voor uw kind volledig vergoed wordt. Met het kindpakket komt de gemeente Veenendaal inwoners met een kleine beurs namelijk financieel tegemoet. Zij vindt het belangrijk dat alle kinderen mee kunnen doen. Daarom bestaat in Veenendaal het kindpakket voor minima.

Wat is een kindpakket?

Een kindpakket is een verzameling van regelingen waardoor kinderen die thuis weinig geld hebben ook gewoon mee kunnen doen. Het kindpakket is inzetbaar voor de aanschaf van allerlei zaken: een atlas, computer, rekenmachine, (gym)kleding en dus ook huiswerkbegeleiding.

Een aanvraag doen

Het aanvragen van een kindpakket werkt heel eenvoudig. Klik op deze link en u komt terecht op de site waar u het kindpakket kunt aanvragen. Dit loopt via de gemeente Veenendaal. Komt u in aanmerking voor het kindpakket, dan heeft u als het goed is een brief ontvangen van de gemeente. Daarin staat onder andere een inlog die u kunt gebruiken voor het aanvragen van het kindpakket. Na het afronden van de aanvraag verrekent Breinbrekers de kosten met de gemeente. Daar heeft u als ouder dus geen omkijken naar.

Komt u er niet helemaal uit?

Wilt u gebruikmaken van deze regeling, maar komt u er niet helemaal uit? Denkt u dat u in aanmerking komt, maar weet u het niet zeker? Breinbrekers helpt u graag met de aanvraag. Klik hier om u aan te melden. Vermeld bij onderaan het formulier bij opmerkingen dat u gebruik wilt maken van het kindpakket voor minima en we helpen u verder.

U kunt ook direct contact opnemen met Stefan de Jong via stefan@breinbrekers.nl.

Meer weten over Breinbrekers?

Voor meer informatie over wat Breinbrekers voor jouw kind kan betekenen klik hier.

Klik op deze link om uw kind direct aan te melden

TAGS: 

Plaats een reactie

Breinbrekers begeleiding iets voor jouw zoon of dochter?

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan.

Chat openen
1
Kun je alles vinden?
Hallo, heb je nog vragen?

Als je wilt kan ik je persoonlijk adviseren via WhatsApp. Ik help je graag.

Groet!
Het Breinbrekersteam