Opnieuw in lock-down, wat verandert er voor jou?

Corona heeft de wereld op z’n kop gezet. Zeker ook die van leerlingen, ouders en scholen. Hoe voorkom je achterstanden…

Posted

17 december 2020

Auteur

Jan Willem

Categorie

Reacties

0

Opnieuw in lock-down, wat verandert er voor jou?

De tweede lock-down is helaas een feit. Sinds dinsdag 15 december zitten we in een tweede lock-down. Corona heeft de wereld op z’n kop gezet. Zeker ook die van leerlingen, ouders en scholen. Hoe werk je achterstanden weg? En op welke wijze organiseren we dit veilig en verantwoord? Hieronder lees je de laatste stand van zaken.

Opnieuw online begeleiding
Helaas zitten we nu in een tweede periode van lock-down. Wij geloven niet dat online begeleiding, offline begeleiding volledig kan vervangen. Middelbare scholen zijn in ieder geval tot 19 januari 2021 gesloten. Daarom stapt Breinbrekers tijdelijk over op digitale begeleiding voor alle diensten.

Lees hier het volledige protocol dat we hanteren. Laatst bijgewerkt op 2 oktober 2020. 

Uitzondering locatie Apeldoorn CODA
Voor onze CODA-locatie geldt dat de lokale Veiligheidsregio Noord- en Oost Gelderland ons een vrijstelling heeft gegeven. Dit betekent dat op deze locatie zeer kleinschalige begeleiding voor kwetsbare kinderen wel is toegestaan. Ook gedurende de tweede lock-down. Uiteraard houden we daarbij rekening met alle corona veiligheidsmaatregelen. Daarnaast bestaat er ook voor leerlingen van deze locatie ook de mogelijkheid om digitaal de begeleiding te volgen. 

Winter School wordt verplaatst
Deze kerstvakantie zou de Winter School plaatsvinden. Een gave leerzame week, vol met workshops, sport en uiteraard… huiswerk. Als jij je hiervoor hebt aangemeld ontvang je bericht over de nieuwe data. Hoogstwaarschijnlijk in Februari. 

Achterstanden wegwerken
Bijna iedere leerling heeft achterstanden opgelopen in coronatijd. Zorg dat je het op tijd inhaalt. Zo voorkom je dat het structureel wordt. We helpen je graag! Check hier onze diensten: huiswerkbegeleiding, studiebegeleiding en bijles. Of klik op deze link om je aan te melden. 

TAGS: 

Plaats een reactie

Breinbrekers begeleiding iets voor jouw zoon of dochter?

Terugbelverzoek