Voorzichtig weer open, wat verandert er voor jou?

Corona heeft de wereld op z’n kop gezet. Zeker ook die van leerlingen, ouders en scholen. Hoe voorkom je achterstanden…

Posted

09 maart 2021

Auteur

Jan Willem

Categorie

Reacties

0

Voorzichtig weer open, wat verandert er voor jou?

In de week van 1 maart openden scholen de deuren weer voor alle leerlingen. In beperkte mate is fysiek onderwijs gelukkig weer toegestaan. Bij Breinbrekers werken we per definitie in kleine groepen. Hierdoor zijn we blij dat ook onze locaties weer open kunnen. Helaas is niet alles weer bij het oude. Lees verder wat er voor jou verandert. 

Voorzichtig opent Breinbrekers de deuren
De deuren kunnen dus weer open. Wel blijven we strikt de maatregelen hanteren. Afstand houden, handen wassen en bij klachten blijf je thuis. Mocht er sprake zijn van een besmetting op een locatie, dan stappen we voor die specifieke locatie direct over op online begeleiding.  

Lees hier het volledige protocol dat we hanteren. Laatst bijgewerkt op 2 oktober 2020. 

Hybride begeleiding Schoollocaties
Scholen krijgen de vrijheid om binnen de regels eigen invulling te geven aan het onderwijs. Veel scholen kiezen voor hybride onderwijs. Online en offline wordt dan gecombineerd. Leerlingen wissen thuis en fysiek onderwijs af. Op onze schoollocaties: het Ichthus College, Het Streek, Het CLV sluiten we aan op deze vorm. Ben je fysiek op school, dan kom je naar het Breinbrekers lokaal. Zit je thuis, dan sluit je online aan. 

Breinbrekersvestigingen: fysiek tenzij
Op onze eigen Breinbrekersvestigingen kiezen we voor fysieke begeleiding. Voelt dit niet goed, geef het aan bij de coördinator. Dan organiseren we jouw begeleiding online. Onze Breinbrekersvestigingen zijn: Locatie Cuneraweg, Locatie Klaphekweg, Locatie Rozet en Locatie CODA

Achterstanden wegwerken
Bijna iedere leerling heeft achterstanden opgelopen in coronatijd. Zorg dat je het op tijd inhaalt. Zo voorkom je dat het structureel wordt. We helpen je graag! Check hier onze diensten: huiswerkbegeleiding, studiebegeleiding en bijles. Of klik op deze link om je aan te melden. 

TAGS: 

Plaats een reactie

Breinbrekers begeleiding iets voor jouw zoon of dochter?

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan.

Chat openen
1
Kun je alles vinden?
Hallo, heb je nog vragen?

Als je wilt kan ik je persoonlijk adviseren via WhatsApp. Ik help je graag.

Groet!
Het Breinbrekersteam